Frankrig i august: Vejret, Hvad skal Pack, og hvad at se

Posted on

Frankrig i august: Vejret, Hvad skal Pack, og hvad at se
Den franske traditionelt tager deres sommerferie fra den 14. juli (Bastilledagen) til midten af ​​august, så du kan finde nogle butikker lukket for første halvdel af måneden, da beboerne i det nordlige Frankrig trækker syd, hvor de kystnære strand byer oplever store mængder af turister og borgere slikke sommersolen.

August er stadig en høj festival sæson i Frankrig, hvor man fejrer mad, musik (især jazz), gadeteater, kunst og film hele måneden. Der er en særlig vægt på lokale festivaler som franskmændene går tilbage til deres rødder og tage feriehuse i mange små landsbyer i den tidligere del af måneden.

Mange af de byer som Chartres og Amiens sat på spektakulære lysshow om natten, mens slottet ved Blois præsenterer en dramatisk levende historietime efter mørke, når vejret bliver varm nok til at holde sig ude sent. Derudover har alle museer og attraktioner er åbne med udvidede sommertiden timer i løbet af måneden, og det er en af ​​de bedste tidspunkter at opleve udendørs spisning på fortove og terrasser over hele landet.

Vejret august i Frankrig

Vejret i Frankrig er som regel strålende hele august måned, men det kan stormfulde i nogle regioner. Generelt kan du forvente blå himmel og varme temperaturer, selv om natten, men i henhold til hvor du er i Frankrig, der er variationer i klimaet. GNS over hele landet nå op på 80 grader Fahrenheit på de varmeste dage og gennemsnitlige nedture nå ned til 55 grader Fahrenheit på de fedeste nætter.

I Paris og Nordfrankrig, kan August være uforudsigelig. Det kan være stormende så forventer kraftige byger på ethvert tidspunkt, men det kan også være meget varm. I mellemtiden kan Sydfrankrig være varmt og fugtigt, og byder på flere hedebølger i denne måned med temperaturer op til de høje 90’erne. Afhængigt af hvilken by, du besøger, vil du sandsynligvis opleve drastisk anderledes vejr.

 • Paris: GNS på 75 F, gennemsnitlige nedture på 59 F og 13 dage med regn
 • Bordeaux: GNS af 79 F, gennemsnitlige nedture på 57 F og 11 dage med regn
 • Lyon: GNS af 79 F, gennemsnitlige nedture på 56 F og 11 dage med regn
 • Nice: GNS af 81 F, gennemsnitlige nedture på 64 F, og 7 dage med regn
 • Strasbourg: GNS på 75 F, gennemsnitlige nedture på 55 F og 14 dage med regn

Hvad skal Pack

Frankrig er et stort land, så hvad du pakker afhænger af, hvor du skal hen. I den varme, tørre Sydfrankrig, vil du ønsker let bomuld tøj, en lys vindjakke, en hat eller visir, god solcreme, en badedragt, gode travesko, og åben-tå sandaler. I det vådere, nordlige del af Frankrig, kan du ønsker at bringe en regnfrakke, paraply, og vandtæt sko og måske endda en lys jakke, hvis du få kølige natten.

August Begivenheder i Frankrig

Fra rige kulturelle festligheder til livlige musikfestivaler, er der ingen mangel på store igangværende og årlige arrangementer, der kommer til Frankrig denne August. Mens mange lokale strømmer til de sydlige strande i Frankrig for at køle ned, andre bo i byen for at opleve landets mangfoldighed gennem sine mange forskellige særlige begivenheder.

 • Jazz en Marciac: Denne jazzfestival finder sted over tre uger fra den 27. juli til at 15. august i sydvestlige landsby Marciac og funktioner lokale og internationale kunstnere.
 • Arelate Festival : Den Arles romerske Arena kommer til live med gladiatorer, Vogne og romerske spil til en fejring af middelalder kultur fra den 18. august til 26..
 • Chaumont-sur-Loire International Garden Festival: Frankrigs svar på Chelsea Flower Show i London finder sted i Loire-dalen fra april til november hvert år.
 • Pyrotekniske Art Festival : Et fyrværkeri show præsenteret af et andet land hvert år i bugten Cannes. Frankrig vil præsentere “Alpha Pyro” tirsdag den 7. august mens Finland vil præsentere “Joho Pyro” onsdag den 15. august og den Filippinerne vil præsentere “Dragon fyrværkeri” på fredag, 24.
 • Verdens kulturer Festival : Et internationalt folkedans og musik festival i Montoire-sur-le-Loir den 9. august til 15..

August Rejsetips

 • Hvis du ikke er en fan af store skarer, undgå Sydfrankrig i den første halvdel af måneden og holde sig væk fra byerne under store festligheder som den pyrotekniske Art Festival.
 • Bestil opholdsrum, restaurant reservationer, koncert- og showbilletter, og flybillet i god tid for at undgå oversolgt spillesteder og overpris rejse.
 • Værelser sælge ud hurtigt i det sydlige Frankrig, især i byerne, men du kan have lidt held i det nordlige Frankrig eller nogle mindre kystbyer. Eller du kan altid lejr på en af ​​de offentlige pladser for et mindre gebyr.
 • Selvom du måske ikke behøver at bestille dine togbilletter i forvejen (hvis du har planer om at rejse mellem nord og syd Frankrig), kan købe forude spare dig penge på dine rejseudgifter.