Fapte Turnul Eiffel și Repere pentru vizitatori – Cum se face din plin de vizita dumneavoastră

Posted on

Fapte Turnul Eiffel și Repere pentru vizitatori - Cum se face din plin de vizita dumneavoastră

De la Turnul Eiffel a câștigat un astfel de statut iconic din întreaga lume, devenind un obiect de fascinație infinite precum clișeul de alegere pentru reprezentarea la Paris, acesta poate fi ușor de luciu pe suprafața atunci când vizitează și trece cu vederea istoria fascinanta (si tumultuoasa) . constructie remarcabila Turnul este, de asemenea, ceva care turistii de multe ori nu reușesc să aprecieze, așa că am sugerăm să citiți pe acest monument minunat înainte de a merge până la partea de sus și uite out– veți primi, fără îndoială, o apreciere mult mai bogată pentru ea.

Date-cheie din istoria Turnului

Martie 1889: Turnul este prezentat la Expoziția Mondială de la Paris din 1889. inginerul francez Gustave Eiffel reușește să vadă proiectul său prin ciuda protestelor plin de pasiune. Turnul a fost construit din 18,038 piese separate ( în principal fier) si cantareste un total de 10,1 tone. Cu toate acestea, rămâne relativ ușor.

1909-1910: Turnul este aproape rupt în jos, dar este salvat din cauza utilitatea sa ca un turn de radio. Unele dintre primele transmisii de radio din lume sunt difuzate aici.

1916: Primele transmisii telefonice transatlantice sunt realizate din turn.

Repere: Primul nivel 

Primul nivel al turnului are o galerie circulară, care oferă vizitatorilor o imagine de ansamblu a istoriei și design turnului, precum și o introducere la unele dintre cele mai faimoase atracții și monumente din Paris.

O parte din scara în spirală , care odată cedus la etajul al doilea la nivelul superior este afișat pe primul nivel. Scarafostceleurmă demontată în 1983.

Puteti vedea , de asemenea , pompa hidraulică căodată ce apa furnizată la un fost lift.

De „FerOscope“ este un exponat informațional instalat întruna dintre grinzi turnului. Videoclipurile interactive, spectacolelumini și alte mediioferi vizitatorilor un aspect evocator la modulfost construit turnul.

„Observatorul Tower Mișcarea Top“ este un fascicul lasercare monitorizează oscilatie turnului sub efectul vântului și temperaturii.

Indicatorii Panoramic de locuri și monumente vizibile de la primul nivel, precum și panourile istoriceurmărire istoria turnului, sunt plasatejurul galeriei. Puteți vizualizaasemeneaorașul în detaliu minutla un telescop electronic.

Repere: al doilea nivel 

Al doilea nivel oferă panorame remarcabile ale orașului, precum și mai multe date despre istoria și construcția turnului. scene fereastra animate spune o poveste vizuală a istoriei unice turnului.

Vă puteți bucura de perspective cu adevărat amețitor de la sol prin podea de sticlă. Încă o dată, acest lucru nu este, probabil, recomandat pentru cei care predispuse la vertij!

Top Level Panoramic: Obiective turistice pentru Puncte de lucru privi afară de

Ultimul etaj oferă vederi impresionante ale întregului oraș, precum și mese de top-rata. Urcusul lift de 18 metri (59 ft.), De asemenea, vă permite să aprecia pe deplin vergele de metal elaborat turnului. O reconstituire din biroul lui Gustave Eiffel are figuri de ceară de Gustave și inventatorul american Thomas Edison; în timp ce indicatorii panoramice și indicatorii de opinie a vă ajuta să identificați repere ale orașului.

Afișează Noapte: Grandeur Sclipitoare 

Văzut de la distanță, turnul izbucnește într-un ecran de lumină sclipitoare la fiecare oră după căderea nopții, până la 2 dimineața în timpul verii. Acest ecran este posibila prin 335 proiectoare, dotate fiecare cu lămpi cu sodiu de mare putere. Efectul spumant intens este creat de grinzi de fotografiere în sus prin structura turnului.