Francija in Pariz julija: festivali, poletje prodaje, zunanji jedilnice in Velika Vreme

Posted on

Francija in Pariz julija: festivali, poletje prodaje, zunanji jedilnice in Velika Vreme

Julij v Franciji, je festival čas. Prostem jedilnico in ulice dejavnost je živahno. Parki in vrtovi so slavno s čudovitimi barvami in vonji. Glede na to, kje v Franciji, lahko vaše vreme v večjih mestih niha divje iz enega območja v drugo.

Vreme

Vreme v Franciji, je običajno lepo v juliju, čeprav lahko dobite zelo vroče, se povzpeti na 90 F, in se lahko pojavijo vročinski valovi. Torej, poskrbite, da boste rezervirali hotelske sobe s klimatsko napravo.

Pariz sledi nobenega predvidljivega vzorca; je lahko čudovit zunanji vreme, ali pa dež precej močno.

Na jugu Francije in sredi države, lahko dobite zelo vroče v juliju. Pariz in severni del države lahko dobijo veliko dežja, medtem Nici ob francoski rivieri povprečju približno dva dni dežja v juliju.

Do konca julija, obstaja možnost mistrala, suh veter, ki ohranja vreme v Provansi nenavadno sončno, lahko pa tudi širjenje gozdnih požarov.

Kraj Povprečne temperature
Pariz 66 F, z visoko 75 F in nizka 59 F
Bordeaux 59 F, z visoko pri 66 F in nizko 50 F
Lyon 70 F, z visoko pri 81 F in nizka 59 F
lepo 73 F, z visoko pri 81 F in nizka pri 68 F
Strasbourg 66 F, z visoko pri 77 F in nizka pri 55 F

Kaj Pack

Ker je vreme nepredvidljivo, je smiselno, da se pripravimo. Ali to ali pa nameravate storiti veliko oblačil nakupovanje, ki morda ni slaba ideja, bodisi ker ima julij nekaj najboljših nakupovalnih okrog s prodajalci polil ven na ulice.

Ker je poletje, lahko pričakujete, da nosijo lahka, bombažna oblačila, majice, kratke hlače in sandale. Čeprav, če nameravate obiskati mesta in mesta, boste morda želeli, da bi udobni pohodni čevlji. Pack sončna očala, za senčnik ali klobuk, in za zaščito pred soncem za sončnih dni. Če ste načrt za hitting plažo, da bi vaš kopalke.

Morda boste želeli, da bi svetlo jakno, dolge hlače in zaprte-toe čevlji za hladnejše dni. Pack dežnik, še posebej, če bodo v Parizu, ki ima veliko možnosti za dež, kot v drugih delih države, v juliju.

Potovanje v juliju: Prednosti in slabosti

Francija praznuje vse od hrane do glasbe in se ponaša, da ima nekaj najboljših, vrhunskih jazz festivalov v juliju. Boste odkrili tudi čudovito uličnega gledališča, umetnosti in obrti, in vrhunsko klasično in popularno glasbo. Kot je dobro, lahko sledite na svetu najbolj znani dirki cikla, Tour de France (to je tako pro in con, saj če nameravate voziti po Franciji, lahko pride do ulice zapiranje).

Vsi muzeji in znamenitosti so odprte. In, v poletnih mesecih, je večina znamenitosti podaljšati poletje ur pri nekaterih poznih nočnih odprtine.

Nakupovanje bo bolje v juliju. Trgi, predvsem na jugu Francije, izpolnite po ulicah z mamljivo stojnicah. Masivni prodaja poteka ves mesec julij. To je sezona od uradnih, vladnih urejeno prodaje v Franciji. Oglejte si trgovine z ” Soldes ” znaki na oknih. In če ste na podeželju, se spomnite tiste znamenite celodnevna prodaja imenovane  depozita greniers (praznjenje podstrešje).

Če je eden blizu ste poskušali iti; dobiš veliko kupčij in zabaven dan ven.

Outdoor jedilnico je na svojem vrhuncu. Julij je najboljši mesec za pločnik in teraso jedilnico. Prostem kavarne delaš živahne poslovanja.

Kot je priljubljen čas, lahko pride do višje cene vozovnic za zračni in stanovanje. Kot je dobro, boste morda ujeli v množice obiskovalcev, ki so na dopustu od ostale Evrope, še posebej v priljubljenih mestih, kot so na Azurni obali in Loire Valley

Čeprav je vreme običajno sodeluje, lahko vročinski val pojavi v juliju, tako da je še en con, čeprav, če načrtujete potovanje na jugu Francije, se bodo vode v Sredozemlju vas ohladi.

Festivali in dogodkov Izbor

  • Festival d’Avignon je letna umetnosti festival potekal v Avignonu, Francija, vsako julija v dvorišču Palais des Papes od leta 1947. To je najstarejša obstajali festival v Franciji.
  • Bastille Day je običajno praznoval z ognjemetov po vsej Franciji. Bastille Day v Parizu običajno vključuje vojaško parado na Elizejskih poljanah, v plesno zabavo, in še veliko več.
  • Chaumont-sur-Loire International Garden Festival v dolini Loire je Francije odgovor na Chelsea Flower Show v Londonu.