Ghid pentru Londra cele mai bune parcuri

Posted on

Vizitatorii și localnici deopotrivă pot descoperi întinderi de verdeață din Londra, fiecare dintre parcurile orașului oferă un răgaz de agitația capitalei britanice. In timp ce pete populare cum ar fi Hyde Park și Park St James sunt bine-cunoscute în rândul călătorilor, Londra este umplut cu pajiști ierboase și întinderi împădurite, dintre care unele se intind mile. Pe tot parcursul anului, parcurile din Londra sunt perfecte pentru o plimbare lungă sau un moment de liniște de contemplare – sau chiar o baie într-una dintre iazurile de baie.

parc Hyde

Situat în inima centrului Londrei, Hyde Park este un loc de întâlnire preferat în zilele de week – end cald. Este atașat la Green Park și Buckingham Palace Gardens la est și se învecinează cu Palatul Kensington la vest, iar Hyde Park este considerat parte a Royal Parks, făcându – l ideal pentru vizitare. Serpentine, un lac lung, îngust la centrul Hyde Park, invită vizitatorii să camera de zi la soare sau de a lua una dintre hidrobiciclete, în timp ce în apropiere Serpentine Gallery oferă ecrane în schimbare. Nu pierdeți Printesa Diana Memorial Fountain, Grădinile italiene și Memorialul Holocaustului Grădinile.

Regent Park

Regent Park este acasa , la Gradina Zoologica din Londra , precum și o fâșie lungă, liniștită Canal Regent. Spatiul verde expansiv are , de asemenea , un lac pitoresc plimbare cu barca, The teatru în aer liber și locuri fără sfârșit să se stabilească într – un picnic după – amiază. De asemenea , o parte din Royal Parks, Regent Park este conectat la Primrose Hill, care oferă priveliști incredibile asupra orașului Londra , perfect pentru fotografii. Pe măsură ce lăsați, asigurați – vă că pentru a opri de Espresso Bar , un magazin de cafea mic de-a lungul parcului Broad Walk pentru un pick – mă.

Hampstead Heath

Părintele nord, Hampstead Heath este un loc popular pentru localnici la plimbare, picnic sau faceți o baie într-una dintre iazurile de baie, care sunt separate pentru bărbați și femei. Există o mulțime de a explora de-a lungul parcului, de la terenuri de tenis la călărie zone Iubitului Secret Garden. Față pajiștii de Vest pentru o rază de soare, sau du-te pentru jogging prin împădurit de Est Heath. Pentru că e una dintre cele mai întinderi verzi mai rustic în oraș, aproape să se simtă ca descoperi niște păduri la distanță, mai degrabă decât un parc metropolitan.

Parcul St James

Deoarece Parcul St James stă alături Palatul Buckingham mic parcul central este renumit pentru paturi, viu colorate , perfect îngrijite de flori și zeci de lebede (toate acestea fiind deținute de către Regina). Royal Park găzduiește multe sărbători iconice, inclusiv Trooping de culoare, precum și schimbarea gărzii, ceea ce se întâmplă în apropiere pe Mall. Vizitați Café St. James pentru o gustare în timpul zilei pentru a mânca cu vedere la parc sau închiria unul dintre șezlongurile, care sunt disponibile pe oră în toate zonele cu iarbă. Deoarece este adiacent la multe atracții turistice, parcul este , de asemenea , perfect pentru o pauză de la cheltuielile pe parcursul unei zile obositoare de vizitare.

London Fields

Fost un sit de pășunat pentru animalele de fermă, London Fields este una dintre cele mai populare întinderi verzi din estul Londrei, mai ales în timpul week – end. London Fields Lido , situat în partea de nord a parcului, întâmpină înotători la încălzit piscină pe tot parcursul anului. În zilele de sâmbătă, londonezii cap la Broadway Market , o piață săptămânală de alimente în aer liber, pentru a apuca masa de prânz și câteva beri să se bucure pe iarbă. Există, de asemenea , mai multe pub – uri și fabrici de bere locale de-a lungul granițelor parcului ( Pub on the Park este recomandat in special).

Victoria Park

Victoria Park, cel mai vechi parc public al orașului, găzduiește adesea festivaluri de muzică și evenimente anuale, cum ar fi focuri de tabăra lui noiembrie, dar parcul East London este o excursie de mare orice zi aleatoare. Este una din Londra colectii mai mari de terenuri, terenuri de joacă și peisaj împădurite, și există plimbări cu barca iaz complet, cu o pagoda japoneză și Pavillion Café. Nu sari peste engleza veche Garden și asigurați-vă că pentru a se plimba de-a lungul Canalului Regent, care se întinde de-a lungul marginii de sud-vest a parcului, iar cei cu copii vor găsi divertisment nelimitat la Victoria Park Splash Pool (aduce un prosop).

Haggerston Park

Trebuie să știi unde să te uiți să caute Haggerston Park, un spațiu relativ compact , deschis în zona Hackney. Acesta conține , de asemenea , Hackney orașului Farm , o colecție de animale barnyard care oferă intrare gratuită la adulți și copii, și există mai multe zone de joacă dedicate familiilor. Vizitatori activi pot găsi o pistă de BMX ciclu, precum și zone de jocuri de fotbal și chiar tenis de masă. Este adesea mult mai liniștită decât parcurile mai mari, mai ales că este folosit mai ales de către localnici, astfel încât vizitatorii pot găsi cu ușurință o bancă liniștită sau la fața locului de iarbă să se bucure de o după – amiază vreme caldă.

Battersea Park

Up-promițători zona Battersea, la sud de râul Tamisa, are un parc fermecător , cu un lac cu barca, galerie de artă și grădina zoologică copiilor mici. Sub-Tropical Gardens, care datează din 1858, sunt un punct culminant notabile, cum ar fi în creștere plante de bambus și copaci de banane pe tot parcursul anului. Fotografiați a Waterside Londra Pace Pagoda sau savurați o ceașcă de ceai la Pear Tree Café . Parcul este situat pe lângă Battersea Power Station , care este în prezent în curs de renovare în magazine și apartamente, precum și în apropierea lucioasă noua ambasada americană.

Holland Park

Descoperă un teren străin luxuriantă la Kyoto Garden, o grădină japoneză ascunse în Holland Park (complet cu păuni). Este cel mai bun motiv pentru o excursie la Londra de Vest, deși Holland Park are, de asemenea, o serie de alte atracții de dorit, inclusiv un teren de fotbal, terenuri de tenis și o cafenea. Deoarece parcul este situat în mijlocul Notting Hill, Kensington și Chelsea, este usor de combinat cu o plimbare pe Portobello Road sau o vizită la Palatul Kensington.

Richmond Park

Vasta cu pereți Richmond Park, inițial un teren de vânătoare din secolul al 17 – lea, pot fi descoperite la sud – vest de centrul Londrei și este umplut cu colțuri ascunse. O parte din Royal Parks și a considerat natură Rezervația naturală, este cunoscut cel mai bine ca acasă la sute de cerb, care cutreiera motivele în mod liber. Există , de asemenea , un teren de golf, călărie grajduri, închirieri de biciclete și Isabella Plantation , o grădină împădurite care datează din anii 1830. Este aproape imposibil de a vedea întregul parc, așa că face un plan înainte de a pleca (și nu rata Mound regelui Henry, care oferă vederi panoramice la Tamisa și orizontul falnic orașului).