Francija: Bad je Ugly in smrdljiv

Posted on

 Francija: Bad je Ugly in smrdljiv

To je lep dan, in ste tava po ulicah Pariza. Ti pokukati v butik okna in meander mimo pločniku kavarne. Potem, kar naenkrat, čutiš. Stopiš, in vaša stopala meni smešno Mljackati. To drsi malo. Tvoj dih ujame. Merde! (. Dobesedno) Samo stopil v eno manj, kot je bilo čarobno vidikov obisku Francije: doggy doo. Seveda pa obstajajo čudovite stvari o Francija: Ljudje gledajo v kavarni, veličastne katedrale, okusno hrano in zgodovinske znamenitosti izobilju.

Francija je precej neverjetno res. Toda z dobro vedno pride slabo.

Zdaj obstajajo zakoni v Franciji kot drugod pa čiščenje po vašem psu, ampak očitno, Francozi so pot navzdol po seznamu. Morda je to modna stvar; Konec koncev, Jimmy Choos so za Kolebanje v, ne naslanja navzdol (vedno premeten pri tako visokih petah) na pločniku raven.

Ne dovolite, da ta seznam slabih stvari vas odvrne od obiska. Konec koncev, to je vse res samo francosko stvar. Vendar bi morali biti pripravljeni tudi za slaba, grda, in smrdljiv, preden vašega obiska, še posebej, če še niste bili v Franciji. Tu so vse krvave in grozljive podrobnosti o o francoskem slabe strani.

Dog Gnoj

Ti lahko udari kjerkoli. Na pločniku; na ulici. Francozi radi svoje pse, in to je zabavno videti jih hodi okrog, sedi v kavarnah, ali sprostitev v trgovinah. Ampak, morajo “iti” nekje. Pravkar si nikoli ne veš, kdaj boste zadeli mino.

Zato je najbolje, v Franciji, da bo vaše perifernega vida na tla pod vami, če želite, da bi se izognili mladička kakec.

stranišča

Uporaba WC v Franciji je lahko pustolovščina, izziv ali celo čustveno brazgotinjenje. Kljub temu, da ni tako slabo, kot grozljivih zgodb, ki ste jih lahko slišali, da imajo še vedno težave.

Za eno stvar, če si sedel v kavarni, ki jih bo verjetno stalo nekaj drobiža. Na drugi strani pa niso vedno čisti in lahko včasih naravnost zastrašujoče.

Obstajajo tudi razvpiti javnih sanitarij stroki. Koncept je dober: lahko ponavadi našli enega od teh po vsem mestu. Moraš imeti natančno sprememb; običajno stane 1 € na 1,50 € za uporabo. To so pravzaprav čistejši kot se zdi, zaradi množičnega pranje navzdol po vsaki uporabi. To je nekoliko neskladen, da so vrata blizu na vas, ko stopiš notri. In, seveda, ne vsi od njih dela.

Graffiti

Če sodite v francoski vasi s pogledom z vlakom, boste verjetno imeli precej slabo mnenje. To je zato, ker ta območja se zdi, da je glavni cilj taggers, in pogosto so zgradbe prekrita z grafiti. To je sramota, res, ko vidiš grafite na zgodovinske stavbe ali marring krajine. To je ena slaba stranska mnogi prvič obiskovalce presenetil. Grafiti je precej ploden v Franciji.

To Vonj

Pazite na vonj telesnega vonja. To je lahko skoraj dovolj, da bi si oči z vodo. Na srečo se zdi, da ta položaj izboljšal v preteklih letih. Konec koncev, francoski so nekatere izmed najboljših mila na svetu; vsakdo ima rad dober bar tega slavnega Marseille milo, ki z olivnim oljem.

Druga vonj, da je običajno, da urina. Mogoče je težava in strošek uporabe stranišča, vendar lahko ujeti pridih urina na številnih javnih mestih. Zdi se, da je najhujše v nekaterih mestih (koridorjev železniških postaj, ulic, stopnišč, in tako naprej).

Vozna, Parkirišče, in skuterji

Francozi imajo malo uporniškega mentalitete, ko gre za vožnjo. Pogosto kršijo prometne predpise, in ponavadi očitno. Vi sploh ni treba vožnjo v Franciji, da je to problem. skrbno paziti prekupčevalcev vozil pri prečkanju ceste, kot tudi.

Najbolj moteč vidik je skuter v Franciji, katerih vozniki ponavadi izkoristiti njihove sposobnosti, da gredo nikamor. Morda boste morali, da jih dodge na pločnikih, ki jih pogosto vodil napačno pot navzdol ulicah in poleg vsega, da so hrupni. In so povsod.

In parkirajo kjerkoli hočejo.

od katerih je rečeno, bo francosko parkirati kjerkoli najdejo luknjo, ki bo (ali bi lahko) fit, tudi če to pomeni, pločniku, dvojni parkiranje, blokiranje prometa, blokiranje prizadetih rampe na pločnikih, prisluškovanje odbijače za nekaj avtomobilov park, in tako naprej.

kajenje

Vsakdo ve, Francozi radi svoje cigarete. To pomeni, da bo težko, da bi se izognili dim ob obisku Francije. To je še en položaj, ki je v zelo kratkem času precej dramatično izboljšala.

Včasih je treba, da je bila takšna stvar, kot nekadilski območju Francije št. Zdaj skoraj vsi javni prostori so brez tobačnega dima: letališčih, železniških postajah, vlaki, nakupovalna središča, restavracije in kavarne.

nepredvidljivi ure

To je lahko malo izziv dobili v ritmu francoskega urnik, v katerih trgovinah pogosto blizu za dolge kosila in restavracije ponavadi blizu med obroki.

To morda ni najbolj laskavo opisov v Franciji, vendar te slabosti so daleč odtehtajo prednosti. Ta člen je zasnovan tako, da vas pripravi, kaj naj pričakujem. Ampak, tako kot Francozi, samo roll z njo. Ne moreš uživajo joie de vivre , če Obuzimati negativni.