Ghid pentru Saint Tropez, în sudul Franței

Posted on

 Ghid pentru Saint Tropez, în sudul Franței

Minunat Saint Tropez

Glitzy și brash? Sau unul dintre locurile tale preferate? Avizul este împărțit pe atracția Saint Tropez pe Riviera Franceză. În vara Saint Tropez poate fi iad – dar, de asemenea, ceresc. Este încă în esență un mic sat de pescuit, înconjurat de vile pentru super-bogați și super-celebru; orașul heaves cu mulțimi, dar există un minunat traseu de 14 km în cazul în care puteți obține departe de toate. Orice ai gândi la locul, încă mai atrage atât stelele și vacationer obișnuite, și se află în ea farmecul său.

Scriitorul Guy de Maupassant a început tendința în anii 1880, „descoperirea“ locul când a ajuns singurul mod în care ar putea, în iahtul său, Bel-Ami . Apoi a venit pictorul Paul Signac, urmat de alți artiști ai 19th- târziu și la începutul secolului 20 , care a găsit lumina fabulos și ușor de viață.

Ei au iubit mic port de pescuit , care a mers înapoi la anii 1400 , atunci când locul a fost independent cu propria mică armată. In secolul 20 firicel de vizitatori a devenit un val ca toata lumea a urmat celebrele numele Matisse și Colette, Errol Flynn și Jean Cocteau. Prin anii 1950 Picasso, Juliette Greco si Boris Vian, Jean-Paul Sartre și Françoise Sagan au fost obișnuiți. Dar a fost Brigitte Bardot , care prin intermediul filmului și femeia Dumnezeu a creat , a devenit simbolul modă, mai degrabă libertin St Tropez. Și locul nu a privit niciodată înapoi. Astăzi s-ar putea vedea George Clooney, Jack Nicholson, Liz Hurley și P Diddy se plimbă.

Portul vechi din Saint Tropez

Cel mai bun mod de a ajunge la St Tropez este într-un iaht – de preferință propriu. Dar, în cazul în care nu este o opțiune (daca nu esti o stea sau mega bogat), apoi doar umbla în jurul portului vechi pentru a vedea creaturi elegante leagănă în apă, în toată splendoarea lor de milioane de dolari. S-ar putea prinde, de asemenea, o bucatica de o fata celebru – fie pe bărci, sau, poate, savurând o băutură pe o terasă într-una dintre cele mai colorate pastel clădiri vechi, care se confruntă cu apa.

Există destul de o gamă de baruri și cafenele în port, dar cea de a face pentru, cum ar fi Colette, Cocteau și nenumărate altele au înainte, este Café Senequier , 4 loc aux Herbes (tel .: 00 33 (0) 4- 94-97-00-90). Du – te acolo pentru un mic dejun pe îndelete de cafea și cornuri, sau du – te mai târziu pentru o băutură și petrece timpul uitam de lumea care trece.

Dacă sunteți în port la prânz, mânca la Le Girelier , Quai Jean-Jaures (tel .: 00 33 (0) 4 94 97 03 87) , în cazul în care preparate din pește proaspăt sunt excelente.

Atracții în Saint Tropez

Muzeele din Saint Tropez vin ca o încântătoare în plus, și un contrast cu mai mult percepția obișnuită a stațiunii.

Musee de l’Annonciade
Din port, face drum spre partea de vest și în apropiere Musee de l’Annonciade, o casă din secolul 16 , cu o colecție surprinzătoare și impresionantă de imagini din Saint Tropez de post-impresioniști de la sfarsitul anilor 19 si inceputul secolului 20. De asemenea , aici sunt lucrări de Van Dongen, Braque, Vlaminck, Derain și Rouault expresioniști, Utrillo și multe altele.
Le Port
Tel .: 00 33 (0) 4 94 17 84 10
Site – ul de
admitere iulie, august 5.50 euro, restul anului 4.50 euro
Deschis zilnic , cu excepția marți
primul iunie – treizeci septembrie 10 am-noon, 3-7pm
10.un-05.treizeci și unu 10am -noon, 2-6pm
Închis noiembrie 01 ianuarie, 1 mai , Ziua ascensiune, 25 decembrie

Citadelle se află deasupra orașului. Du – te pentru istoria navală și maritimă a zonei, punând orașul în context. Du – te acolo la apus de soare și să fie recompensate de splendida vedere asupra orașului, terenul de golf și spre Ste-Maxime și fundalul minunat al Masivului des Maures.
Site – ul de
admitere 2.50 euro
Deschis zilnic Apr-10 septembrie am-6:30pm
octombrie-martie 10 am-12:30pm, 1: 30-5: 30pM
Închis 01 ianuarie, 1, 17, Înălțarea Domnului, 01 noiembrie, 01 decembrie 25

Maison des Papillons
În cele din urmă , dacă sunteți deloc interesați de fluturi, Maison des Papillons (Musee Dany-Lartigue) este pentru tine. Situat în casa familială a fotografiei J.-H. Lartigue, fiul său a colectat 4.500 de exemplare , care concurează pentru atenția cu culorile și formele lor extraordinare.
Maisons des Papillons
9 rue Etienne-Bemy
Tel .: 04 94 97 63 45
Site – ul de
admitere 3 euro, gratuit pentru copii sub 10 ani
Deschis zilnic , cu excepția marți două mai – 31 octombrie 10 am-noon, 3-7pm
Închis o mai 17, Înălțarea Ziua, noiembrie, decembrie 25 și 01 ianuarie.

Cartierul vechi de la Ponche

Între port și Citadelle se află la Ponche , cea mai veche și cea mai frumoasă parte a orașului, și încă zona în care pescarii și artizani locali trăiesc. În locul de l’Hotel de Ville, turnul este tot ce rămâne din Chateau de Suffren, timp de secole casa lorzilor care au domnit peste Saint Tropez.

De aici , merge la biserica fermecător de la Notre-Dame de-l’Assomption . Turnul este pe fiecare fotografie; în interior baroc italian veți găsi o sculptură din lemn St Tropez el însuși. Da, a existat într – adevăr un St Tropez și în fiecare an , pe data de 15 și 16, localnicii iau în stradă cu o procesiune să – l sărbătorească, cu mult permițându – off de puști. Se numește Les Bravades și este bine în valoare de achiziție pentru a vedea dacă sunteți în sudul Franței , în primăvara anului.

Cumpărături în Saint Tropez

Din port destul, mers pe jos în sus oricare dintre străzile mici spre centru. Dacă vă place high-end de cumpărături, să ia Rue Gambetta pentru o incursiune în numele de designer. Acesta este cel mai potrivit pentru a găsi că bikini fantastic – nou – inventat haina oh-așa-sexy Brigitte Bardot a făcut celebru. A doua mare stradă comercială este Rue du General Allard care ruleaza la vest de port. Poate părea ciudat să fie la cumpărături pentru Louis Vuitton, Dolce & Gabbana și Dior pe străzile întortocheate ale orașului vechi, dar acest amestec de vechi și nou, uneltele de designer de top și bunătăți provensale de zi cu zi este ceea ce Sf . Trop, așa cum se numește local , e totul despre.

Vei ieși la sfârșitul lui Rue Gambetta sau Rue Sibilli în centrală Place des Lices . Aceasta este imagine-carte destul, cu jucători petanque care oferă divertisment, și platani, cafenele și o piață provensal de zi cu zi pentru a menține atenția.

În Place des Lices, se alăture reale vechi Franța , la Café des Arts (tel .: 00 33 (0) 4 94 97 02 25), cu mese de marmură, podele din lemn vechi și scaune în afara oferindu – vă un scaun tribună pentru vârsta plăcerea de oameni în vârstă de privitul. Nu vei vedea Brigitte Bardot oriunde aici ca ea este acum un pustnic , deși ea încă trăiește în St Tropez. Nu contează, ai grija pentru celelalte stele.

Plajele Glorious Saint Tropez

Exista o multime de plaje pentru iubitorii de soare , pe peninsula Saint Tropez. Probabil cel mai cunoscut pentru ca este o plaja de nudisti este Tahiti plage. Plaja Pampelonne este o intindere mare de nisip de-a lungul partea de est a peninsulei dominat de farul Camarat. Una dintre cele mai mari din Franța, acesta a fost de ghidare marinari de până la 60 de kilometri la mare , deoarece 1831 (deși modernizat în al doilea război mondial și complet automatizat în 1977).

Pentru energic, există o plimbare minunată de-a lungul promontoriului . De la Saint Tropez treci primul cimitir în cazul în care regizorul Roger Vadim este îngropat. Promontoriul este stâncos și acoperit de pini, locul perfect pentru vila (și plajă privată) aparținând Brigitte Bardot. Este o plimbare de 14 mile, astfel încât să nu fie întreprinse ușor , deși se poate face doar întinderi de ea. Dar , dacă doriți să găsiți propria plajă privată, acesta este locul unde să caute. Vei găsi pace, liniște și foarte puține alte persoane ca tine face propriul drum până la mare.

Printre pini ai venit peste satele Gassin și Ramatuelle. Micul sat cu drumuri mici sale, case vechi și biserica romanica este mai bine cunoscut pentru cele două hoteluri extrem de cochete (detalii în secțiunea următoare). Este locul perfect pentru un pic de refrigerare-out.

În cazul în care pentru a rămâne în Saint Tropez

Saint Tropez are partea sa de hoteluri renumite și fabulos; toate aceste stele de film trebuie să rămână undeva. Hotelul Sezz este ultimul șold loc pentru ei (deschis în iulie 2010), și oricine altcineva după o experiență uimitoare. Este situat în Woodlands doar câteva minute distanță de plajă, un complex de 37 de camere, apartamente și vile, grupate în jurul unei zone centrale piscină. Restaurantul Colette dispune de Top Chef Pierre Gagnaire în spatele ei și există un minunat spa de Payot. Se simte foarte mediteranean și incredibil de șic.

Hotelul Sezz Saint-Tropez
Route des Salins
Tel .: 00 33 (0) 4 94 55 31 55
Site – ul

Hotelul Byblos este una dintre cele mai elegante hoteluri din stațiune. Brigitte Bardot cu sotul numarul trei, Gunter Sachs, au fost aici pentru deschiderea și a fost locul în care Mick Jagger a propus Bianca în 1971. Celebrități precum George Clooney si rapperi Jay-Z și P Diddy bea în celebrul club de noapte in-house, Peșterile du Roy. Restaurantul sub Alain Ducasse a fost redenumit ca Rivea și reproiectat într – un decor relaxat, grădină tematice cu un meniu local , plin de arome italiene. Și camerele? Superb, și situat într – un grup într – un „sat“ mediteranean elegant de clădiri de piatră din jurul piscinei.
Hotelul Byblos
20 Ave. Paul Signac
Tel .: 33 00 (0) 4 94 56 68 00
Website

Chiar în afara St-Tropez la Ramatuelle , două hoteluri în competiție pentru coroana.

Upmarket și foarte refrigerate-out Muse este cuibărit printre podgorii, pini și plantații de măslini. 15 apartamente sunt atracția aici; există o piscină frumoasă, restaurant rafinat de luat masa și un bar confortabil, și un argint Bentley să te ia în St-Tropez ar trebui să vă simțiți nevoia. Suitele sunt numite după muze celebre de la Edit Piaf Catherine Deneuve.
Muse
Route des Marres
Tel .: 00 33 (0) 4 94 43 04 40
Website

La Reserve Ramatuelle este un hotel foarte elegant , cu un centru spa dedicat prevenirii vârstei într – un mod natural. Nu există proceduri invazive, doar mese speciale, activități de consolidare a energiei și tratamente holistice într – un cadru perfect. Ferestrele din podea până în tavan și băi Zen cu Crème de la Mer produse sunt la ordinea zilei aici.
La Reserve Ramatuelle
Chemin de la Quissine
Tel .: 00 33 (0) 4 94 44 94 44
Site – ul

Noțiuni de bază la Saint Tropez

Saint Tropez este în Var și are o populație de 5612. Ele sunt unite în vara de mulțimile care turmă la acest mic sat mediteranean (este încă un sat în ciuda faima la nivel mondial) pentru străzile sale mici, port, pătrat și plaje. Asta ar putea descrie o multitudine de orașe, deci ce e atracția ei? Descoperiți pentru tine.

Pe calea aerului
Cel mai apropiat aeroport este Toulon Saint-Tropez (18 km, 11.1 mile sud – vest de St Tropez), deservite de unele rute interne și unele din Marea Britanie Există o legătură de autobuz Saint-Tropez, sau de a lua un taxi.

Cu trenul
Cel mai bun traseu este în Toulon de la Paris , luând de la 3 hr.50 ms. Apoi ia un autobuz la Saint Tropez, sau un taxi.

Cu mașina
Saint Tropez este lângă autostrada A8. De la Marsilia, de ieșire de la  Cannet des Maures joncțiunea apoi continua de-a lungul D558 pentru 38 km în urma indicatoarele pentru St Tropez. De la Nisa, de ieșire de la  Le Muy  joncțiunea și să continue pe D25 de 40 km. În timpul verii , ia în calcul pe o oră pentru ultimele două mile din cauza traficului greu.

Tourist Office
Quai Jean-Jaures (Le Port)
Tel .: 00 33 (0) 68 892 48 28 (0,35 euro / minut)
Website