Ghid complet pentru Transport din Paris

Posted on

Ești pe cale să se angajeze pe prima excursie la Paris? Norocosule. Înainte de a vă capul, probabil veți avea nevoie de ajutor decide cum să ajungi acolo, de învățare despre opțiuni de transport la sol de aeroport, folosind transportul public în orașul de lumină, și alegerea dreptul de excursii cu autobuzul sau cu barca. Bun venit la du-te-pentru a ghida pentru a ajunge acolo și de a obține în jur, fără stres, odată ce ești acolo.

Opțiuni de călătorie către Orașul Luminilor

Găsirea pachetul de călătorie drept poate fi stresantă și copleșitoare. Utilizați un primer pas-cu-pas pentru a afla despre toate opțiunile de călătorie, face cunoștință cu aeroporturile din Paris și gări, precum și zborurile de carte, tren, sau bilete Eurostar către capitala franceză on-line. Puteți de cercetare, de asemenea, sfaturi cu privire la momentul pentru a rezerva în ghid pentru cele mai bune ori pentru a vizita Parisul.

De la aeroport: Ground opțiuni de transport

La sosirea la aeroport, vizitatorii capitala franceză de multe ori se simt copleșiți și confuz cu privire la modul de a ajunge în oraș propriu-zis. Există mai multe modalități de a ajunge la centrul Parisului de la două aeroporturi principale ale orașului (Charles de Gaulle / Roissy și Orly).

Este de asemenea avantajos să se înțeleagă argumentele pro și contra de a lua un taxi la și de la aeroporturile din Paris.

Transportul public în Paris: Metro, RER, Autobuze și Tramvaie

Paris are unul dintre sistemele de transport public cele mai eficiente din lume, cu trenuri de metrou, autobuze și tramvaie care rulează cu viteză și fiabilitate remarcabila. Cu toate acestea, sistemul de metrou și autobuz, în special, poate fi derutant și transportul public în Orașul Luminii nu este întotdeauna la fel de accesibil pentru vizitatori cu mobilitate limitată așa cum ați dori să fie. Pentru călătorii cu copii și copii mici, folosind metroul poate fi la fel de dificilă, mai ales dacă aveți un cărucior mare. Ia un sentiment de ce să se aștepte și să învețe cum să navigheze sistemul ca un profesionist.

Bus Tours

O vizită la Paris, pentru prima dată, sau de a lua îngrijorat de faptul că transportul public va fi prea impozitare? Luați în considerare a lua una dintre populare, tururi cu autobuzul din Paris-hop on-hop off, care vă oferă o bună imagine de ansamblu dintre primele locuri și atracții oferind în același timp flexibilitatea de a merge în jurul valorii, opri pentru masa de prânz, sau persista la un loc preferat Paris.

Închirierea unei mașini

Este util să închirieze o mașină la Paris, sau nu dezavantajele depășesc beneficiile? Conducerea în Paris, poate fi dificil, astfel încât să cântărească avantajele și dezavantajele înainte de a lua o decizie.

Touring cu barca

Multe dintre site-urile cele mai istorice din Paris de nota sunt situate de-a lungul Senei River– face un tur cu barca un mod memorabil de a face cunoștință cu orașul. Este un mod deosebit de romantic pentru a petrece o zi sau de seara cu cineva special, și este de asemenea destul de bine potrivite pentru familii, mai ales la sfârșitul unei zile lungi, atunci când copiii (și părinții) sunt obosit și vreau doar să stai pe spate și să se bucure obiectivele turistice fără prea mult efort.

Folosind schema de închiriere Bike Velib“

Din 2007, puteți închiria biciclete de la 1.800 de stații self-service din Paris, cu o glisează a cărții de credit, și returnați-l la oricare dintre stațiile când ați terminat. Respectați regulile privind siguranța biciclete și de a folosi precauție pe străzile aglomerate.