Ghid pentru Vecinătatea Champs-Elysées

Posted on

 Ghid pentru Vecinătatea Champs-Elysées

Champs-Elysées este unul dintre bulevardele din Paris iconice. Cine nu a visat despre o plimbare de-a lungul glamorously străzile sale mărginite de copaci falnic spre Arcul de Triumf? In timp ce faimoasa artera este cunoscuta pentru promenade belles (artera frumoasa / plimbari), are , de asemenea multe de oferit în termeni de cumpărături, mâncând, și de divertisment.

În vecinătatea din jurul faimoasa stradă, veți găsi un scurt răgaz de mulțimile intense, o simt mai puțin turistic și o revenire la vechiul Paris.

Champs-Elysees și împrejurimile sale cu siguranță merită o vizită, mai ales într-o primă vizită în capitala franceză.

Găsirea de vecinătate Champs-Elysées

Cartierul Champs Elysées este situat pe malul drept al Senei, în arondismentul 8 vest a Parisului, cu bulevardul care trece prin zona pe o diagonală. Orașul Paris este împărțit în douăzeci de arondismente Municipaux , districte administrative, mai simplu menționate ca arondismente.

Cele mai elegante Grădinile Tuileries și Muzeul Luvru adiacente stau la est, doar trecut marea Plaza Concorde și coloana Obeliscul. Monumentul militar cunoscut sub numele de Arcul de Triumf marchează marginea de vest a cartierului. Râul Sena se află la sud, cu gara St Lazare și plin de viață districtul de afaceri Madeleine situat la nord.

Străzile principale din jurul Champs Elysées sunt Avenue des Champs Elysées, Avenue George V și Avenue Franklin D. Roosevelt.

Ajungem acolo

Pentru a accesa zona, cea mai simplă opțiune este de a lua linia de metrou 1 la oricare dintre următoarele stații: Champs-Elysées-Clemenceau, Franklin D. Roosevelt, George V sau Charles-de-Gaulle Etoile. Alternativ, pentru o lungă plimbare în sus bulevardul de la punctul său de început, să ia linia 12 la Concorde și de mers pe jos de aglomerata Piață, dramatică în cartier de acolo.

Importanța istorică

Copacii plantați în mod oficial căptușesc Avenue des Champs Elysées, care au devenit sinonime cu strada faimosul, au fost plantate pentru prima dată în 1724. Până la această dată, acum faimosul bulevard a fost o brumă de câmpuri și grădini de piață.

Champs Elysées a jucat gazda la numeroase parade militare de-a lungul anilor, cum ar fi martie gratuit francez de către Divizia a 2-a blindate pe 26 august 1944, iar Divizia American 28 pe 29 august, 1944, ambele marcand eliberarea de la Paris din ocupației naziste în timpul al doilea război mondial. Cea mai mare parada militară din Europa trece pe stradă în fiecare an, de Ziua Bastiliei, marcând sărbătoarea națională a Franței.

Puncte de interes în vecinătatea

În timp ce vizitatorii se înghesuie la Champs Elysées, se pot întâlni doar una sau două dintre cele mai importante obiective turistice. Trebuie să-vedea locuri din cartier includ monumente și teatre.

Arcul de Triumf
La centrul Place de l’Etoile se află acest cel mai faimos de arcuri, comandat de împăratul Napoleon și inspirat de arcade romane antice. Impresionant la scară, o excursie la partea de sus oferă vederi excepționale ale largi, elegant Avenue des Champs Elysées.

Grand Palais / Petit Palais
ridicandu- se de Champs Elysées sunt splendide acoperișurile de sticlă geometrice ale Grand și Petit Palais, construit pentru Expozitia Universala din 1900.

Petit Palais găzduiește un muzeu de artă plastică, în timp ce Grand Palais are un muzeu știință și găzduiește în mod regulat evenimente și expoziții, inclusiv cea mai mare târg internațional de artă cunoscută sub numele de FIAC.

Théâtre des Champs Elysées
Acest teatru celebru, situat la 15 Avenue Montaigne, a fost construită în 1913 în stil Art Deco, și instantaneu a devenit cunoscut pentru găzduirea de atunci scandaloase Igor Stravinski rit de primăvară . Este un decor opulent pentru o seară la Paris.

Cabaretul Lido
Lido este unul dintre cabarete renumit orașului, oferind o revista kitschy dar întotdeauna distractiv limită care rivalizează Moulin Rouge.

Mancand si band

Există restaurante variind de la bistrouri cartier la FINE restaurante de luat masa. Am ales câteva dintre cele mai populare haunts.

Fouquet
Avenue George V și Avenue des Champs Elysées
După ore de plimbandu și cumpărături fereastralungul marelui bulevard, chiuveta întrunul din fotoliilepiele Fouquet și răsfățațivă cu o cafea saucocktail-eprobabilsingurul lucruîl vei putea obține aici .

Portiuni sunt mici, iar prețurile sunt abrupte, dar lui Fouquet este frecventat de place de post-César de film de atribuire partid-tate dintre cei și președintele francez. Celebrul Braseria a fost chiar numit monument istoric al Franței.

La Maison de l’Aubrac
37 rue Marbeuf
Introduceți acest eatery relaxat, cum ar fi ferma si vei uita aproape că ești întruna dintre celechicest zone din Paris. Tema aici este carnevită și ar trebui să vină aici doar dacă sunteți dispus să facă o masă din ea. Toată carnea este organic și provinela vaci crescute în regiunea Midi-Pyrénées. Asociați friptura cu unul dintre 800 selecții de vin din sudvestul Franței.

Al Ajami
58 Rue François 1er
Dacă sunteți incepanda obține obosit de bucătăria franceză, cap pentru acest restaurant libanez swanky doarpe Avenue des Champs Elysées. Aici, veți găsi mâncăruri rareOrientul Mijlociucum ar fi carnemiel tocată, ceapă, și crochetegrâu crăpate, plus clasice vegetariene delicioasecum ar fi hummus și Tabbouleh. Spre deosebirecele mai multe restaurante din Paris, Al Ajami servește mâncare pânămiezul nopții.

Ladurée
Cautam pentru unele dintre cele mai bune macaroons din oraș? Opriți în Ladurée și s-ar putea găsi doar Utopia. În afară de macaroons-care vin în arome delicioasecum ar fi fistic, lamaie si cafea, vândute în cutiiculoare verdemarcă, Ladurée oferă unele dintre cele produsepatiserie cele mai nemaipomenite și delicii dulci disponibile în oraș.

Cumpărături

Unul dintre cartierele comerciale importante din Paris, cartierul Champs-Elysées este gazdă la ambele lanțuri globale și designeri couture exclusive. E puțin în mid-range aici, cu toate acestea.

Pe Avenue des Champs-Elysées, veți găsi la nivel mondial, lanț de magazine la prețuri accesibile, cum ar fi Zara, Gap, Sephora (pilot de la Paris magazin) și Virgin Megastore, în plus față de nume de lux, inclusiv Louis Vuitton, Cartier, Hugo Boss și Louis Pion

Off de Grand Avenue, mai multe hotspot-uri de cumpărături așteaptă. Ultra-elegant Avenue Montaigne are buticuri pentru designeri couture Chanel, Christian Dior, Emmanuel Ungaro, Versace, și altele. La fel de prestigioasa Rue Saint-Honoré nu este departe, fie, oferind o colecție de buticuri.

Viața de noapte

Exclusivistul Champs-Elysees, numit „Champs“ nu este, probabil, în cazul în care vei găsi viața de noapte, unde localnicii stau. Scena sa renumitul club atrage de multe ori turistii care nu au trecut de Turnul Eiffel și suburbiilor direct-out-of-școală în căutarea experienței oraș mare.

clubberi dedicate vor găsi unele alegeri bune pentru dans și toată noaptea petreceri în zonă, totuși. Dacă vrei să mergi la cluburile mai mici, rochie parizian-chic pentru a obține trecut portarii și se așteaptă unele acuzații de acoperire sobru.

Unele opțiuni pentru o noapte de distracție în oraș în afară de Lido turistic includ:

Le Regina  (102 Avenue des Champs-Elysees): Un club gay, și unul dintre punctele mai bune pentru un dans.

Le Baron  (6, avenue Marceau): Acest mic salon și exclusive, cu o capacitate de 150 de persoane, servește ca „ea“ loc pentru mulțimea internațională Jet Set. Situat în ceea ce a fost anterior un bordel nemarcat, are decor să – l dovedească. Befriending regulat încă servește ca cel mai bun mod de a intra.