Ghidul complet Aeroporturile din Paris

Posted on

 Ghidul complet Aeroporturile din Paris
Vei fi zboară în sau din Paris, pe vacanța următoare? Dacă da, este, probabil, o idee bună să se familiarizeze cu principalele aeroporturi ale orașului. Prelucrarea milioane de vizitatori și mii de zboruri pe an, acestea sunt hub-uri de transport la nivel mondial, care poate fi stresant pentru a naviga atunci când nu sunteți familiarizați cu ele.

Să nu vă faceți griji: am luat o mare parte din presupunerile din ea pentru tine. Citiți mai departe pentru a afla tot ce ai avea nevoie să știți pentru deplasarea fără probleme, fără griji sau din cele trei aeroporturi principale din Paris.

Mai întâi: Care aeroport pentru a alege?

Dacă sunteți călătoresc din America de Nord sau de Sud, Asia, Australia sau, sunt șanse ca zborul va opera de pe aeroportul Charles de Gaulle (CDG), cea mai mare din zona mai mare la Paris și un centru european major pentru operatorii de transport pe distanțe lungi . Aeroportul Internațional Orly (ORY) se ocupă, de asemenea, unele zboruri internaționale importante, inclusiv pentru Air France.

Cu toate acestea, pentru acele călătorii care vin sau merge la alte destinații din Franța și Europa, zborul ar putea ateriza la sau să decoleze de la Orly sau mult mai mici Aeroportul Internațional Beauvais (BVA). Acesta din urmă este un centru regional pentru mai multe companii aeriene low-cost din Europa, inclusiv Ryanair.

Paris-Charles de Gaulle International Airport: Un centru global masiv

Alături de Londra Heathrow și Aeroportul din Germania Frankfurt, Paris-Charles de Gaulle Aeroportul este unul dintre cele mai mari hub – uri din Europa pentru transportul aerian și Franța cele mai asupra lui de un șut lung. Mai mult de 50 de milioane de călători zbura și din acest aeroport mereu plin de viață în fiecare an, și există un total de trei terminale masive repartizate pe mai mult de o milă, conectat prin autobuze gratuite de transfer și trenuri automate.

Vă recomandăm ca înainte de a ateriza la sau să decoleze de la CDG, vă face cunoștință cu planul și planul de tranzit acolo în avans. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care aveți nevoie pentru a schimba avioane și terminale de comutare. Un pic de planificare înainte de vizita dumneavoastră se va asigura o experiență mult mai lin.

Main Airlines & Rutele la CDG

CDG este un hub pentru cele mai multe dintre companiile aeriene din lume majore, iar casa principală pentru cetățean francez transportator Air France . Transportatorilor internaționali , cum ar fi KLM, Lufthansa, Delta, American Airlines, British Airways, Air China, Air India, Singapore Airlines, și zeci de altele oferă servicii internaționale și interne de zi cu zi la și de la acest aeroport.

În plus, companiile aeriene low-cost, cum ar fi EasyJet Iberia Express oferă zboruri convenabile și buget prietenos la și de la destinații europene.

Pentru o listă completă de linii aeriene internaționale și regionale care operează la CDG, consultați această pagină pe site – ul oficial. Pentru o listă de zboruri curente, destinații și calendare, accesați această pagină .

Terminale & Noțiuni de bază la unul la altul

Deși există doar trei terminale de la CDG, acestea sunt locuri masive, incredibil de aglomerate , care pot fi copleșitoare pentru prima dată de vizitatori. Vedeți această hartă pe site – ul oficial de la Paris Aeroports pentru o prezentare generală a modului în care se conectează. De asemenea , puteți descărca hărți detaliate pentru fiecare terminal la aceeași pagină.

Asigurați-vă că pentru a profita de transfer gratuit și un serviciu de tren de metrou care transportă călători între fiecare terminal. Doar urmați semne pentru trenurile de metrou gratuite „CDGVAL“, sau autobuze parcate în afara plecări lounge.

Terminalul 1 este cel mai vechi dintre terminale, un spațiu enorm, circular cu brațele „tentaculară“ , repartizate pe cinci etaje. Cele mai multe zone de check-in sunt situate la etajul al treilea, în timp ce magazinele duty – free, restaurante și alte facilități sunt în mare parte situate la etajul al patrulea. Pasagerii care sosesc și recuperarea bagajelor sunt concentrate pe podea finală.

Trenul de metrou CDGVAL la terminalele 2 și 3 este situat la etajul al doilea, alături de mai multe magazine și restaurante.

Terminalul 2 este în cazul în care cele mai multe Air France și partenere companiile aeriene se depărteze de. Este cea mai mare dintre terminale și este împărțit în mai multe secțiuni, 2A prin 2G. Puteți obține între 2A la 2F folosind pasarele inter-terminale, dar 2G este un terminal de satelit , care trebuie să fie atins cu autobuzul sau trenul de metrou liber.

Fiecare secțiune a terminalului 2 oferă facilități , inclusiv restaurante, magazine, Wi – Fi și camere de rugăciune. Din acest terminal, puteți lua trenul CDGVAL inter-terminale de metrou, precum și trenurile RER și TGV în centrul Parisului și alte destinații din Franța. Stația de TGV poate fi găsit între terminalele 2C și 2E.

Terminalul 3 la CDG este cea mai mică dintre terminale, care constă dintr – o clădire și fără porți de îmbarcare. Pasagerii care pleacă de la sau sosesc la Terminalul 3 sunt transportate automat prin transfer cu autobuzul la plecare sau de sosire porți în altă parte la aeroport.

Trenul de metrou CDGVAL este un mod gratuit și eficient pentru a obține între Terminalul 3 și ceilalți de la Charles de Gaulle.

Pentru mai multe informații despre verificarea în sosiri, și servicii la fiecare dintre terminale, puteți vizita site-ul oficial sau descărcați aplicația Paris Aérports pe telefonul smartphone (ceva ce foarte recomandăm pentru a obține în jur, fără stres).

Facilitățile de la Paris-Charles de Gaulle

Acasă la un complex asupra lui și impresionant de restaurante, magazine duty-free și high-end, CDG oferă facilități sofisticate care vă va permite să rămână ocupat timp de mai multe ore. De la fast-food la gastronomie înaltă și de la cumpărături buget la buticuri de designer, există ceva pentru toată lumea în acest complex comercial și de divertisment masiv.

Pentru o listă completă de restaurante, baruri și cafenele de terminale, consultați această pagină . Pentru magazinele duty – free și buticuri situate în fiecare terminal, accesați această pagină.

Alte servicii majore și facilități de la CDG includ Wi-Fi gratuit, stații de încărcare telefon, frumusețe și bunăstare servicii și camere de rugăciune.

Pentru mai multe informații cu privire la alte servicii disponibile la CDG, inclusiv de plecare și de sosire de asistență pentru minori neînsoțiți și călători cu handicap, consultați această pagină.

Orly Airport: Zboruri interne și internaționale

Situat la doar opt mile sud de Paris și ușor accesibil cu trenul de navetiști (RER) linia B, Aeroportul Internațional Orly este, pentru mulți pasageri, o opțiune mai puțin stresantă pentru a ajunge la Paris cu avionul. Acesta procesează milioane de călători pe an, dar într -un fel se simte mai puțin frenetic într – o zi , în medie , decât CDG nu. Și este nevoie de mult mai puțin timp pentru a ajunge la și de la centrul Parisului de la Orly-fiind o opțiune atractivă pentru cei care găsesc de transport la sol să fie dificil și copleșitoare.

Principalele companii aeriene și rute

Orly este un hub secundar pentru Air France, care operează multe dintre zborurile sale interne și europene de pe acest aeroport, precum și zboruri internaționale din JFK Airport New York City la și de la Paris.

Alte companii aeriene care operează de la Orly se numără British Airways, Iberia, Icelandair, Alitalia, și Transavia, și Royal Air Maroc (zboruri spre și dinspre Maroc). Alte companii aeriene oferă zboruri spre Europa de Est, Rusia și Scandinavia.

Companiile aeriene low-cost care oferă zboruri către și de la alte destinații europene se numără și Easyjet Vueling.

Pentru o listă completă a zborurilor și companiile aeriene care operează la Orly, consultați această pagină . Pentru orare complete și zboruri curente, accesați această pagină pe site – ul oficial.

Terminalele Orly (și Familiarizarea)

Există două terminale la Orly, Sud și Vest. Air France zboara de la ambele; pentru a verifica care terminalul aveți nevoie pentru zborul, verificați dacă compania aeriană și / sau  pe site – ul oficial.

Pentru transport ușor și liber între terminalele și gara RER la Antony (care va duce la centrul Parisului prin linia B), utilizați trenul Orlyval automatizat. Urmați indicatoarele spre Orlyval la oricare dintre borne. Puteți folosi , de asemenea gratuit servicii de transfer parcare auto situate în afara atât Orly Est și Orly Vest.

Facilitățile de la Orly

In timp ce Orly cumpărături și restaurant care oferă este mai puțin semnificativă decât cea găsită la CDG, este încă considerabilă. Fie că doriți un sandwich rapid sau o masă formală sit-down complet cu perechile de vin, aeroportului baruri numeroase, restaurante și restaurante oferă o varietate largă de opțiuni.

Pentru o listă completă de magazine și buticuri, inclusiv magazine și chioșcuri duty – free, consultați această pagină .

Pentru mai multe informații cu privire la serviciile pentru pasageri la Orly, de la WiFi la asistență pentru călătorii cu mobilitate limitată, accesați această pagină pe site – ul oficial de la Paris Aeroports .

Hoteluri Aproximativ Orly

Există numeroase hoteluri situate la o mică aproape de Aeroportul Orly, dar cu Paris, la doar câteva minute distanță, este mai puțin probabil va trebui să stați la un hotel de aeroport. Cu toate acestea, există mai multe hoteluri din apropiere, care au fost evaluate în mod constant extrem de alți călători.

Beauvais Airport: Scurtarea & Budget Zboruri europene

Situat la aproximativ 50 de mile nord – vest de Paris , în orașul Tille, Beauvais (BVA) este cea mai mică dintre aeroporturile regionale din Paris’, și mai departe de centrul orașului. Mulți călători care zboară din străinătate nu – l întâlni la toate, dar este o alegere populară pentru buget zboruri interne și europene cu privire la companiile aeriene low-cost. Cu toate acestea, este încă un aeroport ocupat: al 10 – lea cel mai mare în Franța , în funcție de numărul de zboruri care aterizează și decolează de aici.

Main Airlines & Rutele

Paris-Beauvais Airport oferă zboruri dintr-un total de șase, în primul rând low-cost european și nu-bibelouri linii aeriene: Ryanair, Air Moldova, Blue Air, Laudamotion, Volotea și Wizz Air. Zboruri se îndepărteze de la Terminalul 1 sau Terminalul 2.

Destinații deservite de aceste companii aeriene includ Marea Britanie și Irlanda, Germania și Austria, Spania și Portugalia, iar cele mai multe țări din Europa de Est.

Facilitățile de la Beauvais

Facilitățile de la acest aeroport sunt mult mai puțin extinse decât cele de la Charles de Gaulle și Orly, dar dacă aveți nevoie pentru a apuca o mușcătură, prinde din urmă pe știri la nivel mondial, magazin de cadouri sau de a găsi o carte bună pentru zbor, există o mulțime de a vă menține ocupat.

Ambele terminale de la Beauvais includ magazine duty-free, chioșcurile de ziare internaționale, restaurante și distribuitoare automate. Există, de asemenea, acces Wi-Fi gratuit.

Puteți vedea o listă cu alte servicii de la Beauvais aici (inclusiv cele pentru călătorii cu mobilitate limitată sau dizabilități.)

Hoteluri în jurul aeroportului

Deoarece acest aeroport nu este deosebit de aproape de centrul Parisului, vă recomandăm să stați într-un hotel din apropiere numai dacă și atunci când aveți nevoie pentru a prinde un zbor dimineața devreme sau în mijlocul nopții din Beauvais. Deoarece mulți operatori low-cost zboară uneori-o cerere redusă, acest lucru ar putea fi cazul.

Hoteluri cu rating în mod constant excelente de călătorie în jurul acestui aeroport includ  Hotel Ibis Beauvais Aeroport și Hotel Inter-City (ambele 3 stele și oferind tarife rezonabile peste noapte.)

Cum se ajunge de la aeroport la centrul orașului

Pentru informații complete cu privire la obținerea și dinspre centrul orașului Paris de la Charles de Gaulle și Orly, inclusiv cu metroul și cu autobuzul, consultați ghidul nostru complet la transport terestru aeroport. De asemenea , puteți utiliza acest instrument de verificare la îndemână traseu la site – ul de la Paris Aeroports pentru a găsi cel mai rapid și cel mai economic mod de a obține de la oraș la aeroport aveți nevoie, și vice-versa.

Dacă sunteți călătoresc către sau de la Beauvais și au nevoie de informații privind transportul la sol cu autobuzul sau cu trenul, consultați această pagină pe site – ul oficial al aeroportului. Acest aeroport este de aproximativ o oră și jumătate din centrul orașului cu mijloacele de transport public; ori de călătorie poate fi un pic mai puțin sau mai mult , în funcție de condițiile de trafic.