Fie Starea vremii in Franta: Planul de vacanta ta în Franța Acest lucru mai

Posted on

Fie Starea vremii in Franta: Planul de vacanta ta în Franța Acest lucru mai

Mai este una dintre cele mai populare multe ori pentru turistii americani sa viziteze Franța, din cauza ușoară și confortabilă vreme de primăvară, serie de evenimente, și mulțimi relativ mici la unele dintre cele mai populare destinații din țară.

În funcție de care un oraș sau o parte a țării vizitei dumneavoastră în vacanță dumneavoastră mai în Franța, puteți experimenta o varietate de evenimente culturale unice, inclusiv faimosul Festivalul de Film de la Cannes, care atrage celebrități și commoners din întreaga lume.

Călătorie în diferite orașe pot face, de asemenea, o provocare la pachet pentru Franța, deoarece veți avea nevoie de o varietate de haine de primăvară și straturi. Serile poate fi rece, zilele petrecute de mers pe jos poate fi destul de cald, și veți găsi, probabil, unele de ploaie și de vânt, mai ales la Paris. Ca urmare, lista de ambalare ar trebui să includă un sacou cald pentru serile, pulovere sau jachete, pantofi de bun mers pe jos, și o umbrelă de robust care poate rezista vântului.

Odată cu începerea evenimentelor de primăvară din Franța, puteți experimenta, de asemenea, program prelungit la obiective turistice ca destinații populare pentru mulțimile de viteze de vară. Cu toate acestea, ratele la biletele de avion și cazare vor începe, de asemenea, să urce acest moment al anului, iar liniile de la cele mai populare atracții din Franța va începe pentru a obține mai mult ca luna progresează în sezonul turistic ocupat.

Pregătirea pentru vremea Oriunde Ai Fi

În luna mai, vremea este în general ușoară, deși nu poate fi încă dusuri de primăvară și seri răcoroase în mare parte din Franța.

Cu toate acestea, în funcție de cazul în care vă aflați în Franța, există unele variații ale climei datorită locației geografice și caracteristici, cum ar fi tipografice munți și văi. De la Paris, la Strasbourg, sunteți sigur de a descoperi o aventură excelent, indiferent unde te duci în Franța:

  • Paris experimentează intervale de temperatură de la 50 F (10 ° C) până la 64 F (18 C) și o medie de 57.2 F (14 C).
  • Strasbourg la temperaturi de nord-est experiențele Franța se situează între 46 F (8 C) și 68 F (20 ° C), cu o medie de 57 F (13 C).
  • Bordeaux vede temperaturi cuprinse între 50 F (10 ° C) și 66 F (19 C), cu o temperatură medie mai a 59 F (15 ° C).
  • experiențe frumoase o gamă de 55 F (13 C), până la 68 F (20 ° C), cu o temperatură medie mai a 63 F (17 C).
  • Lyon vede temperaturi între 48 F (9 C) și 68 F (20 ° C), cu o temperatură medie de 59 F (15 ° C).

In plus, indiferent unde te duci te poți aștepta de la opt la 13 zile de ploaie în luna mai, cu Nisa a primit cea mai mică cantitate de precipitații și de la Paris care primesc cel mai mult. Cu toate acestea, este important să se țină cont de faptul că vremea în Franța, este destul de volatil această perioadă a anului, așa că ar trebui să vină întotdeauna pregătiți pentru orice condiție meteo.

Evenimente și Festivaluri de top din Franța în luna mai

In fiecare an, Franța joacă gazdă la o varietate de evenimente culturale și sărbători, care începe într-adevăr pentru a ridica abur de primăvară se încălzește pe parcursul lunii mai, ceea ce face o luna excelenta pentru a planifica vacanta, mai ales dacă doriți să bată vara Rush turistice.

Poate cel mai popular și bine cunoscut eveniment care are loc în fiecare an este Festivalul de Film de la Cannes, care prezintă cele mai bune în realizarea de filme independente din întreaga lume.

Deși cele mai multe proiectii solicita date de industrie pentru a le acces,  Cinéma de la Plage  este un screening – ul de noapte din afara filmelor clasice de concurență și Cannes, pe care le puteți experimenta vizitând Biroul de Turism de la Cannes.

Pentru cultură și istorie entuziaști, puteți , de asemenea , participa la  Noaptea Europeană a Muzeelor  sau a opri de site – urile lui William Cuceritorul și 1066 Bătălia de la Hastings, în cazul în care William a învins Anglia pentru a stabili regula lui Norman în urmă cu peste 950 de ani. Printre cele mai populare destinație istorică în Franța este castelul lui William Cuceritorul la Falaise.

amatorii de sport s-ar putea bucura, de asemenea Open-ul francez de tenis Campionatele din Paris, dar ar trebui să fie sigur că pentru a rezerva biletele de bine în avans, dacă speranța de a obține locuri bune pentru turneu ca evenimentul tinde să-și vândă rapid.