Ghid pentru Crăciun în Italia: Festivaluri, evenimente, lucruri de făcut

Posted on

 Ghid pentru Crăciun în Italia: Festivaluri, evenimente, lucruri de făcut

Italia în Europa de Sud este una dintre cele mai populare locuri pentru a călători în lume. Dacă se întâmplă o excursie în Italia în timpul iernii, veți găsi țara sărbătoresc Crăciunul și sărbătorile cu evenimente speciale si festivaluri. Sezonul de vacanță de iarnă Italia începe în general cu sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri pe 8 decembrie, o sărbătoare națională, și trece prin Boboteaza-a 12 -a zi de Crăciun, pe 6 ianuarie Apoi italian Carnevale ( carnaval) este sărbătorită în toată Italia la sfârșitul anului iarnă. Sărbători naționale în timpul iernii sunt 8 decembrie 25, și 26, și 1 ianuarie și 6.

Notă: Asigurați-vă că pentru a rezerva călătoria dvs. către Italia pentru vacanța de mai mult în avans biletul de avion și hotel de tarife tind să fie scumpe (sau vândut, dacă așteptați prea mult timp).

Bucurați-vă de decoratiuni de Craciun

În plus față de scene Nașterea Domnului, lumini de Crăciun și copaci sunt populare în Italia; decoratiuni arată de obicei, până în jurul valorii de 08 decembrie, Ziua Sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri, sau la sfârșitul lunii noiembrie. În Cetatea Vaticanului, un pom de Crăciun imens este pus în Piața Sfântul Petru, împreună cu ieslea în mărime naturală. Ajunul Crăciunului și în ziua de Crăciun sunt de multe ori petrecut cu familia, iar mesele mari sunt preparate. Există, de obicei, o masă la miezul nopții în Ajunul Crăciunului. Ziua Sfântului Ștefan, a doua zi după Crăciun, este, de asemenea, o sărbătoare națională în care localnicii îl vizitează scenele Nașterii la biserici și să participe la carnavaluri, festivaluri, și piețele din întreaga țară.

Magazin în piețele de Crăciun din Italia

Înainte de vacanță mare, Mercatino di Natale (piețele italiene de Crăciun) începe popping sus în multe orașe și orașe. Acestea variază de la mici piețe locale la piețele uriașe de zi cu zi de Crăciun din Napoli , care începe în jurul valorii de 13 decembrie, Ziua Santa Lucia. Unele dintre cele mai bune piețe de Crăciun sunt în nord, cum ar fi în regiunea Tirolul de Sud în cazul în care există patrimoniul german. La Roma, Piazza Navona deține un târg imens cu Babbo Natale, Mos Craciun (sau Moș Crăciun, în calitate de oameni din Statele Unite să- l numesc). Cei care călătoresc mai mult pe calea bătut pe insula Sardinia va veni peste un Târg de Crăciun în Cagliari cu alimente tradiționale, vin și meșteșuguri peste două săptămâni , în decembrie.

Vizitați Roma, în timpul sezonului de Craciun

Una dintre cele mai bune destinatii din Italia pentru călătorie sezonul de vacanță este de la Roma, cu o piață mare de Crăciun de la Piazza Navona, și display-uri nativității impresionante în jurul orașului. În plus, veți găsi, de obicei, mai multe copaci minunat gigantice de Crăciun: Uită-te în Piața San Pietro, de Colosseum, în Piazza Venezia, și în fața muzeelor ​​pe Dealul Capitoliului. Vaticanul, inima religiei catolice, este decorat întotdeauna și festiv de Crăciun. În plus, puteți lua copiii la un patinoar în aer liber de la Castel Sant’Angelo (de asemenea, site-ul unei piețe mici de Crăciun).

A se vedea Afișează Italiană Nașterea

În mod tradițional, principalul decorațiunilor de Crăciun în Italia este Presepe , o scena Nașterii sau pat de copil de Crăciun, a declarat că pentru a avea originea în Saint Francis ( a se vedea site – uri Saint Francis din Italia). Ambarcațiunea de sculptură figuri nativității a început în secolul al 13 – lea, dacă doriți să vedeți cel mai vechi pat de copil permanent de Crăciun, cap la muzeul bisericii Santa Maria Maggiore din Roma. Napoli, celebru pentru a face figuri nativității, este locul de sus pentru a vedea scene Nașterea Domnului. Unele orașe au display – uri elaborate în piazza nativității principale, și biserici, locuri publice, și magazine fine pete de vizionare nativității, de asemenea.

Participați Presepi Viventi (Living Nativities)

Nașterea din jurul concursuri de țară iau adesea loc timp de mai multe zile, la 24 decembrie la 26 și din nou pentru Boboteaza-a 12-a zi de Crăciun, sărbătorită pe 06 ianuarie-când cei trei magi au dat darurile lor Pruncului Isus. Oamenii în costume interpretezi piesele pentru Nașterea Domnului, unele cu cât mai multe 500 de participanți. Pageants a avut loc la Boboteaza includ adesea o procesiune la Catedrala. Locuri favorite pentru a vedea nativities vii includ: Greccio, Umbria; Barga, nordul Toscanei; Milano; Equi Terme, în regiunea Lunigiana din nordul Toscanei, și mai mult.

Partidul în ajunul Anului Nou în Italia

Dacă sunteți în Italia pentru Crăciun, există o șansă bună va fi în țară europeană pentru a primi, de asemenea, în Anul Nou. La Festa di San Silvestro, sau Revelion, este sărbătorită la 31 decembrie focuri de artificii, muzică și dans fac parte din festivități, cu partidele de multe ori de durată până la răsăritul soarelui pentru a aduce în prima dimineață a noului an. Ca de obicei în Italia, produsele alimentare este una dintre vedetele celor dragi-vacanță se adună pentru sărbători mari. De obicei linte sunt servite în ajunul Anului Nou, deoarece simbolizează bani și noroc pentru anul următor; nu uitați să poarte lenjerie intimă roșie pentru a avea noroc la fel de bine. Cu multe evenimente întâmplă în orașe din întreaga țară, planul de vizita și parcare în avans.

Ia parte în tradițiile de Bobotează și La Befana

Boboteaza, 6 ianuarie este o sărbătoare națională și copiii de zi primesc în mod tradițional, cadouri care nu sunt de la Moș Crăciun, dar de la La Befana-o femeie în vârstă (unii o numesc ei o vrăjitoare), care zboară în jurul valorii de pe o coadă de mătură în noaptea de 05 ianuarie. Ea oferă jucării și dulciuri pentru copii care au comportat, iar cei care au fost rău primesc bucăți de cărbune. Copiii închide ciorapi lor pe 5 ianuarie, înainte de a merge la culcare și sperăm să le găsi umplut cu bunătăți în dimineața următoare.

Pe latura religioasă, nativities de viață și procesiuni au loc adesea pentru Boboteaza. În Vatican, sute de pelerini îmbrăcați în costum de parada veche la Vatican pentru o masă specială de dimineață.

Sărbătoriți Carnevale

Carnevale, de asemenea, cunoscut sub numele de carnaval sau serbări, este sărbătorită în multe locuri din întreaga lume 40 de zile înainte de Paști; este o petrecere finală înainte de cenușă miercuri și restricțiile de Postul Mare. Italia sărbătorește Carnevale cu un festival de iarnă imens plin de parade, divertisment și muzică, baluri mascate, si petreceri. Veneția este renumit pentru festivitățile sale Carnevale și evenimente includ adesea petreceri costume, masti elaborate, si parade. De obicei, din ianuarie până în martie veți găsi petreceri de stradă în toată Italia. Festivitățile poate începe cu două până la patru săptămâni înainte de data efectivă Carnevale (a se vedea datele Carnevale de ani).

Plimbare prin sate de Crăciun

Orașele Veneția și Milano, du-te de mai sus și dincolo de a crea sate întregi de Crăciun pe care oamenii de toate vârstele se bucură. Cartierul Campo Santo Stefano din Veneția devine un oraș de vacanță fermecător în fiecare decembrie: Piazza găzduiește case din lemn și standuri de vânzare obiecte de artizanat locale, împreună cu alimente și băuturi regionale, plus muzică și evenimente speciale. Centrul istoric al orașului Milano transformă în sat Minunilor de la începutul lunii decembrie până în ianuarie 6. Veți găsi un patinoar, o piață, și de divertisment.

Festivalul torțelor

Festivalul de Nemoralia, de obicei, numit Festivalul torțelor, a fost o sărbătoare romană antică în onoarea Diana, zeita vanatorii si luna; Catolicii mai târziu a adoptat și a numit-o sărbătoarea Adormirii. Diferite orașe din Italia sărbătoresc ambele tradiții cu Festivalul de evenimente Injecore. În Ajunul Crăciunului, Fiaccole di Natale (Festivalul tortelor de Crăciun) este sărbătorită cu colinde și procesiuni cu torțe în Abbadia di San Salvatore, in apropiere de Montalcino. La miezul nopții, în Ajunul Crăciunului, Cortina d’Ampezzo în Alpi celebrează această sărbătoare religioasă într-un mod unic: Sute de oameni de schi în jos un vârf care transportă torțe în onoarea sezonului de iarnă.