Farmacie Informații italiană pentru turiști

Posted on

Farmacie Informații italiană pentru turiști
Dacă în timpul călătoriei în Italia, vă aflați în nevoie de aspirina, bandaids sau sirop de tuse sau aveți nevoie de tratament medicamentos, va trebui să cap la o farmacie, sau în limba italiană, o farmacia . Acest articol explică modul în care funcționează farmacii în Italia, și ce fel de consumabile medicale și de asistență puteți găsi la ei.

Italiană Farmacie Informații generale

Farmacii deschise afișa o centrare neon verde în față, ceea ce le face ușor de recunoscut, chiar de la distanță. Numărul și orele de deschidere a Farmaciile italiene sunt reglementate prin lege. Farmaciile operează pe un „rota“, sau un sistem de rulare proiectat pentru a asigura o farmacie deschisă (sau unul care poate fi deschis într – o urgență medicală) , în fiecare domeniu general noaptea, sărbători și duminica. Fiecare FARMACIA afișează un card cu propriile sale ore de deschidere, numărul de telefon de urgență, și în cazul în care pentru a merge în afara acestor ore de deschidere pentru serviciile de urgență.

Farmacia italiană, sau  Farmácia , nu se ocupă în multe elemente non-medicale, dar acestea nu au un monopol asupra over-the-counter medicamente , cum ar fi aspirina si decongestionante.

Farmaciștii din Italia sunt permise mai multă libertate în distribuirea sfaturi de sanatate si vanzarea de produse farmaceutice decât în ​​SUA. Dacă se poate descrie starea dumneavoastră de bine, ați putea fi capabil să-și procure o rețetă direct de la un farmacist în Italia. De asemenea, dacă aveți nevoie de o rețetă pe bază de urgență, ați putea fi capabil să facă acest lucru, dacă știi denumirea științifică sau generică a medicamentului care aveți nevoie și poate face un caz bun pentru farmacistului să-l elibereze.

Când să Du-te la farmacie italian

Pentru dureri minore și dureri, răceală sau gripă, și situații de urgență „mici“ non-critice, cel mai bun pariu ar putea fi peste cap de la local farmacia . Vei merge la o farmacia pentru aspirina si chiar si vitamine. Farmaciile italiene vor efectua de multe ori remedii homeopate și pe bază de plante, de asemenea. Mulți farmaciști italieni vorbesc cel puțin un pic limba engleză.

Dacă sunt suferă de ceva mai grav, sau au avut un prejudiciu care nu ar putea fi ajutat de over-the-counter medicamente sau de prim ajutor minor, puteți merge camerele de urgență de 24 de ore, sau la Soccorso Pronto , la orice spital. Dacă nu reușiți să vă transport, numărul de telefon de urgență medicală fără taxă în Italia este 118. Puteți primi o ambulanță apelând acest număr, sau dacă nu necesită transport la un spital, Serviciul de Ajutor Primul ( Guardia Medica ) va fi trimis.

Medicamente dvs. în Italia

Înainte de a pleca in vacanta ta italiană, veți dori să vă asigurați că aveți suficient de medicamentele prescrise pe durata calatoriei. În plus, pentru a evita probleme pe linie, veți dori să efectueze următoarele:

  • Transporta medicamente în recipientul lor original.
  • Carry toate medicamentele cu tine în geantă bagaj de mână.
  • Păstrați o copie a prescripțiilor cu tine.
  • Cunoaște numele generic sau științific al medicamentului.

Acesta din urmă sfat este crucială dacă aveți nevoie pentru a reface un medicament în timpul călătoriei. firmele farmaceutice americane dau adesea nume de proprietate pentru versiunea lor de medicamente comune și aceste nume nu sunt întotdeauna recunoscute în străinătate. Informațiile pe care le transporta ar trebui să fie dactilografiate pentru claritate.

Ce veți și nu veți găsi într-un Farmacia

In timp ce cele mai multe farmacii din SUA de magazine de droguri vinde o gamă largă de elemente legate de non-sănătate, inclusiv produse alimentare, jucării și provizii la domiciliu, farmaciile din Italia sunt mai limitate în domeniul de aplicare. Nu veți găsi snack-uri , altele decât mentolate și gumă sau materiale de curățare sau o gamă largă de produse cosmetice. Dar , la cele mai multe Farmacias , vă va  găsi jucării pentru copii, produse alimentare fără gluten, crema de soare, o selecție limitată de make-up si o gama ametitoare de loțiuni, creme și geluri concepute pentru a face sa arate mai tineri. Cele mai multe vinde , de asemenea , unele Made in Italy parfumuri si sapunuri , care s – ar putea face cadouri frumoase pentru a aduce acasă.