Francija Mesta zemljevid in Travel Guide

Posted on

Francija Mesta zemljevid in Travel Guide
Mednarodni turisti obiščejo Francijo v višini približno 85 milijonov EUR na leto, kar Franciji top turistična destinacija na svetu, čeprav je manjša od države Teksas. Obstaja toliko izbire, kam iti, da je poskušal ugotoviti, logistike, kako doseči to, kar želite storiti, lahko preplavijo celo začinjeno evropski popotnik. Žeblji navzdol podrobnosti o svojih prednostnih nalogah počitnice in nato ugotoviti, kako bi jim zgodi, je prvi korak k uspešnemu počitnice.

Kdaj Pojdi

Prva stvar, odločiti se , če želite iti v Francijo. Pomlad in jesen sta romantizirati v pesmi kot najboljši čas za obisk Pariza. Obe sezone so kul in prijetno, z visoke temperature v povprečju za 60 do 70 stopinj Celzija. Imate dobre možnosti za pojav nekaj dežja v obeh sezonah, vendar vpadljive cvetovi spomladi in stružnice listi jeseni, da se za tiste oblačnih dni. V teh sezonah boste verjetno našli lete in prenočišča, ki so nekoliko manj, kot so v poletnih mesecih, tako da so dobri časi za iti, če vaš urnik to dopušča.

Poletje je vreme za umret, s povprečnimi vzponi v zgornjih 70-ih let od junija do avgusta, in dneve, ki so dolgo in sončen. To je tudi visoke potovalne sezone, in boste verjetno plačali več za svojo hotelsko sobo in prevoza ter naleteli množice skoraj povsod. Avgust je tradicionalno čas za francoski vzeti mesec dolge počitnice, in v tem mesecu v Parizu in drugih velikih mestih, boste verjetno ugotovili, visok odstotek turistov do domačinov. Zima v Franciji, je hladno in pogosto mokra, če pa želite, da bi našli ponudbo, to je sezona, da izberejo.

Pariz


Skoraj vsakdo, ki gre v Francijo leti v Parizu, če ste na obisku v Londonu prvič. Če je temu tako, je dober način, da se v Pariz, je, da kanal v predorih Eurostar storitev na vlak.

Pariz je ena izmed najboljših evropskih mest za obisk. To je ikona spomenike (Eifflov stolp, Arch za Triumph), svetovno znana art (Louvre, Orsay muzej), Zgodovina za vsakim vogalom, kavarne naredili znani pisatelji in umetniki, in ja, nekaj najbolj veličastnega hrano in nakupovanje v svet.

Lahko kratke dnevne izlete iz Pariza, da je funkcijo nekatere velike zgradbe, iz palače v Versaillesu znamenite gotske katedrale v Chartresu. Ob vlak je najlažji in najboljši način, da se teh voženj, če želite, da najamete avto.

Getting Around Franciji

dobili po Franciji uporabo vlaka
Morda boste želeli preživeti ves francoski počitnice v Parizu in vonj njene številne čare ali pa samo preživeti nekaj dni v francoski prestolnici, preden posežejo v drugih delih države. Lahko rezervirate železniške storitve preko železniške Evropi od Pariza do drugih točk v Franciji kot Normandiji, Nici in francoski rivieri, Burgundiji, in Loire Valley. Če potujete v notranjosti Francije, najhitrejša pot je prek TGV vlakom . Dober primer je pot od Pariza do Nice, ki traja samo 5,5 ure na TGV.

Izlet na seznam svetovne dediščine Avignonu na jugu Provanse je mogoče storiti v nekaj več kot 2,5 ure. Če ste vino ljubimec je Cotes du Rhone regija v dolini Rone v vzhodni Franciji je hop, skip in skok stran od Pariza.

Severna Francija


Katedrala v Amiensu je največji od treh gotskih katedral v Franciji, in obiskovalci mesta lahko sprehodite staro towpath ob reki za ogled znamenite plavajoče vrtove, ki so priložena mesto s cvetjem in zelenjave, od srednjega veka.

Severna Francija vabi tudi v Alzaciji, Brittany Burgundije, šampanjec in Normandija Normandija je v posebnem interesu Američanov zaradi D-Day. Tu se lahko premakne na Omaha Beach in ameriško pokopališče. Prav tako je, kjer si lahko ogledate Mont St Michel; Honfleur, ki slovi po slikah Monet; in staro mestno jedro in katedrala Rouen.

Južna Francija


Če vas zanima, gradov in obzidanih mest, ki jih ne smete zamuditi Carcassonne, ki je eden izmed večjih mest v Aude oddelka regiji Languedoc, splošno znanih kot “Cathar državi,” če je verska sekta znan kot katarov umaknil oddaljenih gradov, da bi se izognili verskega preganjanja.

Provansa je mesto v Franciji skoraj vsi vedo. Preživite mesec tam in vam ne bo zmanjkalo stvari za početi. Če nimate časa, se bo teden dni v Provansi storiti, in to bo verjetno spodbudila svojo željo po potovanju namesto da bi ga zmanjšali. Na mesto ljudje, večina ko obiščejo Provence zdi? Luberon je ta čast. Medtem ko ste na jugu Francije, ne zamudite Poitou-Charentes in Nica in francoski rivieri.

Korzika


Ljubitelji grobo-in-pripravljen podeželju način življenja je morda želeli s trajektom iz Korzike. Kot v najbližji Sardiniji, boste morda želeli, da bi dobili od obalnih mest in plaže naselja in glave do notranjosti za najboljše festivalih in kulturnih prireditvah. Korzika se najbolj izkušenih spomladi (za divjega cvetja) in v jeseni.

Wine Country

Vinskih regij v Franciji ponujajo odlične jedi in zanimive pokrajine. Če želite okusiti svojo pot po vsej Franciji, nekaj časa v Burgundiji, Champagne, Bordeaux, Provence, Languedoc, Loire Valley, ali Rhone dolino.