Ghid pentru Paște în Londra: Festivaluri, evenimente, lucruri de făcut

Posted on

Ghid pentru Paște în Londra: Festivaluri, evenimente, lucruri de făcut
Există întotdeauna o mulțime de făcut în timpul sezonului de Paste din Londra, și în timp ce majoritatea activităților planificate au loc pe parcursul week-end Banca de vacanță, evenimente au loc adesea pe o perioadă de două săptămâni (pentru a coincide cu Pastele vacanțelor școlare).

Pastele este un festival creștin care dă Regatul Unit două sărbători legale: Vinerea Mare și Lunea Paștelui. elevi din Marea Britanie obține două săptămâni libere, astfel încât vă puteți aștepta la principalele atracții din Londra să fie mai ocupat. In plus, cu toate că cei mai mulți oameni sărbătoresc Paștele prin consumul mult prea multe ciocolată ouă de Paști, există o mulțime de alte moduri de a se bucura de această vacanță de primăvară în excursie în Anglia în acest an.

Participați Servicii Church

Pentru că Paștele este o sărbătoare religioasă și Londra este un oras de mai multe biserici, vă puteți aștepta să găsească un număr de servicii de mare a avut loc pe raza orașului în onoarea Paștelui acestui an.

Fie că ești religios sau nu, ar trebui să ia în considerare participarea la un serviciu de Paste la unul dintre locurile reper de cult, cum ar fi Westminster Abbey, Catedrala Sf. Paul, sau Southwark Cathedral, chiar dacă nu sărbătoresc spiritul de vacanță, veți fi uimiți de arhitectura magnifică și grandoarea ceremonială a unei mase religioase. In plus, St. Martin-in-the-Fields Biserica din Trafalgar Square are de obicei o linie în sus de evenimente oferind corale și muzică live orchestrale în timpul săptămânii sfântă.

Cumpără ciocolată local Made Oua de Paste

Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a satisface pofta de tratează Chocolatey, Londra este acasa, la un număr de magazine mari de ciocolată independente, precum și mai mulți producători de marketing în masă și magazine care transporta toate brandurile tale preferate naționale și internaționale.

Fie că doriți doar să se balanseze de un magazin Liberty sau opresc în Hotel Chocolat pentru un ou de ciocolată foarte groasă, sunteți sigur de a găsi exact ceea ce căutați în Londra anul acesta. Dacă sunteți în căutarea pentru magazine de ciocolată independente din Londra, deși, cu siguranță , nu va dori să dor Melt , Paul A. Young , Melange , și rococo , care este o întreagă școală dedicat arta de a face ciocolata.

Martor un Ceremonia unic Hot Cross Bun


Fiul vaduvei Pub în Bromley-de-Bow , în estul Londrei este cunoscut pentru tradiția ciudată care îl deține în fiecare an , în cazul în care un bun vineri coc fierbinte proaspete este eco atârnat în bar. Ca parte a tradiției anuale, un marinar adaugă un alt coc la colecția existentă în onoarea văduvei omonim barului, care se zvoneste ca ar fi pierdut unicul fiu la mare în timpul războaielor napoleoniene.

Deși puteți leagăn de bar în orice moment în Vinerea Mare pentru o băutură, trebuie să rezervați o masă în avans pentru a asista la ceremonia de Bun Vaduva lui unic. Cu toate acestea, în timp ce ești acolo , vă puteți bucura , de asemenea , o masă sau un cocktail pe bază de infuzie de la bar; în mod alternativ, s-ar putea dori , de asemenea , să ia un tur al Bow cartier.

Uita-te la Londra Muniție ecvestră Parade

Londra Muniție ecvestră Parade este un eveniment anual al cărui origini datează de la sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900. Evenimentul are loc în fiecare an de Paști luni , la sudul Angliei Showground în West Sussex, care este la o scurtă plimbare cu trenul de la Londra.

Cu toate că acest eveniment ecvestru poate fi un pic mai departe decât alte sărbători de Paște, aceasta este o ocazie minunata de a vedea caii de lucru, inclusiv caii Friesian de la Harrods. Oaspeții de la parada vor fi, de asemenea, posibilitatea de a asista la o cronologie vie a progreselor înregistrate în industria de transport de-a lungul istoriei britanice pe măsură ce învață cum britanicii folosite pentru a transporta orice, de la bere la ouă din întreaga țară.

Încercați Activități de familie la Londra Atracții

Toate atracțiile importante din Londra au evenimente speciale pentru copii pe tot parcursul sezonului de vacanță de Paști. Din activitățile de vânătoare ou la activități practice, cum ar fi coș și luare de decorare, există o mulțime de evenimente unice tine si familia ta poate participa în acest an.

Unele atracții, cum ar fi Galeria Națională și Muzeul Britanic oferă vânători de ou sau activități de decorare a ouălor, care sunt distracțiile distractive pentru întreaga familie. Ar trebui să încercați, de asemenea, Victoria and Albert Museum și Tate Modern, dacă sunteți în căutarea pentru un mod distractiv de a învăța în timp ce vă bucurați de vacanța din acest an.

Dacă sunteți în căutarea de a economisi bani pe călătoria dvs. și doriți să verificați mai mult de o atracție, ar trebui să ia în considerare achiziționarea London Pass pentru călătoria dvs., care vă permite să împacheteze în sarcini de vizitare a obiectivelor turistice, fără a cheltui o avere. Fie că luați întreaga familie sau intenționează să viziteze mai multe puncte de interes pe cont propriu, trece vă oferă libertatea de a încerca sute de activități pentru un preț stabilit.

Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste atracții, de asemenea, necesită înregistrare pentru a participa la evenimente, cum ar fi activitățile de vânătoare din ouă și ateliere de lucru, astfel încât să fie sigur de a vizita site-ul corespunzător fiecărui loc de întâlnire pentru mai multe informații cu privire la modul de a participa la festivitățile de Paște în timpul călătoriei avansate.

Ia un tur pe jos de la Londra

Deoarece Paștele cade, de obicei, mai târziu, în sezonul de primăvară, vremea la Londra ar trebui să fie suficient pentru această perioadă a anului frumos pentru tine de a lua una dintre numeroasele tururi de mers pe jos sunt oferite în oraș pe tot parcursul anului, în confort relativ. Fie că vă decideți să adere la un tur cu ghid sau pur și simplu descărcați propriul dvs. de auto-ghidate unul, sunteți sigur de a găsi o mulțime de aventuri unice în jurul Londra această perioadă a anului, mai ales dacă sunteți concertează în săptămâna Paștelui.

Cu toate acestea, City of London Tour districtului financiar este o alegere bună peste week-end de Paste, deoarece zona va fi relativ liniștită, cât mai multe dintre birourile sunt închise pentru vacanță. Districtul financiar este, de asemenea, acasa, la tone de arhitectura istorică, buticuri unice, precum și o varietate de restaurante variind în preț de la ieftin la moderat scumpe, ceea ce înseamnă nu există nici o lipsă de lucruri de făcut și de a vedea pe tur de mers pe jos.

Du-te la Zippos Circus pe Blackheath

Una dintre cele mai bune evenimente din Londra, în timpul sezonului de Paște, care nu are nimic de-a face cu sărbătoarea este Zippos Circul pe Blackheath, care stabilește magazin de pe Shooters Hill Road în districtul Lewisham din Londra fiecare luna aprilie.

Dispunând de o varietate de acte de circ, inclusiv echitatiei de Boris Borissov, cu caii uimitoare albe și abilitățile umane de la brazilian Alex Michael, unul dintre puținii artiști trapez din lume care funcționează fără o plasă de siguranță ridicat deasupra inelului de circ, acest spectacol poate fi chiar mai bine decât Cirque du Soleil.

Pe partea mai ușoare, vizitatorii se pot bucura de poznele de benzi desenate din nou clovn italian Dl. Lorenz și stilul unic de comedie al lui Alex pompierul, și toate acestea sunt găzduite de Norman Barrett MBE-Ringmaster extraordinaire cu budgerigars lui obraznice performante.

Participați Ouale marcheaza locul de la Banca Angliei Muzeul

activități familiale preia Banca Angliei Muzeul pentru „Ouale marcheaza locul,“ celebrare anuală de Paști, de la 08-18 aprilie, 2019. În timpul celebrării, puteți urmări un traseu viu colorate, prin exponatele cu copiii, care va fi însărcinat cu găsirea de ouă decorate în culori vii ascunse în jurul muzeului.

Muzeul va găzdui, de asemenea sesiuni de zi cu zi de Paști făurit pe tot parcursul săptămânii, inclusiv de luare de păpuși degetul și decorarea de ou, precum și câteva exponate speciale centrate în jurul valorii de tradițiile acestei sărbători religioase. Toate evenimentele și intrarea la muzeu sunt liberi să se bucure, dar rezervările trebuie făcute în avans, dacă doriți să participe la vânătoare de ou.

Pasiunea lui Isus în Trafalgar Square

Pe bună vineri, Trafalgar Square are Wintershall Jucătorii performante „Patimile lui Isus“ de două ori în onoarea de vacanță. În primul rând văzut pe piață în 2010, acest joc de 90 de minute în aer liber este acum urmarit de aproximativ 20.000 de oameni in fiecare an.

Distribuția filmului este mare, cu 78 de actori, doi cai, și un măgar, dar un ecran mare este adus, astfel încât toate în prezență pot obține vederi superbe ale performanței și nu pierde nici un detaliu. Acest eveniment este complet gratuit pentru a viziona și de a participa, dar va trebui să vă amintiți să aducă haine potrivite pentru spectacol în aer liber.

Vă rugăm să rețineți: Patimile lui Isus are o interpretare realistă a crucificării, astfel încât se recomandă îndrumare parentală.