Evita aceste prima cronometre Greșeli Franța Travel

Posted on

 Evita aceste prima cronometre Greșeli Franța Travel
Plănuiești prima călătorie în Franța, și este ceva ce ai visat de ani de zile. Dacă doriți să profitați la maximum de experiența dumneavoastră în Franța, există mai multe greșeli de călătorie pe care ar trebui să evite.

Mergând la Paris, și numai la Paris

Majoritatea covârșitoare a oamenilor care vizitează Franța vizita la Paris, și numai la Paris. Asta la limita tragică, deoarece există atât de mult mai mult în Franța decât un oraș de capital are de oferit, cu toate acestea spectaculoase Orasul Luminii ar putea fi. Deci, îți plac orașele. Încercați Nisa, Regina Riviera, un oraș istoric superb cu muzee, cafenele, restaurante și baruri, precum și unul dintre cele mai colorate piețele de fructe și legume în aer liber, în sudul Franței.

Dacă doriți gloriile coasta Atlanticului, ia în considerare Bordeaux, care a trecut printr-o renovare imens în ultimii ani. Sau poate Nantes pentru a descoperi elefant mecanic masiv, ceea ce face drum încet în jurul zonei portului istoric, cu tine cocoțat pe partea de sus. Apoi, există orașul vechi din Aix-en-Provence; sofisticat Lille, în nordul Franței, care este mare pentru o scurtă pauză de la Paris sau Marea Britanie; Lyon, în centrul Franței, capitala gastronomică cu restaurante pentru a se potrivi cu fiecare gust și buzunar (și unele obiective turistice destul de bine, de asemenea.)

Check out orașe franceze de top pentru vizitatorii internaționali.

Sau fantezie merge un pic de pe pista bătuți? Apoi, uita-te la unele dintre cele mai populare orașe, toate frumoase și mai puțin aglomerat.

Și cred despre ceea ce place sa fac si vizita. Franța, cea mai mare țară din Europa, totul are: plaje uimitoare, orașe spa, sate fortificate deal, punctat-vie peisaje, ai nume. Da, oamenii ar trebui să experimenteze splendoarea Parisului. Dar, în loc de planificare întreaga dvs. călătorie în jurul valorii de ea, începe și se termină la Paris (unde esti, probabil, care zboară în și în afara oricum). Petreceți mijlocul vacanta ta explora minunile Franței din țară.

Nu Studiu Despre franceză înainte de a vizita Franța

Francezii sunt foarte special cu privire la obiceiurile lor și comportamentul social. Dacă te duci în Franța fără a învăța nimic despre poporul francez, va avea loc o serie de lucruri. Nu vei înțelege de ce anumite lucruri se întâmplă, și își asumă francezii fiind nepoliticos cu tine. (Doar de ce nu va chelnerul să ne aducă cec nostru, pentru Dumnezeu?). Și ei vor lua în considerare comportamentul nepoliticos, și se comportă în consecință. Vezi în cazul în care acest lucru se întâmplă, nu?

Dar sunt multe lucruri mici pe care le puteți face. De exemplu, fiecare conversație și orice întâlnire, dacă este vorba de afaceri sau doar achiziționarea unui baghetă într-o brutărie începe cu „Bonjour“. Nu vă faceți griji în cazul în care conversația nu merge mai departe; vei fi făcut efortul și francezii îl vor aprecia.

Despre faptul că nu învață limba franceză

Nu vorbi cu străini în țara dumneavoastră în limba lor nu-i așa? Nu? Nu vă așteptați ca francezii să facă asta pentru tine. Ei, probabil, nu vor, și nu ar trebui să. Veți găsi că, chiar dacă francezii nu vorbesc engleza, ei nu s-ar putea, fie pentru că se simt taciturn, sau pur și simplu ar putea fi ca la fel ca tine, ei se simt timid de a încerca limba engleză lor afară. Dacă te duci pe calea bătut, veți găsi că mulți francezi au cunoștințe foarte limitate de limba engleză (în cazul în care, la toate).

Nu aveți nevoie pentru a afla mai mult, dar ar trebui să învețe cu siguranță esențiale. Ar trebui, de asemenea, de-a lungul aduce un dicționar franceză-engleză sau un traducător electronic, astfel că sunteți pregătit să vorbească cu francezii.

Nu Learning Despre Programul francez

Deci vrei să magazin, gonind și gustul alimentelor fab în timp ce sunteți în vacanță în Franța? Aici e chestia. Timpul greșit, și s-ar putea ajunge blocat din toate aceste lucruri. Foarte enervant. Există un ritm la programul francez, și ar trebui să-l știi cu siguranță înainte de a vizita. În acest fel, puteți planifica zilele în Franța, în mod corespunzător și să nu pierdeți nimic.

De exemplu, în orașele mici și sate (deși nu orașe), toate magazinele și întreprinderi, inclusiv bănci, aproape de cel puțin 2 ore pentru masa de prânz. În zonele îndepărtate, acesta poate fi 13 – 16. În partea de sud, oamenii și magazine și piețe deschise timpurii (piețele din jur de 7 AM), astfel încât au nevoie de siesta. Obisnuieste-te la ritmul; este mult mai ușor și mai relaxant.

Petrec mai mult de euro decât este necesar

Există zeci de decizii mici, care pot însemna costurile de vacanță de două ori ceea ce ar trebui, poate chiar mai mult. Ce e chiar mai bine este că nu trebuie să sacrifice calitatea de vacanta ta de a salva câteva euro. De exemplu, știați că este, probabil, mai bine pentru a obține euro dvs. în Franța de la un bancomat decât este de a face schimb de moneda dvs. înainte de a pleca?

Dar, să ia act de alte lucruri mici. Este mult mai scump pentru a comanda o cafea la o masă, fie pe o terasa unui trotuar. Fie comanda la bar și bibanul pe un scaun bar, sau să plătească că ascunse „oameni-vizionarea“ impozit. Dar chelneri nu va încerca să vă mutați pe dacă există un pic de cafea este lăsat în acea ceașcă.

Nu Călătorind de transport public

Nu se lipesc de a lua taxiuri (care sunt scumpe în Franța), sau tururi ghidate (care pot fi costisitoare și nesigure). În schimb, încercați să călătorească cu trenul în Franța; Trenurile sunt confortabile, fiabile și să luați peste tot. Este de multe ori mai ieftin să cumpere biletul de tren în Franța, astfel încât să puteți decide brusc să meargă undeva pe un capriciu fără a vă costă un braț și un picior.

Autobuzele sunt , de asemenea , o mare valoare. În Provence-Alpi-Coasta de Azur, de exemplu, costă doar 2 € pentru a merge oriunde în regiune, și este un loc imens.

Și cele mai multe orașe au acum tramvaie care urmează drumurile principale. Sunt, de asemenea, foarte ieftine.

Nu Rezervare la hoteluri mai mici și Cazare și mic dejun

Nu doar du-te pentru opțiunea ușoară a unui hotel de lanț internațional, care va fi foarte costisitoare și, probabil, impersonală. În loc să încercați unele dintre cele mai bune hoteluri mai mici, în special hotelurile Logis care sunt peste tot în Franța. Sau de ce nu merge pentru un pat și mic dejun? Mulți dintre proprietarii, în special în cele mai populare zone turistice, vorbesc engleza. Unele oferă, de asemenea, cina, care este întotdeauna o valoare mult mai bine decât într-un restaurant sau hotel, și include vinuri. Voi toți așezați la o masă comună (de multe ori cu alte persoane vorbitoare de limba engleză), astfel încât se pot obține sfaturi cu privire la zona locală, ce să vezi, etc.

Vacanta placuta!

Tratați Franța așa cum ați proceda cu orice țară străină pe care o alegeți pentru a merge la; fie politicos, curioși și interesați și veți avea un timp fabulos.