Skip to main content

Ghidul călătorului la Asiatique Riverfront – Night Market din Bangkok

Piața de noapte Asiatique în Bangkok

Este o piață stradală casual, este un mall din clasa de mijloc, este o experiență de lux de luat masa Riverside complet cu divertisment. Cam asta din ce Asiatique, cel mai nou zona comercială din Bangkok la sud de Chinatown, încearcă să fie. Dacă sună un pic prea ambițios, este, dar nu lasa asta sa te descurajeze de la a petrece o dupa-amiaza sau seara acolo.

Fie că sunteți în căutarea pentru suveniruri pentru a aduce înapoi la prieteni și familie, un loc frumos pentru a lua cina și a vedea un spectacol sau o destinație la plimbare în jurul valorii de exterior, cu vedere la oraș și râul, Asiatique într-adevăr este un loc minunat pentru a merge . Este, de asemenea, accesibil de transport in comun (feribot râu), familie prietenos și vă va duce la o parte din oraș care nu a văzut întotdeauna de afară. Și, din moment ce atrage atât vizitatori și localnici, nu te vei simti ca esti intr-o capcana turistica segregate.

Ce sa va asteptati de piata Asiatique

Situat pe Charoen Krung Road, cea mai veche artera din Bangkok, construit în jurul unui dig restaurat construit în anii 1900, Asiatique se presupune a evoca imagini puternice ale istoriei culturale din Thailanda. Cele mai multe cumpărături este în clădiri mari deschise, concepute pentru a reproduce depozite masive pe care le veți găsi în continuare în unele părți din Bangkok. Există mașini false de cale ferată și chiar statui ale conducătorilor auto tricicletă și docherilor hefting saci de orez. După cum criticii vor indica, dezvoltatorii Asiatique a luat ideea lor un pic prea departe, rezultând într-o „experiență“ supraprodusă care se simte mai mult ca vizita un parc tematic cu prea mult cumpărături decât în ​​a lua o privire nostalgică la un trecut fascinant și fermecător.

Asta e adevărat, dar, într-un fel, nu contează, ca temă este doar fereastră pansament la ceea ce Asiatique are de oferit.

Ceea ce are de oferit este aceasta-este pur și simplu un mall Riverside în aer liber cu cumpărături distractiv, o mare selecție de locuri pentru a mânca și unele foarte cool, de divertisment foarte Thai. Există tarabe frumos organizat pe piață într-o singură secțiune, magazine high-end într-o altă, un food court casual, și o mulțime de restaurante de sine stătătoare. Multe dintre tarabele de cumpărături veți găsi la Asiatique sunt transplanturi directe de la vechea noapte Suan Lum Market vizavi de Parcul Lumphini. Asta înseamnă că, pantofi de distracție ieftine și haine, Housewares turistice, tricouri și alte suveniruri (o mulțime de elefanți), dar, de asemenea, niște haine mai mari end făcute de înmugurire designeri locali, din metal scump, și obiecte de drăguț, la întâmplare, de asemenea.

Există tarabe care vând produse spa realizate la nivel local și chiar și spa-uri mici, în cazul în care vă puteți opri și de a obține un masaj sau tratament facial.

Mâncare, băutură, și Vioiciunea

În ceea ce privește produsele alimentare, dacă doriți să-și petreacă 100 de baht la cina sau 1000 bath vei găsi ceva. La fel ca piața de noapte vechi, zona principală a manca este un food court deschis cu zeci de furnizori care oferă produse alimentare cea mai mare parte Thai. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai puțin casual, există, de asemenea, restaurante sit-down cu aer condiționat (lanțuri de cea mai mare parte la mijlocul de la nivel local, inclusiv pizza de companie și unele restaurante Thai-japonez) și, chiar pe malul apei, un Brewpub și un restaurant fructe de mare . Dar, nu aveți nevoie să-și petreacă o mulțime de a se bucura de frumoasa vedere al Phraya și Bangkok Chao high-se ridică la nord ca nu e nimic te oprește de la doar o plimbare de-a lungul râului.

În ceea ce pentru divertisment, Asiatique are două spectacole culturale cele mai distractive Thailanda. Primul, Louis Teatrul de Păpuși Joe , care a pierdut acasă său atunci când vechiul Night Market închis, vitrine arta de a păpușilor Thai cu papusari Lek Hoon lakorn. Acești artiști efectua povești din mitologia Thai cu păpușile lor și , spre deosebire de păpuși arată unde sunt ascunse păpușarilor, aici ele sunt o parte a performanței. Spectacolul este minunat și o mulțime de distracție pentru copii , precum și părinții lor.

Asiatique este , de asemenea , acasa , la Calypso Cabaret , unul dintre spectacole de lungă durată varietate travestiti Bangkok. Dacă ați fost în speranța de a viziona faimoasele „ladyboys“ Thailanda îmbrăcați în trageți, dans și buze-sincronizare melodiile spectacol clasic și hit – uri din Asia, sunteți în noroc. Nightly spectacole sunt o mulțime de distracție și , deși un pic cam scump la mai mult de 1.000 de baht pe bilet, cu siguranță o experiență unică în viață.

Toate în toate, este greu să meargă greșit la Asiatique. Sigur, nu va câștiga vreun premiu pentru autenticitate, dar dacă sunteți în căutarea pentru o distracție, loc interesant pentru a petrece o seară veți găsi o mulțime de a mânca, cumpere și să vedem acolo.

Cum să ajungem acolo

Pentru a ajunge la Asiatique, fie să ia un taxi pentru a Charoen Krün Soi 72, sau de a lua Skytrain la Saphan Taksin și apoi hop pe una dintre navetele gratuit de feribot râu Asiatique, care rulează 17 – 23 noapte. Există unele magazine și restaurante deschise în timpul zilei, dar acest lucru este mai ales o destinație de seară.

You may also like