Festivaluri Internațional de Film din Italia

Posted on

 Festivaluri Internațional de Film din Italia

Festivalul de Film de la Veneția Festivalul de Film este cel mai important din Italia, dar o serie de alte festivaluri internaționale de film sunt organizate în Italia, de asemenea. Aici sunt importante festivaluri internaționale de film din Italia. Chiar dacă nu te duci la festival de film, este o mare șansă pentru spotting celebritate.

La Biennale di Venezia – Festivalul Internațional de Film de la Veneția

Festivalul Internațional de Film de la Veneția, La Biennale di Venezia , începe la începutul lunii septembrie la Veneția Lido. Festivalul de Film de la Veneția este cel mai vechi festival de film din Italia și 2018 a marcat anul 75th. În fiecare an , realizatori de top concura pentru râvnit de Aur Leul premiu. Screenings sunt limitate la persoane cu vârste peste 18 ani și cu discount permise sunt disponibile pentru cei sub 26 de ani sau peste 60 de ani Aflați despre abonamente și bilete individuale pe site – ul festivalului.

Vaporetti sau autobuze de apă ia de pasageri între Veneția și Lido. Pentru a ajunge la Lido de Piazza San Marco, puteți lua numărul 1 Vaporetto.

Festivalul Internațional de Film Salento

Festivalul de Film de Salento, a avut loc la începutul lunii septembrie, este sudul Italiei fest de top de film și abordează teme actuale, cum ar fi problemele multi-culturale de pace și. Categoriile includ cinematografiei mondiale, cinematografia italiană independentă, și secțiuni speciale. Fest de film Salento are loc în Tricase în provincia Lecce din Puglia, vârful ghetei. În iunie, ele dețin Salento Fear Fest pentru cei care se bucura de filmele de groaza.

Milano Film Fest

Milano Film Fest, după festivalul de la Veneția, are loc timp de 10 zile în luna septembrie. Competiții includ filme de scurt metraj și filme și există categorii speciale de film în fiecare an. O pasă bună pentru toate evenimentele festivalului pot fi cumpărate de pe site-ul web.

Festivalul de Film de Internazionale del di Roma – Roma International Film Fest

Următorul în linie este la Roma Film Fest, un festival relativ nou, care începe la jumătatea lunii octombrie. Festivalul international de film include premiere, cinema cel mai bun, independente și filme pentru și de către tineri.

Festivalul de Film Torino

Torino, sau Torino, festival de film are loc la sfârșitul lunii noiembrie. Festivalul de film Torino servește ca punct de întâlnire pentru cinematografia internațională contemporană și pentru a oferi o oportunitate de a discuta despre cele mai recente tendințe artistice. Se compune din 4 competiții și mai multe secțiuni și neconcurențiale acordă o atenție deosebită cinematografiei în curs de dezvoltare și de tinerii cineaști.

Bolzano Festivalul de Film de Scurt

Bolzano, în apropiere de Alpii din nordul Italiei, deține un festival internațional de scurtmetraje din luna noiembrie. Aceasta include , de asemenea , o fără cuvinte Fest oferind filme care comunică fără a folosi orice cuvinte.

River River – Florența Festivalul de Film indian

River River este primul festival de film din lume, dedicat filmelor din India și aproximativ. Acesta are loc în Florența în decembrie.