Ghid turistic pentru Provence din sudul Franței

Posted on

Ghid turistic pentru Provence din sudul Franței
Provence din sudul Franței este un teren de mări albastre și munți acoperit de zăpadă, de sate de deal mici, acoperit cu castele fortificate și orașe de artă și cultură, câmpuri de lavandă parfumată și plantații de măslini vechi. Provence, care ia în Alpi falnic și Riviera Franceză (fără a uita Monte Carlo și cazinoul său celebru), este una dintre zonele cele mai seducătoare și populare Franței pentru vizitatori.

Ajungem acolo

Puteți zbura Aeroportul Marseille-Provence din SUA, cu o escala. Nice-Côte d’Azur Aeroportul are zboruri directe din SUA. Sau sosesc cu trenul în Marsilia sau Nisa din alte orașe, de departe cel mai bun mod de a vedea rural europene și franceze.

Cum te deplasezi

Cu atât de multe locuri minunate de cazare și de a explora departe de principalele orașe și gările, cel mai bine este să facă un tur al regiunii cu mașina. Dar dacă de conducere pare descurajatoare, nu vă faceți griji-sudul Franței are una dintre cele mai bune rețele și trenuri de transport din Europa și autobuze locale sunt o modalitate foarte bună de a călători. Și te pentru a satisface localnici.

Orașe și orașe

În timp ce mulți oameni asociază Riviera Franceză cu sate deal mici cocoțat deasupra mării, mai degrabă decât orașele franceze, există unele orașe foarte atractive mari pentru a vizita, fiecare cu propriul său caracter special.

Frumos

Franța, cea mai mare statiune turistica are totul: un minunat drept locație mediteraneană la inima Rivierei Franceze, arhitectura al 19-lea, un oraș vechi de piețe și străzi înguste de lichidare căptușite cu mici bistrouri și restaurante, muzee excelente și o viață de noapte zumzet. Dintre toate marile orașe franceze, Nisa este una dintre cele mai populare pentru vizitatori.

Avignon

Îmbrățișarea malurile râului Ron, Avignon este dominat de-fortăreață Palais des Papes (Palatul Papilor), casa Papilor francezi care au trăit aici, pentru cea mai mare parte a secolului 14-lea. Avignon, un alt dintre orașele franceze cele mai atractive din regiune, oferă artă și cultură de sarcină găleată și oferă oportunități minunate pentru fotografie.

Aix-en-Provence

restaurante Cosmopolitan, străzi pitorești, și clădiri elegante, Aix este sofisticat, elegant și artistic, sursă de inspirație pentru pictori ca Paul Cézanne, care a fost născut aici, în 1839.

Marsilia

Descris de Alexander Dumas ca „locul de întâlnire al întregii lumi“ și centrată în jurul portul vechi, Marsilia este un loc exhilerating pentru a vizita. Există ceva pentru fiecare vizitator, în timp ce aventuros poate încerca alpinism mare în apropiere dramatică masivul Calanques.

Cannes

plaje superbe, un cazinou și cel mai mare festival de film din lume. Cannes este totul despre căutarea bogat și celebru (chiar dacă nu ești). Dintre toate orașele franceze din sud, Cannes însumează strălucirea de pe Riviera Franceză.

St. Tropez

Glamorous, șic și extrem de aglomerat în lunile de vară, St Tropez este un alt dintre destinațiile de top de pe Riviera Franceză. Acesta are boutique hoteluri, care sunt unele dintre cele mai bune din Franța, restaurante și baruri, care stau deschise în primele ore ale nopții, și o listă de vizitator, care include cea mai mare parte Hollywood-o listă în special în momentul de Film Festival fiecare la Cannes an în luna mai.

Cele mai bune lucruri de făcut

  • Ride caii albi mlaștinilor din Camargue în Delta Rhône sau du-te și vezi cowboys care încercuiesc celebrele tauri în acest colț îndepărtat din sudul Franței.
  • Plimbare prin numit pe bună dreptate, Vallée des Merveilles, partea cea mai spectaculoasă a Parcului Național Mercantour. Este doar una dintre multele glorioase tururile pe care le poate lua, fie ghidat sau solo, ca urmare a sistemului de bine marcat de Grandes Randonées (GR) căi.
  • Du-te înapoi la rădăcinile romane Provence în amfiteatru splendid în Arles, unde acum 2.000 de ani, gladiatori luptat și cară alergat la vuietul mulțimilor. Astăzi ecouri sunetele coride și festivaluri de muzică.
  • Privind în jurul altor casele oamenilor este una dintre placerile mari ale vieții. Dar este chiar mai bine atunci când este casa unui artist cunoaștem doar prin picturile. Plimbare prin casa estompate lui Auguste Renoir la Cagnes-sur-Mer și vă puteți imagina marele artist stând la șevalet pictura frumusețile zilei.
  • Nu poți veni la Provence si nu vizita o piață în aer liber. Este o afacere de dimineață; de amiază stallholders încep să impacheteze înainte de un prânz într-un bistro bun din apropiere. Tarabele plina cu ierburi, brânzeturi, fructe coapte și legume proaspete umple locul de piață acoperită în Antibes de zi cu zi; intervalul de pește din Marsilia este o minune, în timp ce tarabele de flori în Cours Saleya din Nisa oferă un amestec impetuos de culori și arome. Ferește-te de vara piețele rarități în cazul în care boluri franceze vechi pentru cafeaua de dimineață, hărți, mobilier și Memorabilia va aduce un dram de Provence în casa ta.
  • Du-te la L’isle sur la Sorgue pentru antichități. Există piețe săptămânale, dar aproape fiecare magazin este un dealer antic, oferă o gamă de la un bric brac la priciest SCHENGEN.

Touring zona cu mașina

Dacă rămânem la coasta mediteraneană, cu toate acestea tentant, veți pierde peisajul glorios, de povârnișuri înalte și văi verzi descoperi pe drumurile care par să lichideze drumul lor până la cer. Ca să nu mai vorbim de sate, unde singurele sunete care perturbă pacea sunt greierii ciripitul și clic lingourilor ca localnicii petrec o după-amiază leneș în piața satului.

Una dintre cele mai bune excursii rutier este în jurul valorii de Cheile du Verdon.

Dacă sunteți vizita zona pentru mai mult de 21 de zile într-o mașină angajat, ia în considerare schema Înapoi Cumpara Renault Eurodrive lui.

În cazul în care pentru a rămâne

Există orice tip de cazare oferite în Provence. Unele hoteluri de top din Franța, o multitudine de Chambres primitoare d’hôtes (cazare cu mic dejun) în ferme provensale vechi, frumos vile pentru a angaja de saptamana decorate, boutique hoteluri de top și locuri de campare stabilite în plantații de măslini vechi-vă alegeți.

Pentru lux, carte în L’Hostellerie de Crillon le Brave, un hotel alcătuit dintr-o colecție de case vechi, in apropiere de Avignon. ceva mai putin formal Fancy? Încercați cazare și mic dejun la Le Clos des Lavandes, o casă veche, fermecătoare înconjurat de câmpuri de lavandă parfumate, de sus în dealurile din Luberon.

Sau tabără în câmpuri sau ușor înclinate pe site-urile care duc pe o plajă mediteraneană.

Sporting Life

Schi în Provence nu este cu cifră octanică mare, experiența plin de farmec este în stațiuni precum Chamonix. Aici schi este low-cheie, casual si mare pentru familii. Isola 2000, Auron și Valberg sunt accesibile de la Nisa pentru o zi de schi.

Marile sport din această parte a lumii sunt, nu în mod surprinzător, pe bază de apă. Deci angaja un mega iaht pentru o zi sau săptămână. Dacă acest lucru nu este geanta dvs. special, încercați un iaht mai mic în Antibes istorice, sau la Cannes, Mandelieu-La-Napoule, Marsilia și St-Raphael. Toate celelalte modalități de a accelera deasupra apei de la windsurfing la plimbari într-un inel de cauciuc sunt disponibile imediat.