Ghid turistic Ultimate Student la Londra

Posted on

Ghid turistic Ultimate Student la Londra
Londra este unul dintre orașele noastre preferate din lume și unul care va recomandam fiecare călător pentru a vizita.

Dacă sunteți un student de a merge la Londra pentru prima dată și doresc să știe ce să se aștepte, acest articol este pentru tine. În ea, împărtășim unele dintre hangouturile noastre preferate, modul de a economisi bani pe cazare, și cum de a economisi bani pe, bine, totul destul de mult.

Informații de bază Traveler

  • Ai nevoie de un pașaport pentru a călători în Anglia.
  • Nu aveți nevoie de o viză turistică în Londra.
  • Nu aveți nevoie de fotografii înainte de a călători în Anglia.
  • Ar trebui să facă rezervări la Londra.

Ce să Pack

Gândiți-vă la Marea Britanie ca Pacific Northwest Europei. Plouă mult.

Un ambalaj esențial, atunci, este o umbrelă mică și o jachetă de ploaie ușoară, care poate fi rulat într-o minge mică pentru a se potrivi în interiorul rucsac. Amintiți-vă pentru a aduce un adaptor de călătorie cu un convertor de tensiune construit în astfel încât să nu se termină explodează un uscător de păr în cămin pensiune. O altă idee bună este o pereche de pantofi confortabil de mers pe jos. Londra este un oraș enorm și veți petrece cel mai probabil, timpul de mers pe jos de la un punct de atractie turistica la alta.

Altele decât că, Marea Britanie este foarte similar cu SUA, deci ar trebui să împacheteze tot ceea ce ar duce într-o călătorie internă. Dacă se întâmplă să uitați ceva important, vei fi capabil să-l înlocuiască la Londra, fără nici o problemă.

Cum să ajungem acolo

Veți găsi cele mai bune biletul de avion spre Londra de la agențiile de student biletul de avion, cum ar fi STA Travel. Uita-te pentru oferte speciale și ai putea alege cu ușurință o întoarcere de la aproximativ 500 $. Nu te lăsa păcălit de «student» biletele de avion unele companii aeriene – agențiile de student au biletul de avion afacere reală. vânzări Airfare se întâmplă, deși – verifica biletele de avion de student împotriva Roundup unui agregator de prețurile obișnuite de bilete.

În cazul în care ar trebui să stau? Cat va costa?

Una dintre cele mai ieftine zone din Londra este cartierele din est și de sud a orașului. Câteva favorite includ Hackney, Shoreditch, și Brixton – sunt toate zonele hipster cu alimente fantastic, baruri și cafenele. Acestea reprezintă o modalitate puțin în afara de principalele atracții, dar cele mai multe lucruri sunt încă la câțiva pași, și folosind subteran este ușor.

Chiar dacă există zone mai ieftine ale orașului, Londra este încă una dintre cele mai scumpe locuri de vizitat. Opt să rămână într-o cameră de cămin într-o pensiune pentru a economisi bani, dar va fi în continuare uita la $ 20-30 pe noapte, dacă faci acest lucru.

Cum te deplasezi

Tubul Londra este un miracol major al moderne de transport, și veți petrece cel mai probabil, o cantitate semnificativă de timp pe ea. Deși este cea mai veche din lume, metroul din Londra este curat, sigur și eficient. Desi scump, pentru că … Londra. În cazul în care tubul nu ia te aproape de ușa destinație din Londra, autobuzul (poate un dublu-decker!) Va.

Îmbelșugate taxiuri negre din Londra au stabilit prețurile și Uber este peste tot în oraș. Pe scurt, nu vei lupta pentru a ajunge acolo unde trebuie să mergi la Londra.

Bani britanic și crearea unui buget realist

Moneda Angliei este lira și nu va fi capabil să-și petreacă orice altă monedă în țară. Datorită dezastrului care este Brexit, cursul de schimb actual este cel mai bun acesta a fost pentru americani, ceea ce face din Londra mai accesibile decât a fost în ultimii ani.

Londra este încă scump, deși, așa că trebuie să planificați cheltuieli în jurul valorii de 55 $ / zi. Alimente și paturi sunt scumpe, dar muzee sunt gratuite. Puteți sări pe scena alimente de gătit ieftin în bucătărie pensiune, dar cu siguranță nu ar trebui să ratați pe piețele de produse alimentare, cum ar fi Brixton Village, Borough Market și Broadway Market, dacă este posibil.

Lucruri de făcut

Istoria Londrei este lungă și profundă – face un tur Turnul Londrei pentru o imagine introductivă în ea. Împrumutați copie cuiva din Time Out / film / ghidul de eveniment muzical sau verificați Time Out on – line pentru o listă foarte cuprinzătoare a ceea ce se întâmplă în Londra , în timp ce ești acolo.

Luați în considerare achiziționarea unui original Bus Tour trece-o zi la hamei on și off la site-uri importante.

Petrece zile întregi agățat în locuri cum ar fi Piccadilly Circus sau Covent Garden, și verificați lucrurile libere de top pentru a face în Londra.

Siguranța, Crimă și Călătorii Sănătate

Dodger dibaci se trage cu urechea în tubul Londra. Puteți simți în siguranță fizic în toate Londra, cu condiția să utilizați măsurile de siguranță elementare de călătorie. Terorismul nu este un motiv de îngrijorare mare, în ciuda unor isterie din SUA de-a lungul ’05 bombardamentelor tub.

SUA calatorilor obține gratuit de îngrijire camera de urgenta la Londra; toate celelalte lucruri pay as you go, deși asigurarea de sănătate din SUA vă acoperă, probabil. Hrana și apa de la robinet sunt perfect sigure la Londra.

E-mail, apeluri prin Internet și telefon

Puteți cumpăra cartela SIM local pentru efectuarea de apeluri și utilizarea datelor în Anglia pentru aproximativ 20 $ USD (pentru 1 GB de date și unele apeluri și texte), în magazine din Marea Britanie si magazine de telefon, cum ar fi Vodafone sau EE.

Londra are acces Wi-Fi gratuit peste tot în oraș, așa că, dacă nu aveți un telefon deblocat sau nu doresc să cumpere o cartelă SIM locală, nu ar trebui să aveți nici o problemă a obține conectat. Pensiunile și hotelurile oferă de obicei, Wi-Fi gratuit pentru oaspeții lor, de asemenea.

Grupuri tour

O vizită la Londra este atât de scump, care merge cu un grup de tur este o idee mare – poate fi mai ieftin și mult mai ușor decât vizita pe cont propriu. Mai multe companii specializate în turism grup de studenți – încercați EF Tours pentru o experiență foarte decent.

Destinații în apropiere

Irlanda este acasa, la ieftin european campionule aeriană Ryanair, care pleacă de la mai multe aeroporturi din Londra și te în jurul valorii de Europa și în Irlanda. Ia Eurostar la Paris, Bruxelles, Amsterdam sau pentru a prinde un tren european cu o trecere Rail Europe. Există Ferries, de asemenea.