Ghid turistic la Tanjung Benoa, Cele mai multe de familie prietenos plaja Bali

Posted on

Ghid turistic la Tanjung Benoa, Cele mai multe de familie prietenos plaja Bali

Plaja Tanjung Benoa Bali se află la nord de enclava Nusa Dua de stațiuni – un fel de un cartier mai accesibil în raza de acțiune tee-off al celebrului (sau infame, în funcție de perspectiva) proprietate gated care găzduiește unele dintre numele cele mai exclusiviste în stațiune Afaceri.

Tanjung Benoa este nici pe departe la fel de antiseptic Nusa Dua, dar este nici pe departe la fel de gălăgioși și nici ca downmarket ca Kuta, fie. Zona vibratorul este mai matur și de familie – surferi tind să orienteze clar de unde sedate Tanjung Benoa, lăsând apele limpezi pentru bărci caiace, Jetskis, parasailers și banane. Grand Mirage se află în fața unei secțiuni deosebit de activă a plajei; stațiunea oferă propria selecție de activități sportive acvatice pentru a profita de locația.

Transport la Tanjung Benoa, Bali

Tanjung Benoa este aproape de aeroport, despre o unitate de douăzeci de minute cu mașina în trafic minim, dar până la o oră distanță în condiții de trafic intens. Verificați dacă un hotel oferă transferuri la aeroport (Grand Mirage Resort oferă pickup aeroport gratuit pentru oaspeții all-inclusive, și încarcă $ de 30 unidirecțională SUA pentru oaspeții cameră și mic dejun).

În orice caz, taxiurile sunt extrem de ușor de găsit în această parte din sudul Bali. Jalan Legian în Kuta se află la aproximativ 30-45 minute de mers de la Jalan Pratama.

 • Pentru mai multe detalii despre echitatie un taxi în Bali, citește: Cum să plimbare un taxi în Bali, Indonezia.

Noțiuni de bază rulmenții pe Tanjung Benoa

Jalan Pratama, drumul principal deservirii stațiune și hotel căptușesc plaja Tanjung Benoa, ruleaza pe verticală, de la sud la nord, dacă vă vine de la aeroport. Drumul este căptușit cu o selecție amplă de restaurante, spa-uri, finanțiști, și magazine de haine de pe latura de vest a străzii și un număr de stațiuni la est, de la elegantul Conrad Bali (compara tarifele) opțiuni mai accesibile, cum ar fi Matahari Terbit (compara ratele).

Vârful de nord a Jalan Pratama duce la un sat de pescuit, trecerea de la întindere turistic Tanjung Benoa lui în backstreets populate de localnici. Străzile vest de Jalan Pratama alcătuiesc o comunitate balinez înfloritoare, cu un templu la extremitatea nordică și un port plin de viață în jos pe coasta de vest a peninsulei.

Hotels & Resorts pe Tanjung Benoa

hoteluri și stațiuni Tanjung Benoa sunt poziționate în principal pe partea de est a peninsulei, unde plaja prinde soarele în creștere. Curenții domesticite pe plaja Tanjung Benoa a crea o stațiune perfectă setare pentru unitățile de germinare de-a lungul coastei; multe dintre ele oferă sporturi nautice și alte activități perfect potrivite pentru valuri.

Există o stațiune pentru aproape orice nevoie pe Tanjung Benoa – aici este o mica selectie:

Family Resort friendly: verifica în Grand Mirage Resort (cumpărare directă), o asupra lui cu patru etaje, 310 camere , pe malul mării stațiune cu un club pentru copii, piscină masivă, și acces la ambele sporturi nautice motorizate și nemotorizate. Șederilor all-inclusive oferă acces aproape nelimitat la facilitățile complexului, mai mult decât prețul obișnuit aproximativ 80%. Pentru mai multe detalii cu privire la locul, citiți examinarea noastră Mirage Resort Grand, Tanjung Benoa, Bali.

Cazare de lux: verifica în Conrad Bali (buy directă), o stațiune de la malul mării , de lux , cu 353 de camere cu vedere panoramică la ocean. Situat la 6,8 acri de grădini tropicale și lagune, Conrad are cascade și o capelă de nunta pe malul mării stabilit un dig oceanului.

Opțiune de buget: Tanjung Sari Inn (cumpărare directă) oferă 21 de camere cu vedere la grădină. Plaja Tanjung Benoa se află la trei minute distanță. Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil în întreaga proprietate.

Baruri & Restaurante în Tanjung Benoa

Jalan Pratama este căptușit cu restaurante de toate dimensiunile și bugetele. Cele mai mari hoteluri au propriile lor unități de luat masa, dintre care unele sunt destul de notabile pentru a atrage atenția asupra outsider.

Pentru o experiență amendă de luat masa balinez, du – te la Bumbu Bali (Jalan Pratama vizavi de Kind Villa Bintang Resort – Google Maps ; Telefon: +62 361 774 502; http://www.balifoods.com ). Bucătăria locală picant Bumbu Bali a fost recunoscută de către Ghidul Miele ca fiind unul dintre cele cinci cele mai bune restaurante din Indonezia , în ediția 2009-2010 a acestora. Nu puteți merge în neregulă cu rijsttafel Bumbu Bali.

Pentru un bar și partid experiență mai contemporane, du – te la Sakala (Jalan Pratama 88, Tanjung Benoa – Google Maps ; telefon: +62 361 774 499; www.sakalabali.com ) , un loc plăcut modern Tanjung Benoa pentru băuturi și fructe de mare.

Încercați Surya Café (Jalan Segara 21 Lor, Tanjung Benoa – Google Maps ; telefon: +62 361 772 016; suryacafebali.blogspot.com ) pentru o experiență de fructe de mare proaspete pe ieftine. Situat la extremitatea nordică a peninsulei Tanjung Benoa, Surya Café servește mâncăruri proaspăt preparate cu o panorama deosebita a harborfront și vecine Insula Serangan.

Schimbătorii de bani pe Tanjung Benoa

Jalan Pratama este căptușit cu schimbătorii de bani; nu toate dintre ele sunt demne de încredere, totuși. Pentru mai multe detalii despre modificarea monedei în Bali (și evitarea Trucuri), citește: Bani și bani Schimbătoare în Bali.

Să nu vă faceți griji, un număr de bani cu adevărat onest schimbătorii de a face de fapt de afaceri pe Jalan Pratama. Din experiența personală ghidul dumneavoastră, PT Central Kuta ( www.centralkutabali.com ) merită reputația amenda: ele tranzacționate IDR 9145 la dolarul SUA atunci când rata de schimb real a fost ceva de genul IDR 9150, iar hotelurile au fost schimbați pentru IDR 8900.

Kuta Central pot fi găsite chiar înainte de Taman Bhagawan ( www.tamanbhagawan.com ) în Kodak Photo Central, Jalan Pratama ( Google Maps ).

Variatoare de bani autorizate pe Jalan Pratama:

 • PT Jania Sedana Graha
  • Jalan Pratama 89; telefon: +62 361 773 975
 • PT Trus Valasindo
  • Jalan Pratama 93; telefon: +62 361 775 493, 361 773 580 +62
 • PT Indonezia Partha Sari Valuță
  • Jalan Pratama 99; telefon: +62 361 776 326

Atracții turistice pe Tanjung Benoa

Tanjung Benoa este cel mai bine cunoscut pentru sporturi nautice sale. Dacă nu stai într-o stațiune de pe Tanjung Benoa, puteți închiria unul dintre acești furnizori de sporturi nautice pentru a testa apele pentru tine:

 • Wibisana Marine Adventures
 • Jalan Pratama, Margi Pemuunan, Tanjung Benoa
 • Telefon: +62 361 778713, +62 361 785444, www.wibisana.com
 • Bali Jet Set Dive and Marine Sport
 • Jl. Pratama 89 Tanjung Benoa
 • Telefon: +62 361 772 518, www.jetsetmarine.com

Dincolo de plajă, Tanjung Benoa nu este cunoscut în special pentru atracțiile sale turistice, dar există un pic de culoare echitabil locale de pe peninsula care merită văzut. La capătul nordic al peninsulei, puteți găsi două temple, situat la mică distanță unul de altul:

 • Pura Taman Beji se află vedere la mare, un templu care a folosit pentru a fi proprietatea unei familii regale locale. Nu va fi permis să intre dacă nu ești îmbrăcat corespunzător, dar în afara statuarul merită văzut. ( Google Maps )
 • Klenteng Caow Eng Bio este cel mai vechi templu chinez Tanjung Benoa, și este la cel mai interesant în timpul Anului Nou Chinezesc și de sărbători Waisak. ( Google Maps )

Un Turtle Island tur ia vizitatori la un sanctuar țestoasă pe malul de vest a peninsulei. Sanctuarul broască țestoasă se poate ajunge printr – o barcă cu fund de sticlă , care oferă vedere la corali sub mare. Sanctuarul însuși adăpostește un număr de țestoase de mare pe cale de dispariție, de la ouă la broaște țestoase pe deplin mature în rezervoare mari de depozit.

La cumpărături în Tanjung Benoa

Tanjung Benoa nu este deosebit de renumit pentru scena de cumpărături – în timp ce strada are un număr echitabil de piețe de artă și magazine de haine, cumpărături la Jalan Legian oferă mult mai varietate și valoare. Nu încercați de mers pe jos pe partea de vest a străzii și de a explora selecția lor de artă, bijuterii și haine (atât autentice și false).

Cel mai apropiat centru comercial la Tanjung Benoa este Bali Collection din Nusa Dua, care face parte din lista noastră de mall-uri din Sud Bali. Pentru oportunități de cumpărături în apropiere, consultați articolul nostru cu privire la cumpărături în Sud Bali; sau de a citi rezumatul nostru de scena cumpărături Bali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *