Franța și Paris, în iulie: Festivaluri, Vanzari de vară, mese în aer liber, și Marea Meteo

Posted on

Franța și Paris, în iulie: Festivaluri, Vanzari de vară, mese în aer liber, și Marea Meteo

Iulie, în Franța, este timpul festivalului. Activitatea de stradă mese în aer liber și este plin de viață. Parcuri și grădini sunt glorioase cu culori frumoase și mirosuri. În funcție de locul în care vă aflați în Franța, vremea în marile orașe pot fluctua salbatic de la o zonă la alta.

Vreme

Vremea în Franța este de obicei minunat în luna iulie, deși se poate obține foarte cald, urca până la 90 F, și valuri de căldură pot apărea. Deci, asigurați-vă că rezerva o cameră de hotel, cu aer condiționat.

Paris urmează un model previzibil; poate fi vreme minunată în aer liber, sau poate ploua destul de puternic.

Sudul Franței și mijlocul țării se poate obține foarte cald în luna iulie. Paris și partea de nord a țării se poate obține o mulțime de ploaie, între timp Nisa de-a lungul mediile franceze Riviera aproximativ două zile de ploaie în luna iulie.

Până la sfârșitul lunii iulie, există șansa de mistral, un vânt uscat, care păstrează vremea în Provence neobișnuit de soare, dar se poate răspândi, de asemenea, incendiile forestiere.

Oraș Temperaturile medii
Paris 66 F, cu un grad ridicat de la 75 F și redus la 59 F
Bordeaux 59 F, cu un grad ridicat de la 66 F și redus la 50 F
Lyon 70 F, cu un grad ridicat de la 81 F și redus la 59 F
Frumos 73 F, cu un grad ridicat de la 81 F și redus la 68 F
Strasbourg 66 F, cu un grad ridicat de la 77 F și scăzut la 55 F

Ce să Pack

Având în vedere că vremea poate fi imprevizibil, este logic să fie pregătit. Fie că sau plan de a face o mulțime de haine de cumpărături, care nu ar putea fi o idee rea, fie din iulie are unele dintre cele mai bune cumpărături în jurul valorii de vânzătorii cu deversând în stradă.

Din moment ce este vară, vă puteți aștepta să poarte, haine ușoare de bumbac, tricouri, pantaloni scurți și sandale. Deși, dacă sunteți de planificare pentru a vizita orașe și orașe, poate doriți să aducă pantofi confortabil de mers pe jos. Pack ochelari de soare, un parasolar sau pălărie și protecție solară pentru zilele însorite. Dacă aveți de gând lovind plaja, aduce costumul de baie.

Este posibil să doriți să aducă un sacou de lumină, pantaloni lungi, și pantofi închis-n picioare pentru nopțile reci. Pachet de o umbrelă, mai ales dacă va fi la Paris, care are o mare șansă de ploaie decât alte părți ale țării în luna iulie.

Călătorește în iulie: Pro și Contra

Franța sărbătorește totul, de la alimente la muzică și se mândrește că are unele dintre cele mai bune festivaluri de jazz, de clasă mondială în luna iulie. Vei descoperi, de asemenea teatru minunat stradă, arte și meserii, precum și de muzică clasică și populară de top. De asemenea, puteți urmări cursa din lume ciclu cel mai faimos, Tour de France (acest lucru este atât un pro și contra, deoarece, dacă aveți de gând să conduci în jurul valorii de Franța, pot exista inchideri de strada).

Toate muzeele și atracțiile sunt deschise. Și, în vara, cele mai multe atractii de a prelungi timpul de vară cu unele deschideri noaptea târziu.

Shopping devine mai bine în luna iulie. Piețele, în special în sudul Franței, umple străzile cu tarabe tentante. Vânzări masive au loc toată luna iulie. Este sezonul al guvernului reglementate vânzări oficiale, în Franța. Check out magazinele cu „ soldes “ semne în ferestre. Iar dacă sunteți în mediul rural, amintiți – vă acele celebre vânzări de o zi numit  Vides greniers (golire mansardă).

Dacă există o apropiere încercați să mergeți; veți obține chilipiruri mare și o zi de distracție.

masa în aer liber la apogeu. Iulie este cea mai buna luna pentru pavaj și de luat masa terasa. cafenele în aer liber fac o afacere vioi.

Deoarece este un moment popular, este posibil să apară tarife mai mari pentru aer și de cazare. De asemenea, s-ar putea obține prins în mulțimea de vizitatori care sunt în vacanță de restul Europei, în special în locuri populare, cum ar fi Coasta de Azur și Valea Loarei

Deși vremea cooperează, de obicei, un val de căldură poate avea loc în luna iulie, deci este un alt con, cu toate că, în cazul în care aveți de planificare o excursie la sudul Franței, apele Mediteranei va mentine rece.

Festivaluri și evenimente Repere

  • D’Avignon Festivalul este un festival anual de arte a avut loc la Avignon, Franța, în fiecare iulie în curtea Palais des Papes din 1947. Este cel mai vechi festival existent în Franța.
  • Ziua Bastiliei este de obicei sărbătorită cu foc de artificii afișează toată Franța. Ziua Bastiliei în Paris, include, de obicei o paradă militară de pe Champs-Elysees, o petrecere de dans și multe altele.
  • Chaumont-sur-Loire Festivalul International Garden în Valea Loarei este răspunsul Franței la Chelsea Flower Show din Londra.