Franța: Bad, urât, și Pucioasa

Posted on

 Franța: Bad, urât, și Pucioasa

Este o zi frumoasă, și rătăcesc pe străzile Parisului. Ai arunca o privire în ferestre de tip boutique și coti cafenele trotuar rămas singur. Apoi, dintr – o dată, te simți. Tu pas, și piciorul simte strivi amuzant. Alunecă un pic. Respirația ta prinde. Merde! (. Literalmente) Tocmai ai pășit într – unul dintre aspectele mai putin decat magic de vizita Franța: Câine doo. Desigur, există lucruri minunate despre Franța: Oamenii-vizionarea la o cafenea, catedrale glorioase, produse alimentare delicioase, și atracții istorice din belșug.

Franța este destul de incredibil, într-adevăr. Dar, cu binele vine întotdeauna rău.

Acum există legi în Franța, ca și în alte părți cu privire la curățarea după câinele, dar se pare că, francezii sunt mult în jos lista. Poate că este un lucru de moda; la urma urmei, dumneavoastră Jimmy Choos sunt pentru legăna în, nu sprijinindu-se în jos (întotdeauna dubioase cu astfel de tocuri inalte) la nivel de trotuar.

Nu lăsați această listă de lucruri rele pe care le pune off de la vizita. La urma urmei, totul este de fapt doar un lucru francez. Dar ar trebui să fie, de asemenea, pregătite pentru rău, urât, și înainte de a vizita Pucioasa, mai ales dacă nu ați fost în Franța. Aici sunt toate gory înspăimântătoare și detalii despre partea rea ​​Franței.

Dog Excrementele

Ele pot lovi oriunde. Pe trotuar; pe strada. Francezii iubesc câinii lor, și este distractiv pentru a le vedea în jurul valorii de mers pe jos, stând în cafenele, sau de relaxare în magazine. Dar, ei trebuie să „meargă“ undeva. Nu știi niciodată când vei lovi o mină.

Este cel mai bine în Franța, pentru a menține viziunea periferică pe sol de mai jos dacă doriți să evitați cățeluș caca.

WC

Utilizarea toaletei în Franța poate fi o aventură, o provocare sau chiar cicatrici emoțional. Deși acestea nu sunt la fel de rău ca și povești de groază le-ați auzit, ei încă mai au probleme.

Pentru un singur lucru, decât dacă stai într-o cafenea, ei va costa, probabil o schimbare. Pe de altă parte, acestea nu sunt întotdeauna curate și pot fi uneori de-a dreptul înfricoșătoare.

Există, de asemenea, cele mai notorii păstăile de toaleta publica. Conceptul este unul bun: puteți găsi, de obicei, una dintre acestea peste tot. Trebuie să aibă o schimbare precisă; ele costa de obicei, 1 € la 1,50 € pentru a utiliza. Acestea sunt de fapt mai curate decât par, din cauza unei spălări masive în jos, după fiecare utilizare. Este un pic discordant să aibă aproape pe tine ușa atunci când pas în interior. Și, desigur, nu toate dintre ele de lucru.

graffiti

Dacă judeci un sat francez de punctul de vedere din tren, va avea, probabil, o părere destul de scăzut. Asta pentru ca aceste zone par a fi un obiectiv major al taggers, și de multe ori clădirile sunt acoperite cu graffiti. E o rușine, într-adevăr, atunci când vezi graffiti pe o clădire istorică sau marring peisajului. Aceasta este o latură rea mulți vizitatori pentru prima dată sunt surprinși de. Graffiti-ul este destul de prolific în Franța.

Mirosul acela

Feriți-vă de mirosul de mirosul corpului. Acesta poate fi aproape suficient pentru a face apa ochii. Din fericire, această situație pare să se fi îmbunătățit de-a lungul anilor. La urma urmei, francezii au unele dintre cele mai bune săpun din lume; toată lumea iubește un bar bun din celebrul săpun Marsilia făcute cu ulei de măsline.

Celălalt este un lucru obișnuit ca mirosul este aceea de urină. Poate că e dificultatea și cheltuiala cu ajutorul toaletelor, dar puteți prinde un damf de urină în multe locuri publice. Se pare a fi cel mai rău, în anumite locuri (coridoare feroviare stație, alei, scări, și așa mai departe).

De conducere, de parcare, și scutere

Francezii au un pic de o mentalitate rebel atunci când vine vorba de conducere. Ei încalcă regulile de circulație de multe ori, și de obicei, în mod flagrant. Nici măcar nu trebuie să fie de conducere în Franța, pentru ca aceasta să fie o problemă. Uita-te cu atenție pentru mașini necinstiți atunci când traversează străzile la fel de bine.

Aspectul cel mai enervant este scuter în Franța, ale căror șoferi, de obicei, să profite de capacitatea lor de a merge oriunde. Va trebui să le Dodge pe trotuare, ele cap de multe ori în mod greșit pe străzi și, în afară de toate acestea, ele sunt zgomotoase. Și ei sunt peste tot.

Și ei parc oriunde doresc.

din care Vorbind, francezii vor parca oriunde găsi o care va (sau ar putea) se potrivesc gaura, chiar dacă aceasta înseamnă trotuar, parcare dublu, blocarea traficului, blocarea rampele cu handicap de pe trotuare, atingând barele de protecție de câteva mașini la parc, și așa mai departe.

Fumat

Toată lumea știe că francezii iubesc țigările lor. Acest lucru înseamnă că va fi greu pentru a evita fumul în timp ce vizita Franța. Aceasta este o altă situație care sa îmbunătățit destul de dramatic într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Este folosit pentru a fi că nu a existat nici un lucru, cum ar fi o zonă de non-fumat din Franța. Acum, aproape toate locurile publice sunt antifumat: aeroporturi, gări, trenuri, centre comerciale, restaurante și cafenele.

Ore impredictibile

Acesta poate fi un pic de o provocare intra in ritmul calendarului francez, în care magazinele de multe ori apropiate de prânzuri lungi, și restaurante, de obicei, strânse între mese.

Acest lucru nu poate fi cel mai flatant descrieri ale Franței, dar aceste dezavantaje sunt depășite cu mult de profesioniști. Acest articol este conceput pentru a vă pregăti pentru ce să se aștepte. Dar, la fel ca francezii, trebuie doar să se rostogolească cu ea. Nu vă puteți bucura de joie de vivre daca te obsedează peste negativ.