Franța Orașe Hartă și Ghid turistic

Posted on

Franța Orașe Hartă și Ghid turistic
Turiștii internaționali vizita Franța, în valoare de aproximativ 85 milioane de euro pe an, ceea ce face Franța top destinație turistică din lume, chiar dacă este mai mică decât statul Texas. Sunt atât de multe opțiuni de unde să meargă ca imaginind logistica de modul de a realiza ceea ce vrei sa faci poate coplesi chiar și un călător european condimentată. Pironindu în jos detaliile prioritățile de vacanță și apoi imaginind cum să le facă se întâmple este primul pas pentru o vacanta de succes.

Cand sa merg

Primul lucru este de a decide când vrei să mergi în Franța. Primavara si toamna sunt romanțate în cântec ca fiind cele mai bune momente pentru a vizita Parisul. Ambele anotimpuri sunt răcoroase și plăcute, cu temperaturi ridicate în medie de 60 până la 70 de grade Fahrenheit. Ai o șansă bună de a experimenta unele ploaie în aceste două sezoane, dar florile ostentative de primăvară și frunze de cotitură de toamna face pentru acele zile înnorate. În timpul acestor sezoane veți găsi probabil bilete de avion și cazare , care sunt un pic mai puțin decât sunt în vara, astfel încât acestea sunt momente bune pentru a merge în cazul în care programul permite acest lucru.

Vara are vremea de a muri pentru, cu maxime medii în partea superioară a anilor ’70 din iunie pana in august, iar zilele în care sunt lungi și însorite. Este, de asemenea, sezonul de vârf de călătorie, și vei plăti probabil mai mult pentru camera de hotel și de transport și întâlni mulțimile aproape oriunde te duci. August este timpul tradițional pentru francezi de a lua o vacanță timp de o lună, iar în cursul acestei luni la Paris și în alte orașe mari, veți găsi probabil un procent ridicat de turiști pentru localnici. Iarna în Franța este rece și umed de multe ori, dar dacă doriți să găsiți oferte, acest lucru este sezonul de a alege.

Paris


Aproape toți cei care pleacă în Franța zboară în Paris, cu excepția cazului în care o vizitați Londra mai întâi. Dacă acesta este cazul, o modalitate buna de a ajunge la Paris, este de a lua tunel canal Eurostar serviciilor de transport feroviar.

Parisul este una dintre cele mai bune orașe din Europa pentru a vizita. Are monumente emblematice (Turnul Eiffel, Arcul de Triumf), arta de renume mondial (Luvru, Muzeul Orsay), istorie în jurul valorii de fiecare colț, cafenele făcut celebru de scriitori și artiști, și da, unele dintre produsele alimentare cele mai magnifice și cumpărături în lumea.

Puteți lua scurt excursii de o zi de la Paris , care sunt dotate cu unele clădiri mari, de la palatul de la Versailles la celebra catedrală gotică de la Chartres. Luând trenul este cel mai simplu și cel mai bun mod de a face aceste călătorii cu excepția cazului în care doriți să închiriezi o mașină.

În jurul Noțiuni de bază Franța

obtinerea în jurul valorii de Franța, folosind tren
S-ar putea dori să -și petreacă întreaga vacanță de franceză la Paris și savurați multe farmecele sale sau doar petrece câteva zile în capitala franceză , înainte de a vă aventura în restul țării. Puteți rezerva serviciu de tren prin intermediul Rail Europe de la Paris , la alte puncte în Franța ca Normandia, Nisa și Riviera Franceză, Burgundia și Valea Loarei. Dacă călătoriți în interiorul Franței, cel mai rapid mod de a merge este prin trenul TGV . Un bun exemplu este călătoria de la Paris la Nisa, care durează doar 5.5 oră pe TGV.

O excursie la Patrimoniului Mondial Avignon , în sudul Provence se poate face într – un pic peste 2,5 ore. Dacă sunteți un iubitor de vin, The Cotes du Rhone regiunea în Valea Rhone , în estul Franței este un hop, săriți și un salt departe de Paris.

nordul Franței


Catedrala din Amiens este cea mai mare dintre cele trei catedrale gotice din Franța, iar vizitatorii orașului poate merge pe towpath vechi de-a lungul râului pentru a vedea faimoasele grădini plutitoare, care au furnizat orasul cu flori si legume din timpuri medievale.

Nordul Franței, de asemenea, face semn cu Alsacia, Bretania Burgundia, Champagne, si Normandia Normandia este de interes special pentru americani din cauza D-Day. Aici poate fi mutat la Omaha Beach și Cimitirul american. Este, de asemenea, în cazul în care puteți vedea Mont St. Michel; Honfleur, făcut celebru de picturile lui Monet; și orașul vechi și catedrala din Rouen.

sudul Franței


Dacă sunteți interesat de castele și cetăți, nu trebuie sa ratati Carcassonne, una dintre cele mai mari orașe din departamentul Aude din regiunea Languedoc, cunoscut sub numele de „Catar Țara“, în cazul în care secta religioasă cunoscută sub numele de catarilor retras la castele de la distanță, pentru a evita persecuția religioasă.

Provence este locul în Franța doar despre toată lumea știe. Petreceți o lună acolo și nu vei alerga afară de lucruri de făcut. Dacă nu aveți timp, o săptămână, în Provence, va trebui să facă, și va stimula probabil nevoia de a călători în loc să-l diminueze. Locul în oameni cred că cele mai multe atunci când vizitează Provence? Luberon ia această onoare. În timp ce ești în sudul Franței, nu dor Poitou-Charentes și Nisa și Riviera Franceză.

Corsica


Fanii de stilul de viață rural dur-și-gata s-ar putea dori a lua un feribot la Corsica. Ca și în apropiere Sardinia, s-ar putea dori să scape de orașele de coastă și stațiunile de pe plajă și îndreptați-vă spre interior pentru cele mai bune festivaluri și evenimente culturale. Corsica este cel mai bine cu experiență în primăvară (pentru florile sălbatice) și în toamna.

Țara vinului

regiuni viticole din Franța oferă bucătărie rafinată și peisaje interesante. Dacă doriți să gustați peste drum Franța, petrece ceva timp în Burgundia, Champagne, Bordeaux, Provence, Languedoc, Valea Loarei, sau Valea Rhone.