Festivaluri din Thailanda – Când și Unde

Posted on

7 Festivaluri Crazy care ar putea afecta călătoria către Thailanda

Festivaluri din Thailanda - Când și Unde
Festivalurile din Thailanda sunt celebrate cu poftă și poate face sau rupe călătoria dvs., în funcție de calendarul. Nimic nu este mai rău decât lipsește doar un mare eveniment, auzind despre aceasta, și care se ocupă cu mulțimile, mai degrabă decât să se bucure de obtinerea festival.

Deși tehnic două sărbători distincte, Loi Krathong și Yi Peng sunt, de obicei combinate într-un festival vizual spectaculos de foc și lumină.

Mii de felinare din China pe bază de flacără sunt eliberate în aer și apar ca noi stele pe cerul nopții. Între timp, mii de bărci mici cu lumânări de ardere sunt eliberate pe râul în Chiang Mai ca focuri de artificii continue boom-ul deasupra capului. Cu ambele râu și cer literalmente pe foc, efectul vizual este uimitoare!

Felinare sunt agățate în tot orașul, ceremonii speciale au loc la temple, și o mare paradele procesiune pe străzile din Chiang Mai; Loi Krathong este unul dintre festivalurile cele mai savurate în Thailanda.

 • Când: Loi Krathong are loc în noiembrie. Date schimba , deoarece festivalul se bazează pe calendarul lunar.
 • În cazul în care: Fiind o vacanță Lanna, Loi Krathong și Yi Peng sunt cel mai bine cu experiență în nordul Thailandei, fie în Chiang Mai, Chiang Rai, sau în satele mici din afara Chiang Mai , cum ar fi Mae Cho.

Songkran, festivalul thailandez nou an și apă, este sărbătorită prin aruncarea de găleți de apă pe prieteni și străini în distracție blajin. Multe petrecăreți cumpara tunuri de apă de mare și de a lupta în stradă în haos umed, sălbatice, dans.

Străzile din Chiang Mai închis timp de mai multe zile de dans și aruncări de apă; apă este asigurată de șanțul din jurul orașului vechi. Vei fi, probabil, scăldată în câteva minute de a părăsi un hotel, astfel impermeabil lucrurile și brațul-te cu o găleată; nimeni nu îi este permis să rămână uscat!

 • Când: 13 aprilie la 15
 • În cazul în care: Songkran este sărbătorită într -o anumită măsură , în întreaga Thailanda, cu toate acestea, epicentrul este Chiang Mai.

Unul dintre cele mai bizare festivaluri din Thailanda, nu cred că pentru un minut că Festivalul Vegetarian Phuket este de a discuta despre punctele fine de tofu. Participanții străpunge de bună voie fețele lor cu pumnale sau frigarui, umbla pe cărbuni aprinși, și se culcă pe paturi de cuțite.

Pocnitori, scandând, și o gloată de dans în stradă adaugă la haosul ca voluntari efectua acte de auto-mutilare. Uimitor, adepții susțin că se simt durere puțin și chiar rănile lor se vindeca repede după festival.

 • Când: Între septembrie și octombrie; datele se schimbă pe baza calendarului lunar chinezesc.
 • În cazul în care: Insula Phuket, Thailanda. Unele festivități au loc în Bangkok.

Tu cu siguranță nu trebuie să meargă în China să se bucure de un masiv chinez sărbătoare de Anul Nou. Cu locuitorii și influențe din toate, Thailanda ajunge pentru a aduce în noul an cu trei vacanțe distincte: 1 ianuarie, noul an Thai în timpul Songkran, iar Anul Nou Chinezesc.

Anul Nou Chinezesc mari hit-uri în Chinatown, Bangkok, cu focuri de artificii, parade, dansuri leu și produse alimentare speciale.

 • Când: Date schimba anual, dar de Anul Nou Chinezesc se încadrează , de obicei , în ianuarie sau februarie.
 • În cazul în care: Anul Nou Chinezesc este sărbătorită în întreaga Thailanda, dar epicentrul este în Chinatown Bangkok.

Ceea ce a început în urmă cu zeci de ani se presupune ca o mică petrecere între prieteni și-a transformat în probabil cel mai mare partid plaja din lume. Un număr de 30.000 de oameni sau mai coborî pe o plajă în insulele thailandeze în fiecare lună pentru a dansa, se joace cu focul, și să trăiască fantezii hedoniste sub o lună plină. Haosul trebuie să fie considerat a fi crezut.

Părțile nebuni au devenit un rit de trecere pentru excursioniști care se deplasează de-a lungul Banana clatita Trail prin Asia de Sud-Est. Părțile Full Moon au crescut atât de popular încât Haad Rin nu poate găzdui chiar toată lumea; mulți petrecăreți dorm în nisip sau rămâne pe insulele din apropiere. Acum, zona rămâne ocupat cu partidele sarbatorire aproape fiecare fază a lunii.

 • Când: În noaptea de lună plină, în fiecare lună a anului. Multe sărbători budiste coincide cu luna plină, astfel încât data de partid este ajustată. A se vedea datele Full Moon Party .
 • În cazul în care: Haad Rin pe insula Koh Phangan , în Golful Thailandei.

Regele Bhumibol Adulyadej a fost cel mai lung monarh domnește în lume, înainte de moartea sa în 2016. Regele a fost iubit în Thailanda; moartea sa a început o perioadă de doliu național de un an în Thailanda.

Ziua lui de nastere a rămas ca Ziua Tatălui, între timp, Zi de naștere sărbătoare regelui sa mutat la 28 iulie.

 • Când: 05 decembrie
 • În cazul în care: Bangkok

Regele Maha Vajiralongkorn succedat tatălui său ca noul rege al Thailandei. Ziua lui de nastere este un eveniment patriotic să fie sărbătorită în fiecare an cu focuri de artificii, acte de fapte bune, și procesiuni.

 • Când: 28 iulie
 • În cazul în care: De-a lungul Thailanda, dar cea mai mare sărbătoare este este în Bangkok

8. Ziua Reginei

Regina Thailandei, Sirikit Kitiyakara, este la fel de iubit de poporul Thai. Ea este cel mai longeviv consoarta unui monarh. festivități speciale marchează ziua ei de naștere în fiecare an.

 • Când:  12 august
 • În cazul în care:  Bangkok si Chiang Mai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *