Frankrijk Steden Kaart en bezienswaardigheden

Posted on

Frankrijk Steden Kaart en bezienswaardigheden
Internationale toeristen bezoeken Frankrijk voor een bedrag van ongeveer 85 miljoen euro per jaar, waardoor Frankrijk de belangrijkste toeristische bestemming in de wereld, ook al is het kleiner dan de staat Texas. Er zijn zo veel keuzes van waar te gaan dat het uitzoeken van de logistiek van hoe om te bereiken wat je wilt doen, kan zelfs een doorgewinterde Europese reiziger overweldigen. Spijkeren beneden de details van uw vakantie prioriteiten en dan uitzoeken hoe om ze te laten gebeuren is de eerste stap naar een geslaagde vakantie.

Wanneer te gaan

Het eerste ding om te beslissen is wanneer u wilt gaan naar Frankrijk. De lente en de herfst zijn geromantiseerd in een lied als de beste tijd om Parijs te bezoeken. Beide seizoenen zijn koel en aangenaam, met hoge temperaturen van gemiddeld in 60 tot 70 graden Fahrenheit. Je hebt een goede kans op het ervaren wat regen in beide seizoenen, maar de opzichtige bloemen van de lente en het draaien van de bladeren van de herfst make-up voor die bewolkte dagen. Tijdens deze seizoenen zul je waarschijnlijk vinden vluchten en verblijven die een beetje minder dan in de zomer zijn, dus dit zijn goede tijden om te gaan als uw schema het toelaat.

De zomer is weer te sterven, met een gemiddelde hoogtepunten in de bovenste jaren ’70 van juni tot en met augustus, en dagen die lang en zonnig zijn. Het is ook de hoge reisperiode, en je zal waarschijnlijk meer betalen voor uw hotelkamer en vervoer en ontmoeting drukte bijna overal mee naar toe. Augustus is de traditionele tijd voor de Fransen tot maand-lange vakantie op te nemen, en in die maand in Parijs en andere grote steden, zult u waarschijnlijk vinden een hoog percentage van toeristen naar de lokale bevolking. De winter in Frankrijk is kil en vaak nat, maar als je wilt om deals te vinden, dit is het seizoen om te kiezen.

Parijs


Bijna iedereen die gaat naar Frankrijk vliegt in Parijs, tenzij je in Londen voor het eerst bezoekt. Als dat het geval is, een goede manier om Parijs te gaan is om het kanaal tunnel Eurostar-trein te nemen.

Parijs is een van Europa’s beste steden om te bezoeken. Het heeft iconische monumenten (Eiffeltoren, Boog van Triumph), wereldberoemde art (het Louvre, Musée d’Orsay), geschiedenis om elke hoek, cafes beroemd gemaakt door schrijvers en kunstenaars, en ja, een aantal van de meest prachtige eten en winkelen in de wereld.

U kunt korte dagtochten vanuit Parijs dat een aantal grote gebouwen zijn voorzien, uit het paleis te nemen op Versailles naar de beroemde gotische kathedraal van Chartres. Met de trein is de makkelijkste en beste manier om deze reizen te maken, tenzij je een auto wilt huren.

Reizen in Frankrijk

het krijgen van rond Frankrijk met behulp van trein
Wilt u misschien uw gehele Franse vakantie door te brengen in Parijs en geniet van de vele charmes of gewoon een paar dagen in de Franse hoofdstad voordat u erop uit naar de rest van het land. U kunt de trein service via Rail Europe van Parijs naar andere plaatsen in Frankrijk, zoals Normandië, Nice en de Franse Rivièra, Bourgogne en de Loire-vallei. Als je reist in Frankrijk, de snelste manier om te gaan is via de TGV . Een goed voorbeeld is de reis van Parijs naar Nice, dat slechts 5,5 uur neemt de TGV.

Een reis naar World Heritage Site Avignon in het zuiden van de Provence kan worden gedaan in iets meer dan 2,5 uur. Als je een wijnliefhebber, de Côtes du Rhône regio in de Rhône-vallei in Oost-Frankrijk is een hop, overslaan, en een sprong uit de buurt van Parijs.

Noord-Frankrijk


De kathedraal in Amiens is de grootste van de drie gotische kathedralen in Frankrijk, en bezoekers van de stad kunnen de oude jaagpad langs de rivier naar de beroemde drijvende tuinen die de stad met bloemen en groenten sinds de Middeleeuwen hebben geleverd zien.

Noord-Frankrijk lonkt ook met de Elzas, Bretagne Bourgogne, Champagne en Normandië is van bijzonder belang voor de Amerikanen als gevolg van D-Day. Hier kunt u worden verplaatst op Omaha Beach en de Amerikaanse begraafplaats. Het is ook de plaats waar je kunt zien Mont St. Michel; Honfleur, beroemd gemaakt door schilderijen van Monet; en de oude stad en de kathedraal van Rouen.

Zuid-Frankrijk


Bent u geïnteresseerd in kastelen en ommuurde steden bent, moet je niet Carcassonne, een van de grotere steden in de Aude departement van de Languedoc, algemeen bekend als “Land van de Katharen”, waar de religieuze sekte die bekend staat als de katharen zich terug te missen remote kastelen tot religieuze vervolging te voorkomen.

Provence is de plek in Frankrijk zowat iedereen kent. Breng een maand is er en je zal niet opraken van de dingen te doen. Als u niet de tijd hebben, zal een week in de Provence te maken hebben, en het zal waarschijnlijk stimuleert uw drang om te reizen in plaats van te verminderen. De plek waar mensen denk dat de meeste bij hun bezoek aan de Provence? De Luberon neemt die eer. Terwijl je in het zuiden van Frankrijk, niet te missen Poitou-Charentes en Nice en de Franse Rivièra.

Corsica


Fans van de rough-and-ready landelijke levensstijl misschien leuk nemen van een veerboot naar Corsica. Net als in nabijgelegen Sardinië, wilt u misschien weg van de kuststeden en het strand resorts en ga naar het interieur voor de beste festivals en culturele evenementen te krijgen. Corsica werkt het best in het voorjaar (voor de wilde bloemen) en in de herfst.

Wine Country

Wijnstreken in Frankrijk bieden heerlijke gerechten en interessante landschappen. Als u wilt uw weg te proeven over Frankrijk, wat tijd doorbrengen in de Bourgogne, Champagne, Bordeaux, Provence, Languedoc, de Loire-vallei, of het Rhônedal.