Ghidul Un Insider la Antibes pe Coasta de Azur

Posted on

Ghidul Un Insider la Antibes pe Coasta de Azur
Amplasat între glitzy Nisa și Cannes, stațiunea Antibes este cunoscut pentru două lucruri: mai multe milioane de dolari mega iahturi și un oraș vechi labirint încastrată metereze 16-lea. al doilea oraș ca mărime Coasta de Azur este acasa, la 80.000 de locuitori și cel mai mare port din Marea Mediterană, Port Vauban, care a fost atragerea de nave cu o varietate diferită, deoarece, înainte de vremea Imperiului Roman. Vechiul port comercial grecesc Antipolis a fost puternic fortificat de Vauban în secolul al 17-lea și, după o luptă care a îndurat mulți ani între Franța și Casa de Savoia, Antibes și întreg județul a statutului francez curent său Nice-a susținut.

După primul război mondial, magnatul feroviar american Frank Jay Gould a deschis o stațiune balneară swanky din țara vecină, Juan-les-Pins, care a fost acasă la regiune primul hotel de lux și cazinou, desen place de Scott Fitzgerald, Charlie Chaplin, Marlene Dietrich si Picasso .

Ajungem acolo

Delta oferă un zbor de sezon de la New York (JFK) la  Aeroportul Côte d’Azur Nisa , care oferă două terminale recent renovate (complet cu restaurante Jamie Oliver, un bar de caviar Petrossian, și un magazin macaron Ladurée) și se află la doar un 20- unitate de minute cu mașina de Antibes. Călătorii pot ajunge , de asemenea Antibes la o plimbare de 12 minute cu trenul de la Nisa sau cu trenul de mare viteză de la Londra sau Paris. De asemenea , puteți hop pe 250 autobuz Vallauris Express de la ambele terminale de la Aeroportul Nice Côte d’Azur pentru 38 de minute de mers la Antibes.

Asigurați-vă că pentru a cumpăra bilete la birouri de vânzări în stația de autobuz (poarta A0) sau la sosiri (A2 / A3).

Cum te deplasezi

Mersul pe jos este cel mai simplu mod de a obține în jurul valorii de străzi înguste, pietruite Antibes, deoarece cele mai multe dintre ele sunt și toate pietonal atracțiile se află în centrul istoric al orașului. Există autobuze, dar acestea sunt folosite în principal pentru a ajunge la alte orașe și sate. O modalitate foarte bună de a explora Antibes (în special plin de farmec, peninsula căptușită-vila de Cap d’Antibes) este cu bicicleta, cu alei adesea frecventat de unii dintre cicliști pro Tour de France nivel din regiune.

Antibes & Cap d’Antibes – În cazul în care să stați

Între Antibes și sora oraș – stațiune Juan-les-Pins, veți găsi o mulțime de opțiuni de cazare, probabil cel mai plin de farmec fiind Hotel du Cap-Eden-Roc , un hotel cu 33 de Cabanas de pe litoral și o piscină infinită care se extinde peste Marea Mediterană. Pentru a vă da o idee despre modul în care acest loc este legendara, ea a servit ca sursă de inspirație pentru romanul clasic Fitzgerald, „Tender este noapte.“ Un alt loc care a fost un favorit Fitzgerald este Juan-les-Pins lui Hôtel Belles Rives , fosta vila Saint Louis unde scriitorul și soția lui, Zelda, o dată a trăit.

Acum , hotelul-care a fost primul de-a lungul apei de pe francez Rivera-găzduiește 43 de camere și un restaurant cu stele Michelin, la La Passagère .

Unde sa mananci

Dispari de-a lungul plimba pe străzile întortocheate ale orașului vechi Antibes, în cazul în care veți întâlni un număr de bistrouri fermecător care servește la restaurantul mediteranean clasic (cred fructe de mare, paste italiene- a influențat și pizza și specialități regionale cum ar fi bouillabaisse). Pentru o afacere Michelin, face drum spre familie  Bacon  pe Cap d’Antibes, în cazul în care meniul de fructe de mare grele a fost un hit local , de la deschiderea ușilor sale ca fructe de mare baracă înapoi în anii 1940. În timp ce vă plimbați de-a lungul metereze , după o vizită la Muzeul Picasso, pauză pentru masa de prânz la  Les Vieux Murs , al cărui nume se traduce prin „punctele de vedere de pereți“ , referindu -se la punctul de vedere al restaurantului asupra Mediteranei.

Dacă preferați să luați masa direct pe apă, cap la Cap d’Antibes, în cazul în care vă veți da peste unul dintre secretele cele mai bine păstrate Antibes’: plaja La Garoupe. Aici, puteți relaxa la unul dintre numeroasele cluburi private de plajă, cum ar fi Plage Keller, care dubleaza ca un birt de pe litoral.

Lucruri de făcut

  • Vizitați Muzeul Picasso : În 1946, pictorul Pablo Picassotransformat secolul 14 Château Grimaldi în atelierul săuartă personală, lăsândurmă 23picturi și 44desene. Acumcastelul serveste ca primul muzeuartă dedicat artistului, găzduind 245 de picturi și sculpturilui Picasso (inclusiv lui 1946 Joie de Vivre ), precum și o selecție de muncă de artiști contemporani precum Joan Miro, Nicolas de Stael și Fernand Léger .
  • Sip Absinthe O colecție de pălării nebun (taa purta pentru seara) linia pereții Absinthe Bar-peșteră, care sta ascuns pe colțulo stradă laterală lângă piața acoperită. Vineri și sâmbătă, loculdesfășurare se transformă întrun barpianunde puteți cânta împreună la favorite jazztimp ce sorbea licoareadată interzis (adesea asociat cu artiștisecolul 19 și scriitori ca Van Gogh și Baudelaire),servit în tradiționale Fashion linguraargint și cubzahăr inclus.
  • Excursie pe jos De-a lungul Coastei: De la plajele din Garoupe pe Cap d’Antibes, cu capul off pe potecă de coastă cu care se confruntă orașul vechi metereze pe o excursie de două ore de lumină în jurul peninsulei. Accesând „Chemin des Douaniers“ , de asemenea , cunoscut sub numele de „Sentier de anvelope-poil“ , conduce la vârful Cap d’Antibes și la vila Eilenroc, o frumusețe Belle Epoque construit de același arhitect care a proiectat Paris și Monte Carlo case de operă.
  • Lovit pe piață: În fiecare zi , de la 6 am la 13 vei găsi cheesemongers, pescarii și florari posta cu marfa pe piața provensală acoperite, situate în Cours Masséna. De la mijlocul lunii iunie până la sfârșitul lunii septembrie, piața se transformă în după – amiaza ( cu excepția zilelor de luni) , într – o casetă de prezentare în cazul în care artizan pictori, sculptori și ceramicists scoate în evidență creațiile lor. Dacă sunteți în vizită în lunile de vară , iulie și august, piețele de noapte au loc în seara de pe Juan-les-Pins’ Promenade du Soleil și Antibes’ L’Esplanade du Pré-des-Pêcheurs.
  • Încălzi pe plaja: promenada Juan-les-Pins’ este căptușită cu unele dintre cele mai bune plaje private din zonă, în cazul în care maluri cu nisip alb și servicii de sticla sunt un dat. O alegere de top: polineziană inspirat Moorea, presărat cu umbrele de stuf-acoperiș și baruri Tiki.