Ghidul începătorului pentru vizită în Italia – Cum să Planul de vacanta ta italiană

Posted on

Ghidul începătorului pentru vizită în Italia - Cum să Planul de vacanta ta italiană

Italia Locul de amplasare și Geografie:

Italia este o țară mediteraneană în sudul Europei. coasta de vest este Marea Mediterană și coasta de est este Marea Adriatică. Franța, Elveția, Austria, Slovenia și formează granița de nord. cel mai înalt punct, în Monte Bianco, este de 4748 de metri. Continent este o peninsulă și Italia include, de asemenea, cele două insule mari din Sicilia și Sardinia.

Destinații turistice majore în Italia:

Primele destinații de călătorie în Italia includ cele 3 orașe din Roma (capitala Italiei), Veneția și Florența, regiunea Toscana, și Coasta Amalfi.

Transportul către și în Italia:

Există o rețea extinsă de tren în toată Italia și de călătorie cu trenul este destul de ieftin și eficient. Italia tren Sfaturi de călătorie Există, de asemenea, sisteme bune de autobuz, astfel că este posibil pentru a ajunge la aproape orice oraș sau sat de o anumită formă de transport public. De asemenea, puteți închiria sau închiria o mașină în Italia. Cele două aeroporturi internaționale majore sunt la Roma și Milano. Există mai multe aeroporturi din întreaga Italia pentru zborurile interne și europene.

Climatice și Când să vacanță în Italia:

Italia se bucură de o climă predominant mediteraneană (ușoară), cu un climat mai rece alpin în munți la nord și un climat cald și uscător în sud. coastele Italiei sunt plăcute aproape tot anul, cu toate că înot este în mare parte limitată la lunile de vară. O mare parte din Italia este foarte cald în timpul verii și vara este înălțimea sezonului de vacanță. Probabil cele mai bune sezoane pentru a vizita Italia sunt la sfârșitul primăverii și începutul toamnei.

Regiunile din Italia:

Italia este împărțită în 20 de regiuni cu 18 pe continent și două insule, Sardinia și Sicilia. Cu toate acestea sunt toate italiene, fiecare regiune deține încă unele dintre propriile lor obiceiuri și tradiții și există multe specialități alimentare regionale.

Limba Italia:

Limba oficială a Italiei este italian, dar există multe dialecte regionale. Germană este vorbită în regiunea de nord – est a Tirolul de Sud și există mici populații francofone din regiunea Valle d’Aosta , la nord – vest și o minoritate slovenă vorbind în zona Trieste spre nord – est. Mulți Sardinienii încă vorbesc Sardo în casă.

Moneda italiană și Fus orar:

Italia utilizează moneda euro, aceeași monedă folosită în majoritatea țărilor din Europa. 100 euro centi = 1 euro. La momentul adoptării euro, valoarea sa a fost stabilită la 1936.27 Lire italian (unitatea anterioară de valută).

timpul Italiei este de 2 oră înainte de Greenwich Mean Time (GMT + 2) și este în fusul orar Europei Centrale. de vară este în vigoare din ultima duminică a lunii martie, prin ultima duminică a lunii octombrie.

Intrarea Italia:

vizitatorii non-UE în Italia au nevoie de un pașaport valabil. Lungimea maximă de ședere pentru cetățenii americani este de 90 de zile. Pentru sejururi mai lungi, vizitatorii vor avea nevoie de un permis special. Vizitatorii din unele țări pot fi obligate să aibă o viză pentru a intra în Italia. vizitatorii UE pot intra în Italia, cu doar o carte de identitate națională.

Religia în Italia:

Religia principală este catolică, dar există unele mici comunități protestante și evreiești și o populație de imigranți musulmani în creștere. Scaunul catolicismului este Vatican, reședința Papei. În Vatican puteți vizita Bazilica Sfântul Petru, Capela Sixtină, și extinse Muzeele Vaticanului.

Hoteluri italiene și cazare de vacanță :

hoteluri italiene au primit o notă de la una la cinci stele, cu toate că sistemul de rating nu înseamnă același lucru îl face în Statele Unite. Iată o explicație a stelelor hoteliere europene din Europa pentru vizitatori. Pentru hoteluri de top-evaluat în locurile cele mai populare vedea cele mai bune locuri pentru a rămâne în top Destinații

Pentru sejururi mai lungi, un agriturismo sau vacanta de închiriere este o idee bună. Aceste chiriile sunt de obicei de săptămână și de multe ori includ unele facilități de bucătărie.

Italia are, de asemenea, o rețea bună de hosteluri, care oferă opțiuni de cazare buget. Acestea sunt câteva întrebări frecvente comune Hostel.

Salvarea bani pe vacanta ta:

Chiar și cu creșterea costurilor și scăderea valorii dolarului, Italia poate fi încă la prețuri accesibile. A se vedea gratuit lucruri de făcut în Italia și sfaturi pentru Italia, bugetul de călătorie pentru sugestii cu privire la modul de a economisi bani in vacanta ta.