Ghid pentru Ambasade în Paris: Ce trebuie să știți vizitatori

Posted on

 Ghid pentru Ambasade în Paris: Ce trebuie să știți vizitatori
Ca o măsură de siguranță de bază atunci când călătoresc în străinătate, este întotdeauna o idee bună să știe unde se află ambasada sau consulatul local. Mai ales dacă sunteți de planificare o primă excursie la Paris, asigurați-vă că pentru a lua act de cazul în care reprezentanții guvernului dumneavoastră sunt situate în caz de urgență sau de alte nevoi.

Când să contactați sau vizitați Ambasada dumneavoastră:

În anumite situații, nu este doar o idee bună pentru a contacta și / sau vizitați ambasada: este imperativ să faceți acest lucru. Situații care justifică întotdeauna o călătorie includ următoarele:

  • Pierderea sau furtul pașaportului
  • Avand nevoie pentru a raporta o persoană dispărută sau o moarte
  • Alte situații de urgență cu caracter personal care ar putea necesita ajutorul ambasadei

De asemenea, vă recomandăm să contactați sau vizitați ambasada dvs. pentru a obține Avertizări de siguranță de călătorie, asistență cu sejururi pe termen lung în Paris, și servicii notariale.

Notă: Este întotdeauna sfătuiți să se înregistreze la ambasada dumneavoastră înainte de călătoria ta. Acest lucru va face mai ușor pentru ambasada pentru a vă localiza în caz de urgență. Mulți călători trec cu vederea acest pas important, dar ar trebui să facă fără îndoială timp pentru a avea grijă de ea înainte de a merge în străinătate.

Vă rugăm să defilați în jos pentru a găsi ambasada dumneavoastră:

  • Ambasada americană la Paris
  • Ambasada Canadei la Paris (si link-ul la informații pentru toate celelalte ambasade)

Ambasada americană la Paris

Ambasada americană la Paris , situat central , între Champs-Elysees și Chatelet pe malul drept al orașului, oferă numeroase servicii pentru cetățeni americani care vizitează sau reședința în Paris. Pașaportizării sau înlocuire, servicii notariale, indicatiile de siguranță de călătorie, precum și trimiterile la taxare și profesioniștii din domeniul juridic sunt printre unele dintre serviciile administrate de Oficiul de Servicii americane la ambasadă.

V-ați pierdut un pașaport? Pentru a înlocui imediat documentul, va trebui să viziteze ambasada în persoană, dar puteți solicita, de asemenea, un pașaport de înlocuire prin poștă dacă vizita capitala franceză sau țară pentru o perioadă mai lungă de timp.

Localizare și informații de contact:

Oficiul American Servicii
4, avenue Gabriel
75008 Paris (arondisment 8)
Metro: Concorde

E – mail de contact: Cel mai rapid mod de a primi un răspuns de la Ambasada americană este de a trimite un e – mail: citizeninfo@state.gov

De urgență de contact telefon:  +33 (0) 1.43.12.22.22 (notă: trebuie să plasați codul de țară, „33“ și se adaugă înapoi „0“ , atunci când apelați din cadrul Franța)

Orar de către Serviciul:

Înregistrarea cu Ambasada americană la Paris: Toți cetățenii americani care călătoresc în Franța ar trebui să se înregistreze la ambasada înainte de călătoria lor. Accesați pagina de servicii cetățenilor pe site – ul oficial pentru a afla cum să facă acest lucru.

Vă rugăm să rețineți: saci mari și valize nu vor fi admise prin securitate la ambasada. Asigurați – vă că doar saci mici, sau va fi cel mai probabil potolește.

Ambasada Canadei la Paris

Ambasada Canadei la Paris, oferă cetățenilor canadieni care vizitează sau reședința în Franța, cu numeroase servicii esențiale, de persoană sau prin telefon și poștă. Ambasada este situat în arondismentul 8 din Paris’, în apropiere de Champs-Elysees.

Localizare și informații de contact:

35, avenue Montaigne
75008 Paris (arondisment 8)
Metro: Alma-Marceau sau Franklin D. Roosevelt

Contact de telefon de urgență: 33 (0) 1.44.43.29.00. (picătură codul de țară, „33“ și se adaugă înapoi „0“ , atunci când apelați din interiorul Franței)

Informații consulare prin e – mail: Completati acest formular online

Orar de către Serviciul:

Servicii de pașapoarte sunt disponibile de luni până vineri, 09:00 – 12:00, cu excepția vacanțe Ambasada Canadei , atunci când biroul este închis.

În timpul Stay– dvs. un ghid online: cetățenii canadieni care stau pentru o perioadă mai lungă de timp de la Paris vor găsi răspunsuri la multe întrebări practice la ghid online ambasadei:
(Citește aici)

Nevoie de o altă Ambasada?

Pentru a localiza detaliile de contact și alte informații practice pentru toate celelalte ambasade și consulate din Paris, inclusiv pentru țările care fac parte din Uniunea Europeană, puteți parcurge o listă alfabetică de la această pagină.  Efectuarea rapidă „căutare Ambasada“ , în caseta de pe partea dreaptă a paginii este cel mai rapid mod de a găsi a ta.