Franța, în septembrie: Vremea, Ce să Pack, Ce să vezi

Posted on

Zilele de vară, târzii Festivaluri de mare și recoltei de struguri beckon

Franța, în septembrie: Vremea, Ce să Pack, Ce să vezi

Zilele sunt calde, dar aerul este mai proaspăt; culorile autumnale încep să apară și există un sentiment minunat de ultimele momente ale verii. Franța, în luna septembrie este una dintre cele mai bune ale anului luni pentru a vizita. Ai beneficia de mai puține mulțimile, atracții care încă funcționează la capacitate maximă, temperatura primitoare a mării, și recolta de struguri cu toate festivalurile sale inerente. În plus, cu Paris, revenind la afaceri după pauză lungă, Franța în luna septembrie căpușe toate casetele de dreapta.

De ce vizita Franța în septembrie

De la antrenante festivaluri și expoziții la excursii pe plajă și vreme temperată de relaxare, aici sunt motive să ia în considerare o excursie septembrie în Franța:

 • Bucurați-vă de pacea străzilor și plaje, în special de-a lungul Coastei de Azur ca majoritatea turiștilor europeni și americani se întoarcă la locul de muncă și de școală.
 • Vremea este de obicei caldă și ușoară.
 • Toate muzeele și atracțiile sunt încă deschise, oferind de obicei, program prelungit de vară.
 • Multe dintre muzee, cum ar fi Centrul Pompidou din Metz și marele Luvru-Lens din nordul Franței, încep expozițiile lor de toamnă extravagante.
 • Tarifele încep să scadă la cazare și biletul de avion în această perioadă a anului.
 • Excursii scurte de la Paris sunt mult mai ușor de a asigura mai puține datorită călătorilor pe drum. În plus, trenurile și hotelurile sunt relativ ușor pentru a rezerva.

Septembrie Evenimente în Franța

Vei găsi o mare varietate de vinuri și de jazz, muzică, și chiar și luptele cu tauri festivaluri atunci când vizitează Franța în luna septembrie.

Iată câteva opțiuni populare de luat în considerare:

 • Braderie de Lille , cea mai mare piață de vechituri și Brocante târg din Franța, are loc în Lille , în nordul Franței în primul weekend din septembrie, de umplere a orașului.
 • Țara Bascilor Festivalul de Muzică , unul dintre festivalurimuzică premierFranței, are loc la sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrielungul coastei Atlanticuluiîn locuri ca St-Jean-de-Luz și Biarritz.
 • Feria du Riz sau Rice Feria, (în Arles, unul dintre marile orașe romane din Franța), este un exemplu de coridele tradiții în sudul Franței. Fanii pot părăsi arenadar petrecerea continuă în noapte în acest oraș Provence, renumit pentru conducerea tauri și caii Camargue spectaculoase.
 • Jazz un Beaune , (în orașul fabulos de Beaune), celebrează două pasiuni franceze mari – vinurile Burgundia locale și muzicajazz. De asemeneasunt disponibile cursuri de degustarevin și maeștrii jazz.
 • Recolta din St Emilion  marchează începutul recoltei întruna din zonele producătoarevin cheieFranța. Nu pierdeți masa solemnă și un tur searatorțe a orașului.

Septembrie este, de asemenea, un timp minunat pentru a face un tur de vin francez ca recolta de struguri anual este în plină desfășurare.

Franța Vremea în septembrie

Vremea în septembrie este de obicei cald și stabilit, cu toate că aerul poate fi clare și în stare proaspătă. Serile sunt mai reci și frunzele încep să se transforme culoarea incepe toamna. Aici sunt medii meteo pentru unele orașe mari.

  Maximele și minimele Temperatura medie Numărul mediu de zile cu ploi
Paris 55-70 F (13-21 C) 59 F (15 ° C) 12
Bordeaux 54-73 F (12-23 C) 61 F (16 C) 13
Lyon 54-73 F (12-23 C) 64 F (18 C) 11
Frumos 63-77 F (17-25 C) 68 F (20,2 C) 7
Strasbourg 48-68 F (9-20 C) 59 F (15 ° C) 12

Ce să Pack

Septembrie este, în general, moderată a temperaturii în toată Franța. Dar, în timp ce sudul poate fi încă fierbinte și se usucă uneori, Paris și nordul pot fi imprevizibile (puteți experimenta ploaie sau un val de caldura). Deci, în funcție de locul în care sunteți în deplasare, următoarele îmbrăcăminte în lista de ambalare:

 • haine din bumbac pentru zile insorite
 • spărgător de lumină sau cardigan pentru serile racoroase in aer liber
 • Hat, vizor, ochelari de soare, sau a uneltelor de soare pentru zilele însorite
 • Protectie solara cu protectie SPF
 • Costum de baie
 • pantofi confortabil de mers pe jos