Franciaország: A rossz, a csúnya, és a Büdös

Posted on

 Franciaország: A rossz, a csúnya, és a Büdös

Ez egy szép nap, és akkor bolyong Párizs utcáin. Ön bepillanthat butik ablakok és meander elmúlt járdán kávézók. Aztán hirtelen, érzi azt. Lépsz, és a lábad érzi vicces giccs. Ez csúszik egy kicsit. A levegőt fogások. Merde! (Szó szerint.) Csak belépett az egyik kevésbé, mint a mágikus vonatkozásai látogató Franciaország: kutyus doo. Természetesen vannak olyan csodálatos dolog Franciaország: nagyablakos egy kávézóban, dicső katedrálisok, ízletes ételek, és a történelmi látnivalók bőven.

Franciaország elég hihetetlen, valóban. De a jó mindig jön a rossz.

Most vannak törvények Franciaországban és másutt is a takarítás után a kutya, de úgy tűnik, a franciák végig a listán. Talán ez a divat dolog; elvégre a Jimmy Choos tartalmazzák hintázni a nem lehajolt (mindig gyanús, hogy ilyen magas sarkú cipő) a járda szintje.

Ne hagyja, hogy ez a lista a rossz dolgokat tesz ki a látogató. Végtére is, ez az egész tényleg csak egy francia dolog. De azt is meg kell készíteni a rossz, a csúnya, és a büdös, mielőtt a látogatást, főleg, ha még soha nem járt Franciaországban. Itt megtalálja az összes véres és hátborzongató részleteket Franciaország rossz oldala.

kutya Droppings

Ezek sztrájk bárhol. A járdán; az utcán. A francia szeretik a kutyákat, és ez jó látni őket sétálni, ülnek a kávézókban, vagy pihen üzletekben. De ezek a „go” valahol. Az ember sohasem tudja, mikor lesz megüt egy akna.

A legjobb, Franciaországban, hogy tartsa a perifériás látás a föld felett, ha el akarjuk kerülni a kölyök kaki.

WC

A mellékhelyiség Franciaországban lehet egy kaland, kihívás, vagy akár érzelmileg hegesedést. Bár ezek nem olyan rossz, mint a rémtörténetek akkor hallott, még mindig vannak problémák.

Az egy dolog, ha nem ül egy kávézóban, akkor valószínűleg kerülni néhány változás. Egy másik, nem mindig tiszta és néha egyenesen ijesztő.

Vannak még a hírhedt nyilvános vécé hüvelyben. A koncepció jó: akkor általában egy ilyen az egész hely. Van, hogy pontos változás; ezek általában olcsóbbak € 1 € 1,50 használható. Ezek valójában tisztább, mint amilyennek látszanak, mivel egy hatalmas lemosva minden használat után. Ez egy kicsit megrendítő, hogy az ajtó becsukódik rád, amikor belépek. És persze, nem mindegyik működik.

Falfirkálás

Ha megítélni egy francia falu a kilátás a vonat, akkor valószínűleg van egy elég rossz véleménnyel. Ennek oka, hogy ezeken a területeken úgy tűnik, hogy a fő cél a címkéző, és gyakran az épületek borítja graffiti. Ez szégyen, de tényleg, ha látsz graffiti egy történelmi épület vagy marring a tájat. Ez az egyik rossz oldala sok első alkalommal látogató meglepett. Graffiti meglehetősen termékeny Franciaországban.

Ez a szag

Vigyázni kell, mert a szaga a testszag. Ez majdnem elég ahhoz, hogy a szemét vízzel. Szerencsére, ez a helyzet, úgy tűnik, hogy javult az évek során. Végtére is, a francia van néhány a legjobb szappan a világban; Mindenki szereti a jó bar, hogy a híres Marseille szappan olívaolajjal.

A másik illat, közhely, hogy a vizelet. Lehet, hogy ez a nehézség és költségére a WC-k, de lehet fogni egy fuvallat vizelet sok nyilvános helyeken. Úgy tűnik, hogy a legrosszabb az egyes helyeken (vasútállomás folyosók, sétányok, lépcsők, és így tovább).

Vezetés, parkolás, és robogók

A franciák egy kicsit lázadó mentalitás, amikor a vezetés. Ők gyakran megsértik a közlekedési szabályokat, és általában botrányosan. Nem is kell vezetni Franciaországban, hogy ez a probléma. Gondosan figyelje a szélhámos autók átlépésekor utcákon is.

A legbosszantóbb szempont a robogó Franciaországban, amelyeknek a vezetői általában kihasználják a képesség, hogy menjen sehova. Lehet, hogy kikerülje őket a járdán, gyakran rossz irányba irányít utcákon, és mindezek mellett az, hogy ezek zajos. És vannak mindenhol.

És parkolni ahol akarnak.

Apropó, a francia parkolnak bárhol találnak egy lyuk, ami lesz (vagy talán) illik, még ha ez azt jelenti, a járdán, dupla parkoló, blokkoló forgalom, blokkolja a fogyatékos rámpák a járdák, és megérinti a lökhárítók néhány autók parkolni, és így tovább.

Dohányzó

Mindenki tudja, hogy a francia szeretik a cigarettát. Ez azt jelenti, hogy nehéz lesz, hogy elkerüljék a füst, míg a látogató Franciaországban. Ez egy másik helyzet, hogy javult egészen drámai, nagyon rövid idő alatt.

Úgy szokott lenni, hogy nem volt olyan dolog, mint egy nem-dohányzó terület Franciaországban. Most szinte minden nyilvános helyen füstmentes: repülőterek, pályaudvarok, vonatok, bevásárlóközpontok, éttermek, és kávézók.

kiszámíthatatlan Óra

Ez lehet egy kicsit kihívás bekerülni a ritmust a francia menetrend, amelyben üzletek gyakran közel a hosszú ebéd és éttermek általában közel két étkezés között.

Ez nem lehet a leginkább hízelgő leírásai Franciaországban, de ezek a fegyencek messze ellensúlyozza a profik. Ez a cikk célja, hogy készítsen neked, mire számíthat. De, mint a francia, csak tekercs vele. Azt nem tudja élvezni a életörömöt ha megszállottja a negatív.