Skip to main content

Ethnic θύλακες της Σιγκαπούρης – Αρχική σελίδα για να Μαλαισίας της Σιγκαπούρης, κινεζική, ινδική και Κοινοτήτων

Ethnic θύλακες της Σιγκαπούρης - Αρχική σελίδα για να Μαλαισίας της Σιγκαπούρης, κινεζική, ινδική και Κοινοτήτων
Κανένα ταξίδι στη Σιγκαπούρη είναι ποτέ πλήρης, μέχρι να επισκεφθείτε ένα (ή του συνόλου) των εθνοτικών θυλάκων της χώρας .

Φανταστείτε την πλήρη πολιτιστικό πεδίο εφαρμογής της Ασίας, συμπιέζονται σε μια χούφτα των περιοχών διάσπαρτα σε όλη τη Σιγκαπούρη – που συνοψίζει την εμπειρία της επίσκεψης των εθνοτικών περιοχές που εξυπηρετούν τα Μαλαισίας, κινεζικές και ινδικές κοινότητες που καλούν Σιγκαπούρη σπίτι.

Εκτός από την πολιτιστική υψηλό, θα έχετε επίσης την αφθονία σας και πολλά άλλα καταστήματα και εστιατόρια σε κάθε εθνοτική στάση!

Chinatown: Η Μεταναστών κινεζική εμπειρία

Chinatown γεννήθηκε από την πολιτική του Sir Stamford Raffles’ από τη χορήγηση μιας περιοχής σε κάθε εθνικότητας στη Σιγκαπούρη – σχέδιό του την πόλη το 1828 που διατίθενται στην περιοχή νότια του ποταμού της Σιγκαπούρης στους μετανάστες του νησιού Κινέζοι, οι οποίοι έχτισαν τα στενά δρομάκια και shophouses Chinatown του.

Kreta Ayer είναι το πρώτο μέρος της Chinatown επισκέπτες βλέπουν, όπως το Chinatown MRT να σταματήσει τις εξόδους δεξιά στην Παγόδα οδό σε αυτή τη γειτονιά. Οι πεζοδρομημένη διαδρομές στην Κρήτη Ayer επενδεδυμένα με καταστήματα πώλησης παραδοσιακών και σύγχρονων προϊόντων, καταστήματα φωτογραφική μηχανή, και Hawker τροφίμων.

Smith οδός είναι η περιοχή της Chinatown της οδού Τροφίμων. Η Chinatown Οδός Τροφίμων και νυχτερινή αγορά είναι ένα must-βλέπε, για τους επισκέπτες που θέλουν να δοκιμάσουν την εξαγορά από την περιοχή για το παραδοσιακό κινέζικο φαγητό.

Σε Sago οδό , μπορείτε να βρείτε το Βούδα Tooth Relic Ναό, ένα άλλο σημαντικό θρησκευτικό προορισμό για τους Κινέζους βουδιστική κοινότητα της Σιγκαπούρης.

Telok Ayer και Ann Siang Χιλ σε συνδυασμό αποτελούν μια από τις παλαιότερες περιοχές της Chinatown, ο πρώην γεμάτη με ναούς που χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα, η τελευταία μια ραγδαία gentrifying γειτονιά γεμάτη με τρύπες πότισμα του ισχίου και καφετέριες.

Επισκεφθείτε το παλαιότερο ταοϊστική ναό στη Σιγκαπούρη, Thian Hock Keng Ναό, για να πάρετε μια ματιά στα θρησκευτικά δρώμενα της παλιάς εποχής κινεζική κατοίκους της Σιγκαπούρης.

Η Σιγκαπούρη Εθνικά Πάρκα Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει να πάρετε αυτό το περπάτημα περιοδεία της Ann Siang Χιλ και Telok Ayer πράσινο για να πάρετε μια κατανόηση του τοπικού πολιτισμού.

Αγορές στην Chinatown. Δεδομένου ότι η εκφραστής του κινεζικού πολιτισμού στη Σιγκαπούρη, Chinatown χρησιμοποιεί τα ιστορικά κτίρια της να πωλήσει την εθνική πολιτιστική εμπειρία μέχρι τον λαιμό: ανακαινισμένο shophouses του καταφύγιο καταστήματα για την παραδοσιακή κινεζική τέχνες και βιοτεχνίες, ρούχα, τρόφιμα, κοσμήματα, και την παραδοσιακή ιατρική.

Που να μείνω. Για καταλύματα του προϋπολογισμού στην περιοχή, να δούμε μέσα από αυτή τη λίστα των Σιγκαπούρη Chinatown Budget Hotels.

Τρώγοντας στην Chinatown μπορεί να είναι μια περιπέτεια – το μόνο που χρειάζεται είναι το θάρρος να εισάγετε ένα Σιγκαπούρης στάβλο Hawker και δοκιμάστε ό, τι δεν αναγνωρίζουν. (Ξεκινήστε με αυτά τα δέκα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε στη Σιγκαπούρη). Σιγκαπούρη κέντρα Hawker όπως Maxwell Οδική Κέντρο Τροφίμων και την Chinatown συγκρότημα έχει τα πάντα για να ξεκινήσετε, αν είστε αρχάριος βαθμό ή ένας ατρόμητος καλοφαγά.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πλευρά του δρόμου και το φαγητό έξω στην Παγόδα, το ναό, Serangoon, και Smith Δρόμοι – Smith Οδός, ειδικότερα, είναι η περιοχή της «Chinatown Οδός Τροφίμων», το πρώτο al-fresco χώρος τραπεζαρίας δρόμο της χώρας μέσα σε μια περιοχή κληρονομιά.

Για την καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Chinatown , το χρονοδιάγραμμα το ταξίδι σας να συμπέσει με την κινεζική Πρωτοχρονιά στη Σιγκαπούρη και Hungry Ghost Φεστιβάλ? η πρώτη για streetside παζάρια και καθ ‘οδόν πάγκους που πωλούν τυχεροί τρόφιμα, λάμπες, και αναμνηστικά? ο τελευταίος για παραστάσεις δρόμου της κινεζικής όπερας, προς όφελος των φαντασμάτων περιαγωγής τη γη.

Kampong Glam: Old-Time Μαλαισίας Παραδόσεις

Η Ισλαμική DNA του Kampong Glam θα πρέπει να είναι άμεσα εμφανές στον πρώτο επισκέπτη.

Το τζαμί του Σουλτάνου και μαζική χρυσό θόλο του ρίχνει μια μεγάλη σκιά πάνω από τη γειτονιά. Τα ονόματα των δρόμων φέρουν μια ξεχωριστή Αραβικά επιρροής, που το όνομά του από διάσημες πόλεις στη Μέση Ανατολή (Κανταχάρ στο Αφγανιστάν, Μουσκάτ στο Ομάν, Bussorah – Βασόρα – Ιράκ), και τα καταστήματα αντικατοπτρίζουν τις ποικίλες μουσουλμανική πολιτισμών που έχουν κάνει αυτό το μέρος της Σιγκαπούρης το σπίτι τους.

Παλιά κτίρια Kampong Glam που προδίδουν την ιστορία της ως πρώην κατοικία στην παλιά Μαλαισίας δικαιωμάτων της Σιγκαπούρης. Ο πρώην Istana, ή βασιλικό παλάτι, στεγάζει σήμερα το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Μαλαισίας και οκτώ γκαλερί της προβάλλοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της Μαλαισιανούς της Σιγκαπούρης.

Το τζαμί του Σουλτάνου, που βρέθηκαν στη γωνία της Arab Street και North Bridge Road, είναι το μεγαλύτερο τζαμί της Σιγκαπούρης. Το τζαμί του Σουλτάνου χτίστηκε τη δεκαετία του 1920, και χρυσό θόλο της είναι δύσκολο να χάσουμε.

Η σκηνή ψώνια για Kampong Glam είναι ένα χρυσωρυχείο για τους λάτρεις της ασιατικής κουλτούρας – περσικά χαλιά, μεταξωτά, batiks, σκεύη, αρώματα με βάση το πετρέλαιο, φορεσιά κοσμήματα, και της Μαλαισίας καπέλα όλα μπορούν να αγοραστούν μαζί τα καταστήματα παζάρι στυλ για Arab Street, North Bridge Road, Κανταχάρ οδό, και μοσχάτο Street.

Haji Lane και το Μπαλί Lane, δύο παράλληλους δρόμους στο νοτιοδυτικό άκρο του Kampong Glam, παρέχει μια εντελώς διαφορετική λιανικής σκηνή – μια που είναι νεότεροι, πιο hip και πιο ζωντανή από οτιδήποτε άλλο ότι η Σιγκαπούρη έχει να προσφέρει.

Αιώνες αραβική, ινδική, της Μαλαισίας και της Ινδονησίας μετανάστευσης έχουν κάνει σκηνή Kampong Glam το φαγητό αυτό που είναι σήμερα – ένα πικάντικο μπουφέ του μουσουλμανικού-φιλική τιμή που κυμαίνεται από teh tarik (τράβηξε τσάι) για να τούρκικο καφέ στο αρνίσιο κρέας Biryani να murtabak .

Που να μείνω. Το δυτικό άκρο του Kampong Glam καταλαμβάνεται από το εμπορικό κέντρο Χρυσή Landmark και ένα ξενοδοχείο αυξανόμενη έξω από αυτό, το Village Hotel Bugis, ένα business ξενοδοχείο με πισίνα. Μερικά από τα shophouses σε Kampong Glam κάνει ιδανικό στέκια για boutique ξενοδοχεία και ξενώνες.

Πότε να επισκεφθείτε. Kampong Glam έρχεται πραγματικά ζωντανός κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, όπως εξωτερική πάγκους των τροφίμων και τα παζάρια παρουσιαστούν για να ταΐσει πεινασμένους Μαλαισιανοί μετά τη δύση του ηλίου.

Katong / Joo Chiat: Peranakan Πολιτισμός Κεντρική

Της Σιγκαπούρης Katong γειτονιά – εκ των οποίων Joo Chiat είναι το πιο διάσημο δρόμο της – πολύ καιρό γνωστή ως η καρδιά για Peranakan κοινότητα του έθνους. Η Peranakan (επίσης γνωστή ως Στενά κινέζικα) αντιπροσωπεύει μια σύντηξη της Μαλαισίας και της Κίνας πολιτισμού που ζει σε vintage αρχιτεκτονική Katong του.

Τα τελευταία χρόνια, Joo Chiat έχει ξεφύγει από τον ταχύ εκσυγχρονισμό που συνοδεύεται πορεία της Σιγκαπούρης στον 21ο αιώνα, με πάνω από 900 shophouses και κτίρια έχουν διατηρηθεί με τους τοπικούς νόμους διατήρησης.

Το εμπόριο των εν λόγω shophouses εξυπηρετεί περισσότερο τους ντόπιους από τους τουρίστες, αν και κάποιος βαθμός εξευγενισμός έχει επικρατήσει. καταστήματα φούσκα τσάι και αρτοποιεία boutique συνυπάρχουν παράλληλα με ξηρό καταστήματα αγαθά, παραδοσιακή κινεζική ιατρική αίθουσες και της Μαλαισίας καταστήματα ρούχων.

Μερικά από τα shophouses έχουν δημιουργικά αναδιαμορφωθεί σε οικονομικά ξενοδοχεία και ξενώνες? τουρίστες που διαμένουν εδώ μπορούν να εντρυφήσω στο λαιμό-βαθιά στην τοπική κουλτούρα, με κόστος την διαμονή τους σε μια αφαίρεση από την πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Σιγκαπούρης.

Κουν Seng Οδού και East Coast Road εξακολουθούν να έχουν μια ποικιλία από shophouses και τα σπίτια βεράντα με μοναδική Peranakan ταλέντο. Λάτρεις της ιστορίας μπορούν να εξερευνήσουν Peranakan παρελθόν Katong σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια μέσα από μουσεία, όπως το Katong Antique House και μπουτίκ, όπως Rumah Bebe .

Η περιοχή Katong είναι επίσης γνωστή για τη μεγάλη εθνοτική φαγητό, συγκεντρώνεται κυρίως κατά μήκος των πάγκους πραγματευτής East Coast Road του.

Μικρή Ινδία: Ένα φύσημα του υποήπειρο

Μικρή Ινδία έχει το πιο μοναδικό άρωμα όλων των εθνοτικών θυλάκων της Σιγκαπούρης – να αποδώσει τα μπαχαρικά και τα αρώματα που πωλούνται και χρησιμοποιούνται από πολλούς δρόμους της. Μικρή Ινδία είναι το σπίτι στο εμπορικό κέντρο 24ωρης γνωστή ως Μουσταφά Κέντρο, όπου οι λιανικές κυριολεκτικά δεν κοιμάται ποτέ. Άλλες στάσεις αγορές αναμνηστικών περιλαμβάνουν τη Μικρή Ινδία Arcade, Tekka Αγορά, και τους πάγκους πάνω σε Campbell Lane, όπου μπορεί να τοποθετηθεί και να αγοράσει το παραδοσιακό σάρι.

Επισκεφθείτε Μικρή Ινδία κατά τη διάρκεια των παραδοσιακά πανηγύρια της Deepavali και Thaipusam να δείτε Little India στα καλύτερά της – φωτίστηκε από χιλιάδες φώτα και πολύβουη με ακόμη μεγαλύτερη δραστηριότητα από ό, τι συνήθως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *