Ghid Brighton: lucruri de făcut, locuri de cazare, mese, Festivaluri și distracție la „Beach din Londra“

Posted on

Ghid Brighton: lucruri de făcut, locuri de cazare, mese, Festivaluri și distracție la
Brighton este șold, colorat și, neobișnuit pentru o stațiune balneară, urban. „Plaja din Londra“, 60 de mile de capitala, este o excursie de o zi pe tot parcursul anului sau de destinație scurtă pauză, cu mult mai multe de oferit decât la malul mării sale. Magazine, restaurante, o huiduială de un palat fantezie, un acvariu genial, viata de noapte mare și teatru, bloc după bloc de case Regency – să nu mai vorbim de dig cel mai pitoresc din Marea Britanie – se combină cu o ambianță tolerantă și răcoroasă pentru a face Brighton o foarte cool loc pentru a vizita și un loc chiar mai rece pentru a rămâne un timp.

Utilizați resursele de pe această pagină pentru a planifica Brighton Getaway.

Va place?

 • Milioane de oameni fac. Cel puțin 8 milioane de oameni viziteaza anual Brighton – aproximativ 6,5 milioane de euro pentru excursii de o zi. Și un enorm rotund 4500000 pop pentru o privire la Brighton Pier. Orașul se clasează în mod regulat printre primele 20 de vizitatori de peste mări și se numără printre cele 10 din Marea Britanie destinații generale ale vizitatorilor. Este, de asemenea, una dintre cele mai populare destinații gay din Marea Britanie cu un gay rezident mare population.If vă plac orașele (negi și toate) și vă împărtășesc atitudinea tolerantă, deschisă din Brighton, te va iubi.

Când este cel mai bun timp pentru a vizita?

Fiecare sezon are plăcerile sale și mai multe festivaluri importante – a se vedea mai jos – atrage mulțimi mari la Brighton. Dacă sunteți dornici de a încerca rollercoaster si alte montagne rousse pe Brighton Pier, cele mai bune pentru a vizita mai până în octombrie, atunci când există mai puțin de o șansă de mare breezes promițătoare. În timpul verii, plaja Brighton și culoarele pot fi foarte aglomerat la sfârșit de săptămână.

Ajungem acolo

 • Air: Gatwick Airport este cel mai aproape de aeroporturile din Londra la Brighton, o jumătate de oră de mers cu trenul.
 • Feroviar: Trenurile pleacă de la gara Victoria din Londra la Brighton , de două ori o oră, pentru o călătorie de aproximativ 55 de minute. Există , de asemenea , servicii regulate de tren din Londra St. Pancras, Scoția, Țara Galilor și puncte de Sud peste tot în țară. Pentru cele mai recente servicii de tren, verifica Anchete feroviare naționale.
 • Ferry: Transmanche Feriboturile operează servicii regulate de la Dieppe și (vara) Le Havre la Newhaven, aproximativ 25 de minute cu trenul sau cu mașina de la Brighton.
 • Mașină: În funcție de trafic, Brighton se află la aproximativ 25 de minute de M25 Londra autostrada orbital prin intermediul A23.

În cazul în care pentru a rămâne

Gama de cazări variază de la case de oaspeți mici și B & B stradă la modă buticuri și hostelries New Age. Doar asigurați-vă că pentru a obține o recomandare bună. Unele dintre cazare Brighton B & B poate fi distinct jerpelită și o serie de hoteluri Grand sale vechi au văzut văduvă într-adevăr zile mai bune.

Cel mai bun din Brighton Tasty Treat

Dacă nu încercați unele de pește și chips-uri din Brighton esti un prost pentru tine. Nu este nimic destul de atat de fin ca o bucată de aur, crisply prăjit de pește și unele chips-uri britanice frumos floppy consumate într-o briza marii rigidizare. În cazul în care peștele este debarcat la nivel local, așa cum este în Brighton, cu atât mai bine.

Există zeci de locuri de pește și de cip și toată lumea are un bont favorit. Evitați tarabele de pe Brighton Pier – dacă nu se bucură de plată prea mult pentru mult prea puțin – și încercați una dintre aceste favorite locale în loc:

 • Lui Bardsley – Un loc de familie , care este în valoare de o excursie pe jos 15 minute distanță de plajă și de centru. Manâncă aici sau ia la pachet.
 • Bancherii -O Chippy cu candelabre, indiferent de bine următoare. Fanii loiali pentru a mânca în sau livrata acasa.
 • Regency Cu care se confruntă plaja de pe Road King, acest pește și cip magazin italian a influențat este popular cu vizitarea celebs.

Cinci lucruri interesante în Brighton

 1. Cumpara Unele Rock pe Brighton Pier – încercați să vă parte la jocuri de tip carnaval de noroc, să ia o plimbare temerar peste mare , la sfârșitul parc tematic dig sau, la fel ca victorieni, se bucură de vedere de la o treime de mile pe mare. Apoi , cumpara un stick de iubito tradițional pentru a lua acasă.
 2. Rock din Brighton legende rock precum Jimi Hendrix, Led Zeppelin si Pink Floyd au apărut la Brighton Dome. Stabil Fostul rege este încă loc pentru a vedea benzile desenate, stand-up și artiști solo. Prea îmblânzi? De ce nu gusta viața de noapte într – unul din cluburile de sold Brighton – Concord 2, Komedia sau iepurele și Hounds.
 3. A se vedea modul în care cealaltă jumătate a trăit la The Royal Pavilion o, de vară fantezie „cabana“ extravagant construit pentru Regent Prince , în secolele 19 și 18 de ani. Chiar mai bine, trăiesc ca și „cealaltă jumătate“ și au propria nunta regală acolo. Vorbeste despre wow factori.
 4. Plimbare pe apa Brighton este centrul britanic de surf paddleboard stand – up. Puteți obține complet echipat pentru acest sport la magazin cult surf Ocean Board Sport Riders păstra pe Kingsway în apropiere Hove.
 5. Exploreaza un culoar de lichidare sau culoarele, mai precis. Ultimele rămășițe ale Brightenhelm medievale supraviețuiesc în culoarele, pasaje înguste acum plin de magazine de antichități și bijuterii, baruri și cafenele. Sau cap pentru stil mai alternativă pe străzile din North Laine, un cartier în cazul în care elegant, noua vârstă, și boho există una lângă alta.

Evenimente anuale trebuie să știți despre

 • Festivalul Brighton Pentru cea mai mare parte mai, Brighton se aprinde la artă, muzică, teatru, dans, parade, evenimente pentru copii și multe altele. Multe evenimente sunt gratuite și există chiar și un Fringe Festival.
 • Brighton Pride Parade Festival și Brighton comunității gay sărbătorește ultima săptămână în luna iulie , cu o mulțime de evenimente și o paradă de carnaval costumați , care pur și simplu de nedescris.
 • Arderea celebrarea ceasuri Fiery solstițiului de iarnă la mijlocul lunii decembrie include o paradă dramatică și un final în flăcări pe plajă.
 • Paddle Runda Pier Ruina Pier West este punctul central de două zile de nebunie pe apă în iulie (4 iulie și 5 în 2009). Plăci de surf, paddleboards stand-up, cauciuc, dinghies vâsle, toate lovit valurile. Competiții serioase, padele distractive, și evenimente de familie – pe apă și la țărm.