Frankrijk en Parijs in juli: Festivals, Summer Sales, buiten te eten, en Groot Weer

Posted on

Frankrijk en Parijs in juli: Festivals, Summer Sales, buiten te eten, en Groot Weer

Juli in Frankrijk is festival tijd. Dineren in de openlucht en de straat activiteit bruisende. Parken en tuinen zijn heerlijk met prachtige kleuren en geuren. Afhankelijk van waar je bent in Frankrijk, kan je weer in de grote steden wild fluctueren van het ene gebied naar het volgende.

Weer

Het weer in Frankrijk is meestal prachtig in juli hoewel het erg warm kan worden, klim naar 90 F, en hittegolven kunnen voorkomen. Dus zorg ervoor dat je een kamer met airconditioning reserveren.

Paris volgt geen voorspelbaar patroon; het kan prachtig buitenbad weer, of het kan heel hard te regenen.

Het zuiden van Frankrijk en het midden van het land kan erg warm in juli. Parijs en het noordelijk deel van het land kan veel regen, ondertussen van Nice langs de gemiddelden Franse Riviera ongeveer twee dagen regen in juli te krijgen.

Tot aan het einde van juli, is er de kans dat de mistral, een droge wind dat het weer in de Provence houdt ongewoon zonnige, maar kan zich ook verspreiden bosbranden.

stad gemiddeld Temperaturen
Parijs 66 F, met een hoge 75 en lage F 59 F
Bordeaux 59 V, met een hoge 66 en lage F 50 F
Lyon 70 F met hoog bij 81 F en lage 59 F
Leuk 73 F met hoog bij 81 F en lage 68 F
Straatsburg 66 F met hoog bij 77 F en lage 55 F

Wat te Pack

Aangezien het weer onvoorspelbaar kan zijn, is het zinvol om te worden voorbereid. Of dat of van plan bent om veel kleren te winkelen, wat geen slecht idee zou kunnen zijn ofwel sinds juli heeft een aantal van de beste winkels rond met leveranciers morsen in de straten doen.

Aangezien het zomer, kun je verwachten aan het licht, katoenen kleding, t-shirts, shorts en sandalen te dragen. Hoewel, als je van plan bent om de steden en dorpen te bezoeken, wilt u misschien comfortabele wandelschoenen mee te nemen. Pak een zonnebril, een zonneklep of hoed, en zonnecrème voor de zonnige dagen. Als u van plan op het raken van het strand, breng je badpak.

Misschien wilt u een lichte jas, lange broek en dichte schoenen voor de koelere avonden te brengen. Pak een paraplu, vooral als u in Parijs, die een hoge kans op regen dan andere delen van het land in juli heeft.

Reis in juli: voors en tegens

Frankrijk viert alles van voedsel tot muziek en er prat op dat het heeft een aantal van de beste, world-class jazzfestivals in juli. U zult ook ontdekken prachtig straattheater, kunst en ambachten, en top klassieke en populaire muziek. Alsmede, kunt u de meeste ‘s werelds bekendste wielerwedstrijd volgen, de Tour de France (dit is zowel een pro en een con, want als je van plan bent om te rijden rond Frankrijk, kunnen er straat sluitingen).

Alle musea en attracties zijn open. En, in de zomer, de meeste attracties te breiden zomer uur met een aantal late night openingen.

Winkelen wordt beter in juli. De markten, met name in het zuiden van Frankrijk, de straten vullen met verleidelijke kraampjes. Massale verkopen vinden plaats de hele maand juli. Het is het seizoen van de officiële, door de overheid gereguleerde verkoop in Frankrijk. Check out de winkels met ” Soldes ” borden in de ramen. En als je op het platteland, onthoud die beroemde dag lang sales genaamd  vides greniers (het legen van de zolder).

Als er één in uw buurt proberen te gaan; krijg je geweldige koopjes en een leuk dagje uit.

Buiten dineren is op zijn hoogtepunt. Juli is de beste maand voor de bestrating en het terras dineren. Terrasjes doen goede zaken.

Want het is een populaire tijd, kunt u hogere tarieven voor lucht- en inwoning te ervaren. Als goed, kun je verstrikt raken in de drukte van bezoekers die op vakantie zijn van de rest van Europa, met name in de populaire locaties, zoals de Côte d’Azur en de Loire-vallei

Hoewel het weer meestal samenwerkt, kan een hittegolf komen in juli, dus het is een andere con, hoewel, als je een reis naar het zuiden van Frankrijk van plan, de wateren van de Middellandse Zee zal je koel te houden.

Festivals en Event Highlights

  • Festival d’Avignon is een jaarlijks festival dat in Avignon, Frankrijk, elk jaar in juli op de binnenplaats van het Palais des Papes sinds 1947. Het is het oudste nog bestaande festival in Frankrijk.
  • Bastille Day is meestal gevierd met vuurwerk in heel Frankrijk. Dag van de Bastille in Parijs omvat meestal een militaire parade op de Champs-Elysées, een dansfeest, en nog veel meer.
  • Chaumont-sur-Loire International Garden Festival in de Loire-vallei is het antwoord van Frankrijk op de Show Chelsea Flower in Londen.