Ghid pentru Viata de noapte în Pai, Thailanda – În cazul în care pentru a găsi cea mai bună muzică și baruri din Pai

Posted on

Ghid pentru Viata de noapte în Pai, Thailanda - În cazul în care pentru a găsi cea mai bună muzică și baruri din Pai

Nu te – ar aștepta Pai, o dată pe tărâmul Riverside liniștit de excursioniști și rezidenților „hippie“, pentru a avea o mare viata de noapte, dar nu.
În acest caz, mărimea nu contează: viața de noapte din Pai este probabil mai variată decât în viața de noapte mult mai mare Chiang Mai! Unii locuitori pe termen lung ale Chiang Mai face călătoria de 4 ore pentru a Pai doar sa se distreze la sfârșit de săptămână. Nu numai ca este Pai dat ușor pe jos (fără tuk-tuk este necesar), există o mulțime de activități sănătoase pentru a uita despre mahmureala.

Dar nu vă faceți griji, barele din Pai sunt la fel de ușor , pentru a evita ca acestea să găsească. Spre deosebire de alte locuri de partid din Thailanda, probabil că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la utilizarea dopuri de urechi pentru a scăpa de muzica înăbușit. O stare de asediu la miezul nopții se oprește 90 la sută a acțiunii în oraș în afară de o mână mică care aleg să plătească amenzile pentru a rămâne deschis.

Ia-una dintre hărți gratuite găsite peste tot orașul sau cere un local, în cazul în care pentru a găsi aceste locuri minunate!

Pentru ambarcațiunile de bere

Micul bar Jikko Bere situat direct pe Walking Street poate fi singura opțiune pentru ambarcațiunile de bere (de acum), în Pai. Din fericire, atmosfera este prietenoasa, oamenii-vizionarea oportunități abundă, iar locul pare mereu jovial.

Dacă doriți ca unul dintre cele trei variante uzuale interne de bere Thailandei, du-te în altă parte. Pentru o selecție internațională, Jikko este locul potrivit!

Pentru Hip-hop

Desi muzica anilor ’90 , în vârstă de școală hip-hop poate părea ușor din loc într – un oraș Riverside „relaxat“, acesta poate fi nostalgic pentru unii … ahem … călători mai în vârstă. Large De ce nu? Bar chiar în secțiunea centrală a Walking explozii Street bate de la Dr. Dre și prieteni de noapte. Întrebați despre ora lor speciale fericit.

Pentru Punk Rock

În mod ironic, linistit Pai este acasa, la unul dintre cele mai bune baruri punk rock din Asia de Sud-Est. Bla Bla Bar, chiar la colț de strada mers pe jos trecut restaurantul witching Ei bine, este împroșcat cu afișe de epocă și o mulțime de swag punk din Berlin.

Băuturile sunt ieftine, iar singurul lucru edgier decât decorul este muzica. Bla Bla Bar este literalmente o baracă. Dacă vedeți o structură legat-up împodobit cu graffiti, întoarce mai târziu-veți avea fi fericit ca ai facut-o.

Pentru muzică live și atmosferă

Jazz Casa dispune de toate: camere, produse alimentare, băuturi și muzică. Atmosfera este plăcută și să vă relaxați cele mai multe nopți ca artiștii interpreți sau executanți vii talentați face mai bine decât de obicei, bătătorit acoperă atât de des auzite.

Jazz House este situat pe Walking Street pe drumul în jos spre râu (virați la stânga la dreapta înainte de templu).

Pentru DJ-ii si negru lumini

Bar Boom doar în jurul cotului principal al Walking Street are DJ-ii de transpirație peste laptop-uri si arta negru-lumină pe pereți. băuturi ieftine păstra popular cu excursioniști care se opresc în mâncare, socializare, și să se bucure de muzica electronica.

Pentru un „secret“ Spațiu confortabil

Spirit Bar nu este într-adevăr un secret, dar se simte în acest fel. Intrarea îngustă este literalmente ascunsă la vedere pe Walking Street. O alee foarte îngust aproape de 7-Eleven conduce la un spațiu mic, dar confortabil, în aer liber-închisă de clădiri; uita-te pentru lumini laser! iluminat Nisa, o groapă de foc, și artiștii interpreți sau executanți vii să păstreze cuvetei puțin liniștit înghesuitepe unele nopți.

Chiar dacă canapele sunt realizate din beton (într-adevăr), Bar Duh este ușor de una dintre cele mai placute secrete din oraș.

Pentru piscină și o mulțime de Socializare

Sun Bar Galben este al doilea la ultima oprire pentru cei mai mulți oameni care migrează spre noaptea târziu De ce nu Bar. Până în acel moment de noapte, este unul dintre cele mai aglomerate, cele mai multe locuri sociale din oras!

Așternuturi, pentru o masă de biliard, și scaune cu vedere la stradă creează o atmosferă foarte socială pentru tinerii călători. Deschideți mai târziu decât majoritatea, Soarele Galben se închide în jurul valorii de 1 și este convenabil situat pe drumul spre Do not Cry Bar.

Pentru Târziu Alimente și băuturi

Infamul Do not Cry bar chiar peste râu este una dintre puținele opțiuni deschise după ora 1 Muzica, trei baruri, un foc de tabără, o cameră cu aer condiționat de dans și spectacole cu foc ocazionale ține oamenii distra literalmente până la răsăritul soarelui în unele nopți.

Catering la o mulțime foarte nocturnă cu munchies, numai coșuri alimentare noaptea târziu Pai sunt parcate strategic peste drum.