Genieten van de Water: Cruising kanalen en waterwegen in Parijs – Tour Bedrijven, Cruise pakketten en Meer

Posted on

Genieten van de Water: Cruising kanalen en waterwegen in Parijs - Tour Bedrijven, Cruise pakketten en Meer
Als u al een sightseeing en / of diner cruise op de rivier de Seine hebt genomen en zijn op zoek naar een meer offbeat soort tour, er is veel meer te Parijse waterwegen dan de wereldberoemde rivier. Waarom niet iets anders te doen en ga verkennen van de stad 81 mijl van kanalen en ondergrondse waterwegen , loopt de hele weg van het Ile Saint Louis in de buurt van de Notre Dame aan de noordelijke punt van de stad aan het Canal de l’Ourq? Of krijgen uit de stad voor een dag en cruise de prachtige oevers van de rivier de Marne, in de voetsporen van de impressionistische schilders als Manet, Renoir en Pissaro?

Als u al de ronde van de Parijse bezienswaardigheden en tours aanbevolen in uw gemiddelde gids heb gemaakt, ik zeker aanraden te gaan buiten de gebaande paden en het verkennen van de wateren in en rond Parijs vanuit een heel ander gezichtspunt.

Touring de Canal St Martin: een andere kant van Parijs

Historisch gebruikt als industrieel waterweg, het Canal St Martin loopt voor 4,5 mijl, het aansluiten van de rivier de Seine naar de noordelijke Canal de l’Ourq. Buiten medeweten van de meeste, het kanaal loopt onder de grond voor een stuk, tussen de Bastille en Republique metrostations op de rechteroever van Parijs ( rive droite ).

Verschillende tour bedrijven bieden regelmatig cruises op het kanaal, waarmee u een deel van de stad minder platgetreden gebieden licht’s, waarvan vele zijn charmant te zien. Het kanaal werkt op een uitgebreid systeem van sluizen, waardoor voor een intrigerende weergave als het water rent door en stijgt en bruggen worden opgevoed te laten de schepen passeren.

Canauxrama: Rondleidingen van het Kanaal

Canauxrama biedt twee-en-een-half uur cruises van het Canal Saint-Martin, met inbegrip van een levendige commentaar op de geschiedenis van het noordoosten van Parijs, een van de best bewaarde geheimen van Parijs. Cruises beginnen bij het “Marina Arsenal” docking en eindpunt op de levendige en ultramoderne Parc de la Villette en de Cité des Sciences (of u kunt beginnen en eindigen in de omgekeerde richting), zodat u kunt blijven zoeken naar geheime hoekjes van de stad.

Marne River Tours: Neem een ​​dagje op het spoor van de impressionisten

Die geïnteresseerd zijn in het nemen van een dagtocht naar de groene oevers van de rivier de Marne , die impressionistische schilders geïnspireerd opgenomen Camille Pissarro, Auguste Renoir en Edouard Manet? Canauxrama organiseert ook daylong cruises naar deze mooie en consequent onderschat gebied van de Parijse regio. Neem een picknick lunch op een zonnige dag en geniet van uw maaltijd op de rivier. Ik heb deze tour geprobeerd en het ten zeerste aan.

Departure informatie: Boarding is mogelijk vanaf verschillende plaatsen. Raadpleeg deze pagina op de officiële website voor gedetailleerde informatie over boarding punten, de huidige prijzen, ticketprijzen en cruise schema’s.

Talen: Rondleidingen zijn beschikbaar in tien talen, waaronder Engels, Spaans, Duits en Italiaans. Boten zijn uitgerust met een bar.

Adres: Bassin de la Villette – 13, Quai de la Loire
Tel:   +33 (0) 1 42 39 15 00
Bezoek de officiële website

Paris Canal

Dit is een andere gerespecteerde tour bedrijf dat cruises op de Seine en de grachten. Paris Canal biedt halve dag cruises op de Seine en het Canal. Bezienswaardigheden zijn onder meer het Musée d’Orsay, het Louvre, en kronkelende netwerk van ondergrondse waterwegen van de stad. Rondleidingen zijn beschikbaar in het Engels en verschillende andere talen.

Neem contact op met info en schema’s:

Tour schema’s en hun pakketten variëren gedurende het hele jaar. Bel of schrijf voor meer info over de huidige prijzen en een reservering te maken: resa@pariscanal.com of bezoek de officiële website (in het Engels).
Tel: + 33 (0) 142 409 697