Franța în luna august: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

Franța în luna august: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
Francezii iau în mod tradițional, în vacanța de vară de la 14 iulie (Ziua Bastiliei) la mijlocul lunii august, astfel încât s-ar putea găsi unele magazine închise pentru prima jumătate a lunii ca locuitorii din nordul Franței migrează spre sud, în cazul în care orașele plaja de coastă experiență volume mari de turiști și cetățeni deopotrivă stând la soare de vară.

August este încă un sezon festival de mare în Franța, care celebrează produse alimentare, muzica (in special de jazz), teatru de stradă, arte și filme tot o lună. Există un accent deosebit pe festivalurile locale ca francezii merg înapoi la rădăcinile lor și să ia case în mai multe sate mici în timpul părții anterioare a lunii.

Multe dintre orașe precum Chartres si Amiens a pus pe spectacole de lumini spectaculoase pe timp de noapte, în timp ce la castelul Blois prezintă o lecție de istorie vie dramatică după lăsarea întunericului, când vremea rămâne destul de cald pentru a rămâne până târziu. În plus, toate muzeele și atracțiile sunt deschise cu oră de vară extinse pe parcursul lunii, și este una dintre cele mai bune ori pentru a lua masa în aer liber pe trotuare și terase din întreaga țară.

Vremea August în Franța

Vremea în Franța este de obicei glorioasă pe tot parcursul lunii august, dar poate fi furtunoasă în unele regiuni. În general, vă puteți aștepta la cerul albastru și temperaturile calde, chiar și pe timp de noapte, dar în funcție de locul unde vă aflați în Franța, există variații în climatice. maximele medii din țară ajunge în sus de 80 de grade Celsius in cele mai calduroase zile, iar cele minime medii ajunge pana la 55 de grade Fahrenheit pe cele mai tari nopți.

La Paris și în nordul Franței, august poate fi imprevizibil. Poate fi furtună, astfel se așteaptă ploi puternice în orice moment, dar poate fi, de asemenea, foarte cald. Între timp, sudul Franței, poate fi cald și umed, oferind mai multe valuri de căldură în această lună cu temperaturi de până la 90 de mare. În funcție de orașul în care vă vizitați, veți experimenta probabil meteo drastic diferite.

 • Paris: maximele medie de 75, F minime medii de 59 F și 13 zile de ploaie
 • Bordeaux: maxime medii de 79 F, minime medii de 57 F și 11 zile de ploaie
 • Lyon: maxime medii de 79 F, minime medii de 56 F și 11 zile de ploaie
 • : Nisa maxime medii de 81, F minime medii de 64 F, și 7 zile de ploaie
 • Strasbourg: maximele medie de 75, F minime medii de 55 F și 14 zile de ploaie

Ce să Pack

Franța este o țară mare, astfel încât ceea ce pachet depinde în cazul în care aveți de gând. În sudul fierbinte, uscat Franței, veți dori haine ușoare de bumbac, un spărgător de lumină, o pălărie sau vizor, bună protecție solară, un costum de baie, pantofi comozi, și sandale-tep deschis. În partea de umectant, nordul Franței, poate doriți să aducă o haina de ploaie, umbrela, și pantofi impermeabil și poate chiar și o jachetă de lumină în cazul în care te rece pe timp de noapte.

August Evenimente în Franța

De la manifestări culturale bogate la festivaluri de muzică plină de viață, nu există nici o lipsă de mari evenimente în curs de desfășurare și anuale care vin în Franța în luna august. În timp ce mulți localnici turma la plajele din sudul Franței să se răcească off, alții rămâne în oraș pentru a experimenta diversitatea țării prin varietatea sa de evenimente speciale.

 • Jazz un Marciac: Acest festival de jazz are loc timp de trei săptămâni de la 27 luna iulie la 15 august în satul sud – vestul Marciac și caracteristici de artiști locali și internaționali.
 • Arelate Festival : Arles Roman Arena vineviață cu gladiatori, cară, și jocuri romane pentru o celebrare a culturii medievalela 18 august la 26.
 • Chaumont-sur-Loire International Garden Festival: răspunsul Franței la Chelsea Flower Show din Londra are loc în Valea Loarei din aprilie până în noiembrie în fiecare an.
 • Pirotehnică Art Festival : Un spectacolartificii prezentatcătre o altă țarăfiecare an în Golful Cannes. Franța va prezenta „Alpha Pyro“ marți, 7 augusttimp ce Finlanda va prezenta „Joho Pyro“ miercuri, 15 august și va prezenta Filipine „Dragon Firework“ pe Vineri, douăzeci și patru august.
 • Festivalul Culturilor Lumii : Un festivaldans popular și muzică internațională în Montoire-sur-le-Loir la 9 august la 15.

August Sfaturi de călătorie

 • Daca nu esti un fan al mulțimi mari, să evite sudul Franței, în prima jumătate a lunii și stai departe de orașe în timpul sărbătorilor mari, cum ar fi Festivalul de Arta pirotehnic.
 • cazare carte, rezervări la restaurante, concerte si bilete la spectacole, și biletul de avion bine in avans, pentru a evita locurile de supravanzare și de călătorie prea scumpe.
 • Camerele vinde rapid în sudul Franței, în special în orașe, dar s-ar putea avea unele noroc în nordul Franței sau unele orașe de coastă mai mici. Sau ai putea campa întotdeauna la unul din campingurile publice pentru o mică taxă.
 • În timp ce nu poate fi necesar pentru a rezerva biletele de tren în avans (în cazul în care aveți de gând să călătoresc între nord și sud, Franța), de cumpărare înainte puteți economisi bani pe costurile dvs. de călătorie.