Francija v avgustu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

Francija v avgustu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Francoska tradicionalno sprejeti svoje poletne počitnice od 14. julija (Bastille Day), do sredine avgusta, tako da boste lahko našli nekatere trgovine zaprte v prvi polovici meseca kot prebivalci severne Francije selijo na jug, kjer obalna plaža mesta doživljajo velike količine turisti in državljani enako srkajoč poletno sonce.

Avgust je še vedno visoka festival sezone v Franciji, ki praznuje hrano, glasbo (predvsem jazz), ulično gledališče, umetnost in filme dolgo vse mesec. Tam je poseben poudarek na lokalnih festivalih, kot je francoska gredo nazaj na svoje korenine in sprejmejo počitniških hiš v številnih manjših vaseh v začetnem delu meseca.

Veliko mest, kot Chartres in Amiens dal na spektakularnih svetlobnih kaže, ponoči, ko je dvorec v Blois predstavlja dramatično dnevna zgodovino lekcijo po temi, ko je vreme ostane dovolj toplo, da ostanejo pozno. Poleg tega so vsi muzeji in znamenitosti so odprte z razširjenimi poletnega časa v celotnem mesecu, in to je eden izmed najboljših časih, da bodo imeli na prostem jedilnico na pločnikih in terase po vsej državi.

Vreme avgust v Franciji

Vreme v Franciji, je običajno slavno celotnem mesecu avgustu, vendar se lahko nevihtno v nekaterih regijah. Na splošno lahko pričakujemo, modro nebo in tople temperature, tudi ponoči, vendar glede na to, kje ste v Franciji, so razlike v podnebju. Povprečne vzponih po vsej državi doseči navzgor od 80 stopinj Celzija v najbolj vročih dneh in povprečne padcih dosežejo do 55 stopinj Celzija na kul noči.

V Parizu in na severu Francije, lahko avgust nepredvidljivo. To je lahko nevihtno zato pričakujejo težke prhe kadarkoli, ampak je lahko tudi zelo vroče. Medtem, lahko jug Francije bo vroče in vlažno, ki vsebuje več vročinskih valov ta mesec s temperaturami do visokih 90-ih. Glede na katerem mestu boste obiskali, boste verjetno doživeli drastično drugačno vreme.

 • Pariz: Povprečne vzponi po 75 F, povprečna padcih iz 59 F, in 13 dni dežja
 • Bordeaux: Povprečne vzponi od 79 F, povprečna padcih iz 57 F, in 11 dni dežja
 • Lyon: Povprečne vzponi od 79 F, povprečna padcih s 56 F, in 11 dni dežja
 • Nica: Povprečne vzponi od 81 F, povprečna padcih iz 64 F, in 7 dni dežja
 • Strasbourg: Povprečne vzponi po 75 F, povprečna padcih iz 55 F, in 14 dni dežja

Kaj Pack

Francija je velika država, da tisto, kar paket je odvisen od tega, kje boste. V vročem in suhem jugu Francije, boste želeli lahka bombažna oblačila, svetlo windbreaker, klobuk ali vizir, dobro zaščito pred soncem, kopalke, dobri pohodni čevlji in odprto-toe sandale. V Wetter, severni del Francije, boste morda želeli, da bi dežni plašč, dežnik in nepremočljiva obutev in morda celo svetlo jakno v primeru, da ste dobili hladno ponoči.

Avgust dogodki v Franciji

Iz bogate kulturne proslave v živahnih glasbenih festivalov, se je ne manjka velikih tekočih in letnih dogodkov, ki prihajajo v Francijo to avgusta. Medtem ko mnogi domačini jate na južnih obalah Francije, da se ohladi off, drugi pa ostanejo v mestu, da bodo imeli raznolikost države prek različnih posebnih dogodkov.

 • Jazz Marciac: Ta jazz festival poteka preko treh tednih od 27. julija do 15. avgusta v jugozahodnem vasi Marciac in značilnosti lokalne in mednarodne umetnike.
 • Arelate Festival : Arles Roman Arena zaživi z gladiatorji, vozovi in rimskih iger za praznovanje srednjeveške kulture od 18. avgusta do 26.
 • Chaumont-sur-Loire International Garden Festival: Francija je odgovor na Chelsea Flower Show v Londonu poteka v dolini Loire od aprila do novembra vsako leto.
 • Rakete Art Festival : ognjemet predstava z drugo državo vsako leto predstavljena v zalivu Cannesu. Francija bo predstavila “Alpha Pyro” v torek, 7. avgusta, medtem ko bo Finska predstavila “JOHO Pyro” v sredo, 15. avgusta, in Filipini bo predstavila “Dragon ognjemet”, v petek, 24. avgusta.
 • Svet kulture Festival : Mednarodna folklorna in glasbeni festival v Montoire-sur-le-Loir 9. avgusta do 15.

Avgust Potovalne Nasveti

 • Če niste ljubitelj velikih množic, ne na jugu Francije v prvi polovici meseca in bivanje stran od mest v velikih praznovanj, kot so Art Festival pirotehničnih.
 • Rezervirajte nastanitev, restavracija rezervacije, koncertne in kažejo karte in letalske vozovnice tudi vnaprej, da bi se izognili oversold prizorišč in precenjeno potovanja.
 • Sobe prodati hitro, na jugu Francije, zlasti v mestih, vendar pa lahko nekaj sreče v severni Franciji ali nekaj manjših obalnih mest. Ali pa bi lahko vedno kampirati na enem od javnih kampov za majhno plačilo.
 • Čeprav morda ne boste morali rezervirati karte za vlak vnaprej (če ste načrt za potovanje med severno in južno Francijo), nakup vnaprej vam lahko prihrani denar na svojih potnih stroškov.