Evitarea Peak Times cu metroul din Londra

Posted on

 Evitarea Peak Times cu metroul din Londra
Ca și în transportul public în cele mai importante orașe, există momente de vârf de călătorie cu metroul din Londra pe care într-adevăr ar trebui să încerce să evite în timpul călătoriei. Aceste momente sunt atunci când rețeaua masivă de tranzit cunoscut sub numele de tubul este la capacitate maximă, iar călătorii sunt adesea nevoiți să se strecoare în ultimul loc disponibil într-un tren înghesuit. Deci, într-adevăr, este să nu fie recomandată.

Pentru cea mai mare parte a rețelei de tub, dimineața „oră de vârf“ are loc mai ales între orele 7:30 și 9:30 și vârful de seară are loc 4:40 – 6:30 Cu toate acestea, linii diferite de pe tubul experienta niveluri mai ridicate de trafic în timpul diferitelor părți ale zilei:

  • Liniile care călătoresc prin turistice populare și de divertisment zone cum ar fi Piccadilly, de Nord și Centrală liniile de ședere ocupat pe tot parcursul după-amiază.
  • Linia Piccadilly rămâne ocupat până la aproximativ 20 ca oameni cap la West End pentru restaurante, cluburi, și teatre și are încă o oră de vârf mini atunci când teatrele închide după aproximativ 23
  • Dacă nu vă plac trenurile aglomerate, în special a evita normale orele de vârf pe liniile care circula prin principalele zone comerciale din Knightsbridge și Oxford Street-Piccadilly și liniile centrale. In cele mai multe zile, magazinele închide la aproximativ în același timp ca oamenii părăsesc birourile lor. Zdrobi adăugat pachetului laded cumpărători la sarcina normală de la 9 la 5’ers poate fi de nesuportat.

Liniile și cele mai aglomerate stații din Londra

Transport pentru Londra este sfios despre rupere în jos numerele de linie utilizatorilor de tranzit prin linie, dar au publicat un ghid de stație de-stație pentru a grăbi oră și de călătorie de vârf ori pentru rețeaua de tub, și puteți căuta, de asemenea site-ul său pentru stațiile individuale a se vedea dacă sunt ocupat atunci când aveți de gând să părăsească hotelul pentru ziua.

În plus, City Metric , un braț al revistei The New Statesman a  avut un du – te la a face unele numărul de ronțăit pe baza celor mai recente date ( de la un raport de 2012). In studiul lor, au descoperit că linia Victoria este cel mai aglomerat din Londra, dar este rezervat mai ales pentru cei care fac naveta la centrul Londrei pentru munca. De fapt, cu excepția a trei opriri în mijlocul liniei-Victoria, Green Park și Oxford Circus-e aproape nicăieri de interes pentru vizitatori , care nu sunt , de asemenea , deservite de alte linii.

În final, se ajunge la percepțiile și preferințele personale. Intrebati orice londoneză și sunt sigur să vă spun că linia lor este cea mai aglomerata in timpul orelor de vârf.

Efectuarea Rush Hour de călătorie mai ușoară

Dacă trebuie să se deplaseze pe metroul din Londra în timpul oră de vârf și, mai devreme sau mai târziu, cei mai mulți vizitatori la Londra nu-există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a face viața mai ușoară.

Cumpara un card Oyster
În primul rând, cumpara un card Oyster, care este utilizat pentru toate formele de transport public în și în jurul Londra , inclusiv metroul, suprateran, iar unele servicii de transport feroviar, autobuze (care nu mai avea bani) și bărci navetiști Tamisa. Puteți achiziționa un card Oyster de la o mașină de bilet la Londra și încărcați – l cu numerar sau card de credit la aceeași mașină.

Costurile de card £ 5, care pot fi rambursate la o mașină de bilet, împreună cu orice fonduri disponibile în continuare pe card, atunci când părăsiți Londra. Pe lângă economisind o mulțime de bani, doar posibilitatea de a atinge în picioare, fără bilet în mașină (sau casa de bilete în ce mai rare) cozi în timpul orelor de vârf salvează o mulțime de timp.

Pentru a adăugat ușurința tranzitului, să încărcați cartela cu credit atunci când se întâmplă să fie aproape de o stație, chiar dacă nu intenționați să călătorească atunci. Uneori lent, nu există cozi la automatele de bilete.

Utilizați plata contac
Dacă aveți un credit fără contact sau card de debit, puteți utiliza în același mod ca și un card Oyster și de a salva timp în acest fel. Tarifele pentru plățile contactless sunt aceleași ca și pentru carduri Oyster pentru rezidenții din Marea Britanie, dar dacă sunteți în vizită la Londra din străinătate, să fie atent. Ați putea economisi timp , dar va trebui să plătească taxe de schimb valutar de pe factura de card înapoi acasă-așadar această opțiune este foarte utilă doar pentru vizitatorii din alte locuri în Regatul Unit.

Fii pregatit pentru intarzieri si Conștiente de Anunțuri
călătorie întârzieri la lucrări de inginerie, eșecuri de semnal, precum și eufemistică „persoană de pe linia“ ocazional, anunțuri pot crea mini ore de vârf , care infunda tubul. Toate stațiile de metrou din Londra a posta semne de zi cu zi, inclusiv în avans cu privire la notificările privind închiderile stație, lucrări de inginerie și alte probleme. Nu mai pentru a le citi , astfel încât să puteți planifica rute alternative înainte de timp , dacă este necesar (la metroul din Londra există aproape întotdeauna o rută alternativă).

Du – te la marginile platformelor
Un mod relativ ușor pentru a minimiza expunerea la zdrobi orelor de vârf este de a merge la foarte capetele platformelor când așteptați următorul tren. Cei mai mulți oameni se adună în jurul mijlocul platformelor stație, în cazul în care pe scări sau scări rulante vomita pasagerii lor. Dacă mergi la fiecare capăt al platformei veți găsi cărucioarele sunt de obicei mai puțin ambalate. Face acest lucru , chiar dacă aceasta înseamnă lipsa unui tren sau două. În timpul orelor de vârf, va exista întotdeauna un altul de-a lungul în doar câteva minute.

Transport Public Alternative

Dacă preferați să nu se confrunte cu mulțimile oră de vârf la toate și trebuie să călătorească în acel moment al zilei, există câteva alternative.

Londra autobuz
autobuze rosii din Londra obține ocupat în timpul orelor de vârf, de asemenea, dar diferența este că acestea sunt limitate în mod legal în numărul de pasageri în picioare care le pot lua. Conducătorul auto, care ține evidența numerelor, pur și simplu nu va permite nici mai mulți pasageri la bord în cazul în care autobuzul este prea plin.

Acest lucru poate însemna că în centrul Londrei, va trebui sa ma uit la una sau două autobuze trec fără să se oprească, dar, de asemenea, înseamnă că nu va fi zdrobit împotriva unui străin naveta odată ce sunteți la bordul autobuzului. În plus, autobuzele de călătorie în benzi speciale, astfel încât acestea sunt mai puțin afectate de blocajele de trafic oră de vârf și poate de multe ori de a ajunge acolo mai repede decât a lua un taxi.

Commuter Barci
Londra are acum servicii Riverbus de-a lungul Tamisei , care sunt un mod foarte plăcut de a călători și pe care o puteți plăti cu cartea Oyster. Ca și autobuze, bărci sunt limitate în mod legal în numărul de pasageri care pot transporta.

Există cheiuri pentru îmbarcare la locurile cheie de-a lungul râului-Westminster Pier, lângă Parlament; aproape de London Eye pe Southbank; de Tate Gallery și așa mai departe. Verificați opririle pentru a vedea dacă una dintre ele ar putea fi la distanță de mers pe jos de unde vrei să mergi.

Chirie și o plimbare cu bicicleta
Londra a fost al doilea oras din lume, după Paris, pentru a avea un program de închiriere de biciclete publice. În momentul de față se numește Santander Bicicletele-pentru banca care le-dar sponsorizează nu fi surprins dacă localnicii încă le numesc Biciclete Barclay sau Biciclete Boris.

Vei avea nevoie de un card de credit pentru a utiliza pe ecranul tactil de la stația de andocare ciclu. Nu este nevoie să rezervați în avans, deși uneori aglomerate va trebui să vizitați mai mult de o stație de andocare pentru a găsi o bicicletă. Când ați terminat cu ciclul, pur și simplu o întoarce la stația de andocare și cardul de credit va fi taxat pentru cantitatea de timp pe care a folosit-o-care ar putea fi la fel de puțin £ 2.

Nu fiți conștienți, totuși, că aceste biciclete au fost concepute pentru a fi robust și neatrăgătoare pentru hoți, astfel încât acestea sunt mai grele decât de obicei și cu bicicleta mult mai greu de a pedalei. Cu toate acestea, vestea bună este că sistemul de siguranță superhighways biciclete se extinde în fiecare zi, ceea ce face chiar mai ușor pentru a obține în jurul valorii de pe un ciclu.