Frankrijk: The Bad, Lelijk, en de Smelly

Posted on

 Frankrijk: The Bad, Lelijk, en de Smelly

Het is een mooie dag, en je dwalen langs de straten van Parijs. U kijkje in boutique ramen en dwaal langs terrasjes. Dan, ineens, voel je het. Je stapt, en je voet voelt de grappige squish. Het glijdt een beetje. Je adem vangt. Merde! (. Letterlijk) Je hebt net stapte in een van de minder-dan-magische aspecten van een bezoek aan Frankrijk: doggy doo. Natuurlijk, er zijn prachtige dingen over Frankrijk: Mensen kijken in een cafe, prachtige kathedralen, heerlijk eten, en historische bezienswaardigheden in overvloed.

Frankrijk is inderdaad ongelooflijk. Maar met de goede komt altijd slecht.

Nu zijn er wetten in Frankrijk, net als elders over het opruimen na uw hond, maar blijkbaar, de Fransen zijn weg naar beneden in de lijst. Misschien is het een mode-ding; Immers, uw Jimmy Choo zijn voor balanceert in, niet leunen naar beneden (altijd dodgy met zulke hoge hakken) tot de stoep.

Laat deze lijst met slechte dingen zet je af van een bezoek. Immers, het is allemaal eigenlijk alleen maar een Franse zaak. Maar je moet ook bereid zijn voor de slechte, de lelijke en stinkende voor uw bezoek, vooral als je nog nooit in Frankrijk zijn geweest. Hier zijn alle bloederige en gruwelijke details over slechte kant van Frankrijk.

hondenpoep

Ze kunnen overal toeslaan. Op de stoep; op straat. De Fransen houden van hun honden, en het is leuk om ze te zien rondlopen, zitten in cafés, of relaxen in de winkels. Maar, ze moeten “go” ergens. Je weet maar nooit wanneer je een landmijn zult raken.

Het is het beste in Frankrijk aan de rand van uw visie op de grond onder je houden als je wilt puppy kak vermijden.

Toiletten

Gebruik van het toilet in Frankrijk kan een avontuur, een uitdaging of zelfs emotioneel littekens. Hoewel ze niet zo slecht als de horror verhalen die je misschien wel eens gehoord, ze hebben nog steeds problemen.

Voor een ding, tenzij je zit in een café, zullen ze waarschijnlijk kost je wat kleingeld. Voor een ander, ze zijn niet altijd schoon en kan soms ronduit beangstigend.

Er zijn ook de beruchte openbaar toilet pods. Het concept is een goede manier: Meestal kunt u een van deze all over the place. Je moet precies verandering; ze meestal kost € 1 tot € 1,50 te gebruiken. Ze zijn eigenlijk schoner dan ze lijken, als gevolg van een massale wassen af ​​na elk gebruik. Het is een beetje schokkend om de deur dicht op je als je binnen stapt. En, natuurlijk, niet alle van hen werken.

graffiti

Als je een Frans dorp door het uitzicht vanuit de trein te oordelen, zul je waarschijnlijk een vrij lage dunk. Dat komt omdat deze gebieden lijken een belangrijk doelwit van taggers, en vaak gebouwen zijn bedekt met graffiti. Het is een schande, echt, als je ziet graffiti op een historisch gebouw of ontsieren het landschap. Dit is een slechte kant veel first-time bezoekers worden verrast door. Graffiti is heel productief in Frankrijk.

Die geur

Pas op voor de geur van lichaamsgeur. Het kan bijna genoeg om uw ogen water maken. Gelukkig is deze situatie lijkt te zijn verbeterd door de jaren heen. Immers, de Fransen hebben een aantal van de beste zeep in de wereld; iedereen houdt van een goede bar van die beroemde Marseille zeep gemaakt met olijfolie.

De andere geur die gemeengoed is, is dat van urine. Misschien is het de moeite en de kosten van het gebruik van toiletten, maar u kunt een vleugje van urine op te vangen in vele openbare plaatsen. Het lijkt ergste in bepaalde plekken (station gangen, steegjes, trappen, etc.) zijn.

Driving, Parking, en Scooters

De Fransen hebben een beetje een rebelse mentaliteit als het gaat om het rijden. Schenden ze vaak verkeersregels, en meestal flagrant. Je hoeft niet eens te rijden in Frankrijk dit een probleem zijn. Let goed op voor malafide auto’s bij het oversteken van straten ook.

Het meest vervelende aspect is de scooter in Frankrijk, waarvan de chauffeurs meestal profiteren van hun vermogen om overal te gaan. Het kan zijn dat ze te ontwijken op trottoirs, ze het hoofd vaak de verkeerde manier door de straten en, naast dat alles, ze zijn lawaaierig. En ze zijn overal.

En ze park waar ze willen.

Daarover gesproken, zal de Franse park ergens vinden ze een gat dat zal (of misschien) fit, zelfs als dat betekent het trottoir, dubbel parkeren, het blokkeren van het verkeer, het blokkeren van de gehandicapten hellingen op de trottoirs, het aanboren van de bumpers van een paar auto’s aan park, en ga zo maar door.

Roken

Iedereen weet dat de Fransen houden van hun sigaretten. Dit betekent dat het moeilijk om de rook te vermijden tijdens een bezoek aan Frankrijk zal zijn. Dit is een andere situatie die heel dramatisch in een zeer korte periode van tijd is verbeterd.

Vroeger was het zo dat er niet zoiets als een rookvrij gedeelte van Frankrijk. Nu bijna alle openbare plaatsen zijn rookvrij: luchthavens, treinstations, treinen, winkelcentra, restaurants en cafés.

Unpredictable Hours

Het kan een beetje een uitdaging om in het ritme van de Franse schema, waarin winkels vaak dicht voor lange lunches en restaurants meestal dicht tussen de maaltijden.

Dit is misschien niet de meest vleiende beschrijvingen van Frankrijk, maar deze nadelen worden niet opwegen tegen de profs. Dit artikel is ontworpen om u voor te bereiden op wat te verwachten. Maar net als de Franse, broodje enkel met het. Je kunt niet genieten van de joie de vivre als u obsederen over de negatieve.