Skip to main content

Festivaalit Thaimaassa – Milloin ja missä

7 Hullu Festivaalit, jotka voivat vaikuttaa Thaimaan matkan

Festivaalit Thaimaassa - Milloin ja missä
Festivaalit Thaimaassa juhlitaan halukkaasti ja voi tehdä tai rikkoa matka, ajankohdasta riippuen. Mikään ei ole pahempaa kuin vain puuttuu iso tapahtuma, kuulla siitä ja käsitellä väkijoukkoja pääsemättä nauttia festivaalin.

Vaikka teknisesti kaksi erillistä lomien Loi Krathong ja Yi Peng yhdistetään tyypillisesti yhdeksi visuaalisesti näyttäviä festivaali tulen ja valon.

Tuhannet liekki-powered kiinalaiset lyhdyt vapautuu ilmaan ja näkyvät uusina tähdet yötaivaalla. Samaan aikaan tuhansia pieniä veneitä kynttilöiden polttaminen vapautuvat joen Chiang Mai jatkuvina ilotulitteiden puomi yläpuolella. Sekä joki ja taivas kirjaimellisesti tulessa, visuaalinen vaikutus on upea!

Lyhdyt on ripustettu ympäri kaupunkia, erityistä seremonioita tapahtuu temppeleitä, ja suuri kulkue paraateja kaduilla Chiang Mai; Loi Krathong on yksi nautti festivaaleilla Thaimaassa.

 • Kun: Loi Krathong tapahtuu marraskuussa. Muuta tietoa koska festivaali perustuu kuukalenterin.
 • Missä: Koska Lanna loma, Loi Krathong ja Yi Peng on paras kokenut Pohjois-Thaimaassa, joko Chiang Mai, Chiang Rai, tai pienissä kylissä ulkopuolella Chiang Mai kuten Mae Cho.

Songkran, Thaimaan uusi vuosi ja vesi festivaali, vietetään heittää ämpärillistä vettä ystäviä ja muukalaisia ​​hyväntahtoinen hauskaa. Monet juhlijat ostaa iso vesitykkejä ja taistella sitä kaduilla märkä, villi, tanssia sekasortoa.

Kaduilla Chiang Mai suljettiin useita päiviä tanssi ja veden heitto; vettä tarjoaa vallihauta ympärillä vanhan kaupungin. Luultavasti likomärkä muutamassa minuutissa jättää hotellin, joten vedenpitävät sinun omaisuuttasi ja arm itseäsi ämpäri; kukaan ei saa pysyä kuivana!

 • Milloin: 13-15 04
 • Missä: Songkran vietetään jossain määrin kaikkialla Thaimaassa, mutta keskiössä on Chiang Mai.

Yksi outo festivaaleja Thaimaassa, usko hetkeksikään että Phuketin Kasvissyöjä Festival on noin keskustella hienouksista tofu. Osallistujien mielellään puhkaista heidän kasvonsa tikarit tai vartaat, kävellä hiilloksella, ja makaavat sängyt veitsiä.

Sähinkäiset, laulamassa ja tanssia tungos kaduilla lisätä kaaos vapaaehtoisille suorittaa toimia itsensä silpomisesta. Hämmästyttävää, harrastajia väittävät, että he tuntevat vähän kipua ja jopa haavat paranevat nopeasti festivaalin jälkeen.

 • Kun: syys-lokakuussa; Muuta tietoa perustuvat Kiinan kuukalenterin.
 • Missä: saari Phuket. Jotkut pitopaikka Bangkokissa.

Et varmasti ei tarvitse mennä Kiinaan nauttimaan massiivinen kiinalaisen uudenvuoden juhla. Asukkaiden ja vaikutteita kaikkialta, Thaimaa saa tuoda uuden vuoden kolme erillistä loma: 1. tammikuuta Thaimaan uudenvuoden aikana Songkran, ja kiinalainen uusivuosi.

Kiinalainen uusivuosi osuu iso Chinatownissa Bangkokissa, ilotulitus, paraateja, leijona tansseja, ja erityisiä elintarvikkeita.

 • Kun: Päivämäärät vaihtuvat vuosittain, mutta kiinalainen uusivuosi vähenee yleensä tammi-helmikuussa.
 • Missä: Kiinalainen uusivuosi vietetään kaikkialla Thaimaassa, mutta keskuksesta on Bangkokin Chinatownissa.

Mikä alkoi vuosikymmeniä sitten muka niin pieni puolue ystävien kesken on morphed mahdollisesti suurin rannalla puolue maailmassa. Peräti 30000 ihmistä tai useampi laskeutuvat yksi rannalla Thaimaan saarilla kuukausittain tanssia, leikkiä tulella, ja elää hedonistinen fantasioita alle täysikuu. Epäjärjestys on nähtävä uskominen.

Hullu Osapuolet ovat siirtymäriitti backpackers liikkuvat pitkin Banana Pannukakku Trail läpi Kaakkois-Aasiassa. Full Moon osapuolet ovat kasvaneet niin suosittuja, että Haad Rin voi edes kaikkien toiveet; monet juhlijat nukkua hiekkaan tai pysyä lähisaarille. Nyt alue pysyy kiireinen osapuolten juhlii lähes jokaisen kuun vaihe.

 • Kun: Päivän yönä täysikuu, joka kuukausi. Monet buddhalainen lomat osuu täysikuu, joten puolue päivämäärä säädetään. Katso Full Moon Party päivämääriä .
 • Missä: Haad Rin saarella Koh Phangan , lahden Thaimaassa.

Kuningas Bhumibol Adulyadej oli pisin-hallitseva monarkki maailmassa ennen kuolemaansa vuonna 2016. kuningas rakasti Thaimaassa; kuolemaansa käynnistyi vuoden mittaisen kansallisen surun aikana Thaimaassa.

Hänen syntymäpäivänsä jäi Isänpäivä puolestaan ​​kuninkaan Syntymäpäiväjuhlat muutti heinäkuussa 28.

 • Kun: 5 joulukuu
 • Missä: Bangkok

Kuningas Maha Vajiralongkorn seurasi isäänsä uudeksi Thaimaan kuninkaan. Hänen syntymäpäivänsä on isänmaallinen tapahtuma vietetään vuosittain ilotulitus, teot hyviä tekoja, ja kulkueita.

 • Kun: 28 heinäkuu
 • Missä: kaikkialla Thaimaassa, mutta suurin juhla on Bangkokissa

8. Kuningattaren syntymäpäivä

The Queen Thaimaan Sirikitin Kitiyakara, on aivan yhtä rakastettu Thaimaalaiset. Hän on maailman pisimpään puoliso on hallitsija. Erityiset juhlat merkitä hänen syntymäpäivänsä vuosittain.

 • Kun:  12 elokuu
 • Missä:  Bangkok ja Chiang Mai

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *