Ghid turistic: Introducere în Sud Bali

Posted on

Ghid turistic: Introducere în Sud Bali

Sud Bali este locul unde are loc cea mai mare parte acțiunea insulei: plajele Kuta nisip alb și viața de noapte răgușit, atracții urbane Denpasar lui, și Nusa Dua ordonat seninătate, printre altele.

După ce ați atins în jos, la Aeroportul Ngurah Rai aproape de Kuta, o gamă largă de restaurante și cazare sunt la doar o plimbare cu taxiul sau bemo departe. Puteți petrece întreaga sejurul din Bali de Sud, si nu simti ca ai pierdut ceva (vă sugerăm să reziste tentației de a rămâne pune, totuși).

Kuta

Kuta este unde turismul Bali începe și se termină – creșterea industriei turismului a transformat acest sat o dată-somnoros într-un stup congestionate de restaurante, stațiuni și cluburi de noapte. Plaja de surfing anterior curat este acum căptușită cu unități turistice, iar extinderea urbană se întinde acum satele Tuban, Legian, Seminyak, Basangkasa și Petitenget.

Kuta, pentru toate defectele sale, este încă un loc minunat pentru turistul care știe unde să caute. Locul este acasa, la cea mai buna plaja din Bali (deși zilele sale de glorie sunt, fără îndoială, lungi de peste), iar poziția sa privind în vest peste Strâmtoarea Bali ofera vizitatorilor cele mai bune apus de soare de pe insula.

Plaja Kuta este mare pentru surfing, mai puțin pentru înot (datorită curenților periculoase). Acest scuipat de nisip alb, curbat se întinde de aproximativ 5 km și continuă să atragă surferi din întreaga lume (și furnizorii care bug-ul le). Datorită numărului de unități fronting plaja, nisipurile sunt păstrate în permanență curate.

Zona are, de asemenea de o gamă largă de cazare pentru a se potrivi orice buget și oferă cele mai bune magazine de pe insulă. Veți găsi, de asemenea, cele mai multe (și cele mai bune) alegeri de luat masa în apropiere, de la bugetul de Warung Indonezia la restaurante de lux din Seminyak.

Tuban

Un alt fost sat de pescuit făcut bun, Tuban a devenit prim opțiune pentru călătorii care doresc un pic mai mult pace și liniște. Nu este doar cinci minute de aeroport, și, astfel, prea departe de Kuta și atracțiile sale.

Stațiunile de-a lungul plaja de nisip alb sunt populare cu turiști aduce copiii la Bali. Vizitatorii au o gamă largă de cazare pentru a alege de la, variind de la pensiuni la hoteluri de 4 stele.

Legian

Între Legian Beach Hotel pe Jalan Melasti și Jayakarta hotel , Legian Beach oferă o laid-back alternativă mai la dreapta lângă ușă Kuta.

În ciuda apropierii Legian la Kuta, zona oferă un pic mai mult pace și liniște decât vecinul său zgomotos în sud. Asta pentru că plaja nu este accesibil direct de orice drum de acces public. (E un drum aflate în proprietatea sat care separă hotelurile de plajă, dar este închis traficului.) Ceea ce este la fel de bine, pentru că Legian este destul de ușor de explorat pe jos!

Jimbaran

Pe lângă găzduirea unora dintre cele mai bune hoteluri din Bali, Jimbaran Bay oferă, de asemenea, unele dintre cele mai bune alegeri de fructe de mare de pe insulă. Plaja Jimbaran are o piață de fructe de mare, alături de restaurante cu fructe de mare tradiționale cu o selecție largă de feluri de mâncare. Nu poți să-l orice mai proaspăt decât în ​​Jimbaran Bay, și orice mai ieftin, de asemenea!

Nusa Dua

„Nusa Dua“ este bahasa pentru „Insulele Doi“ – aproximativ 10 km sud de aeroport, Nusa Dua a fost planificat de la sol până la a găzdui unele dintre cele mai hoteluri de lux din Bali căptușesc plaje private bine îngrijite. Golf and Country Club Bali se află în Nusa Dua, precum și centrul comercial Galeria asupra lui Nusa Dua.

Sanur

Primul hotel de lux din Bali a fost construit chiar aici , în Sanur, și este încă astăzi: Bali Beach Grand (acum Inna Grand Bali Beach Hotel ), finalizat în 1966. Este încă cea mai înaltă clădire de mile în jurul, datorită unei legi a trecut după interzicerea construcției sale clădiri mai mari decât nivelul de palmier.

Plaja pe Sanur este considerat unul dintre cele mai bune de pe insula, perfect pentru o gamă largă de activități. Zona găzduiește, de asemenea, o mare varietate de hoteluri, restaurante, și puncte de vânzare de arte tradiționale și moderne.

Atmosfera satului tinde să atragă un profil de vizitator mai vechi, comparativ cu grupurile de vârstă mai tinere de la Kuta se adună, dar Sanur este locul de a fi dacă sunteți în căutarea pentru o zonă bună de plajă, cu un vibe laid-back.

Seminyak

La nord de Kuta si Legian, Seminyak este cunoscut pentru numeroasele sale opțiuni de cumpărături, restaurante și viața de noapte. Stop de Jalan Dhyana Pura pentru a vedea cele mai bune restaurante și baruri din zonă, sau vizitați Club 66 pentru a dansa la muzică techno până la răsăritul soarelui. Alternative de cazare sunt mai subțiri aici în comparație cu Kuta, dar plaja este o remiză mare pentru surferi, evitând pasiune pentru Kuta.

Denpasar

Denpasar este capitala Bali si este acasa, la un alt fel de experiență de la Bali. Locul este bun pentru produse alimentare ieftine, cazare afacere-subsol, și de cumpărături ample; nu atât de bun este congestia orașului și traficul înfiorătoare.

Orașul nu este foarte turistic prietenos, astfel încât s-ar putea lua în considerare ședere în Kuta și venind pe la Denpasar doar pentru o excursie de o zi

Denpasar este în valoare de o vizită în cazul în care numai pentru:

  • Pasar piață Badung: patru etaje de cumpărături ieftine, începând cu un fructe și legume de piață de la marginea orasului si mai multe bunuri din cadrul. (Nu lăsați fără a cumpăra un sarong la etajul al treilea.) De asemenea , poate doriți să încercați Night Market Kereneng în apropiere Jl. Hayam Wuruk, sau piața de noapte pe Jl. Diponegoro.
  • Muzeul Bali : Aflați mai multe despre istoria , mai degrabă colorat insulei aici. Display – uri muzeului dispun de artefacte din timpurile preistorice tot drumul până în prezent, împărțite în patru clădiri principale ale complexului muzeului. Taxele muzeului 3,000rp pentru adulti (plus asigurare 1,000rp) și 1,000rp pentru copii.
  • Sanglah Spitalul: cel mai bun spital din Bali. Să sperăm că nu se termina vizita la Bali aici, dar dacă ești ghinionul de a avea nevoie de îngrijiri medicale grave, acesta este locul pentru a merge. Jalan Kesehaatan, Denpasar; telefon +62 361 244 574, sau 361 244 +62 575.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *