Ghidul unui vizitator la Hampton Court Palace din Londra

Posted on

Ghidul unui vizitator la Hampton Court Palace din Londra
Palatul Hampton Court a fost o resedinta regala din cand regele Henry al anului 1520 VIII-a preluat dezvoltarea sa de la cardinalul Wolsey, și mulți ocupanți ei regale de-a lungul anilor au acordat palatul mobilier uimitoare sale, tapiserii si picturi.

Hampton Court Palace conține , de asemenea , o parte importantă a cea mai mare colecție privată de artă din lume, Colecția Regală , care este proprietatea Majestății Sale Regina Elisabeta a II. Această colecție este pe ecran complet și conține materiale din data de 16, 17, și începutul secolului al 18 – lea.

În 1689, Sir Christopher Wren demolat mari părți ale palatului Tudor și a început construirea unui nou palat pentru regele William III și Regina Maria II, ci de 1760, George III a devenit rege și a abandonat Hampton Court ca reședință regală.

În 1838, Regina Victoria a deschis grădini și apartamente de stat la gratuit publicului. Nu mai este liber (a se vedea informații despre bilete), dar este bine merita o vizita. Hotelul Hampton Court Palace Estate include 60 de acri de grădini formale, care necesită 200.000 de bulbi de flori în fiecare an, și alte 40.000 de plante cultivate în pepinieră.

Program de lucru, Reguli de fotografie, și ghiduri audio

Palatul Hampton Court și Grădinile formale sunt închise 24 decembrie 25, și 26 în fiecare an , în timp ce Grădinile informale sunt închise 25 decembrie Home Park este deschis pe tot parcursul anului, cu toate acestea, orele de funcționare se pot schimba în funcție de sezon, astfel încât să fie întotdeauna sigur de a verifica site – ul oficial pentru informații mai detaliate.

Fotografie generală, fără bliț, pentru uz personal, non-comerciale este permisă în palat și grădini, cu excepția Capela Regală și Royal Pew.

Ghidurile audio sunt incluse în prețul biletului și pot fi colectate de la Centrul de Informare în colțul îndepărtat din stânga al Curții de bază. Limbile oferite pentru acest serviciu includ engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, olandeză, japoneză, rusă, și coreeană.

Direcții: Noțiuni de bază la Palatul Hampton Court

Hampton Court Palace se află lângă râul Tamisa la sud – vestul Londrei, și în timp ce există Riverboats WPSA la palatul din Westminster în lunile de -o vară călătorie care durează patru ore, există , de asemenea , o varietate de alte mijloace de public și al transportul privat , pe care le puteți ajunge acolo. Utilizați Journey Planner sau aplicația Citymapper pentru a planifica traseul cu transportul public.

  • Adresa:  Palatul Hampton Court, East Molesey, Surrey KT8 9A
  • Cel mai apropiat stații de metrou: Richmond (R68 autobuz) sau Hounslow East (111 autobuz)

Tranzit public din Londra și aeroporturile sale

Sud-Vest Trenurile servicii directe de la Londra Waterloo alerga la Hampton Court, iar călătoria durează doar 35 de minute, rezultând într-o plimbare de 200 de metri peste podul de la stația de la palat. Serviciul de tren trece prin stația de la Wimbledon, unde începe linia de metrou din Londra District, iar Hampton Court este în călătorie Zona 6.

Dacă faci de călătorie de Sud-Vest trenuri care au o ofertă pentru o călătorie combinat și bilet Palace. Asta înseamnă, de asemenea, le-ați luat biletul de intrare în mână, astfel nu va trebui să meargă la casa de bilete la sosire. Asigurați-vă că pentru a verifica rutele de autobuz locale pentru următoarele linii, toate acestea trec pe lângă Palatul Hampton Court: 111, 216, 411, 451, 461, R68, și 513.

De la Aeroportul Heathrow ia autobuzul 111, de la Gatwick Airport ia un tren de la stația de aeroport la Clapham Junction si schimba trenul Hampton Court, și de la London City Airport, luați Docklands Light Railway de Canning Town și apoi linia Jubilee la Waterloo , apoi prinde trenul Hampton Court de acolo.

Pentru bilete, cazare, si Depozitare bagaje

Biletele pot fi achiziționate în ziua sau în avans de la bilet Palace office situat chiar în interiorul porțile principale de pe partea stângă a unității-sau în avans de la orice personal de Sud-Vest Trains stație.

Pentru a economisi bani pe excursii la Hampton Court Palace, puteți cumpăra un London Pass, care vă oferă acces nelimitat la o mulțime de atracții de top din Londra, inclusiv Palatul Hampton Court, Palatul Kensington și Turnul din Londra, sau puteți rezerva online în avans pe site-ul oficial și de multe ori înscrie reduceri la bilete.

Dacă sunteți călătoresc cu bagaje sau un rucsac, Hampton Court Palace are unele dulapuri, situate în afara Ceas Court, în cazul în care bagajele de mână și rucsacurile mici sau pungi peste noapte pot fi lăsate (dimensiune dulap: 45cms lățime x adâncime 45cms). O £ 1 monedă este obligată să le folosească, care este returnat după utilizare. saci mari sau valize pot fi lăsate pe propriul risc în biroul gardienilor de către Poarta de Vest. Vă rugăm să discutați cu paznicii atunci când vă prezentăm biletul dacă doriți să utilizați această facilitate.

Există două apartamente în regim self-catering de la palat la dispoziția vizitatorilor pentru închiriere. Curtea de pește doarme pana la 6 persoane , iar Georgian House doarme pana la 8 persoane. Pentru rezervări și informații de contact Landmark Trust .

Hampton Court Palace Repere

Cu peste 500 de ani de istorie regală, Palatul Hampton Court are ceva de oferit tuturor vizitatorilor, din bucătăriile Tudor la celebrul set de pictura Andrea Mantegna „biruintele Ceasar,“ nu va dori să ratezi aceste scoate în evidență pe tur către dvs. a motive.

Din 1529, Tudor Bucătării cuprinde 55 de camere, acoperite 3.000 m², au fost ocupate de 200 de persoane care oferă 600 de mese de două ori pe zi pentru curtea regală. Mai mult decât atât, curtea regelui Henric al VIII-ar fi baut un incredibil de 600 de litri de bere in fiecare an. Exploreaza această secțiune a palatului, apoi se aventureze în Sala Mare, Anglia ultima și cea mai mare sala medievală, care o dată a servit ca sala de mese regelui Henric al VIII-pentru personalul său și este încă decorat cu tapiserii atârnate pentru a impresiona ambasadori vizitează.

Noi întotdeauna ne gândim regelui Henric al VIII-ca un om mare, cu mai multe neveste, dar el era un tânăr atrăgător și sa căsătorit cu prima sa soție, Catherine spaniolă de Aragon, timp de 20 de ani si au fost foarte mult în dragoste. Ei au avut 6 copii mor-l substituibil cu nici un moștenitor de sex masculin și Henry au văzut aceasta ca Dumnezeu să-l pedepsește căsătorește cu soția fratelui său. De aici povestea știm: noua biserică a Angliei a fost format pentru a putea divorța de cinci și de mai departe căsătorii, în încercarea sa de a produce un moștenitor de sex masculin.

Veți dori, de asemenea, pentru a verifica William al III-lea și georgiene private de apartamente, ambele care au fost rezultatele diferitelor monarhi care trăiesc în palat. Mary II și soțul ei, William III comandat Sir Christopher Wren pentru a reconstrui o treime din Hampton Court, care include „biroul necesar“ (toaleta regelui).

Georgian apartamente private acum găzdui Galeria Cartoon, care a fost proiectat pentru a afișa mari desene animate Rafael, dar în schimb are exemplare din secolul 17 ca Regina Victoria a dat originalele la Muzeul Victoria și Albert.

Capela Regală a fost în utilizare continuă timp de peste 450 de ani, și-a schimbat în mod constant, în funcție de care a ocupat palatul. Când Cromwell a locuit la palat a scos vitraliile ornat, iar regina Anne mai târziu a pus un altar de lemn în fața ferestrelor eliminate.

Hampton Court Palace Gardens oferă 60 de acri de grădini care se execută în jos la râul Tamisa, cu un alt 750 de acri de parc regal liniștit. Ferește-te pentru grădina Privy Garden-regelui William al III-restaurat la gloria sa 1702, iar Marea Vița, care a fost plantată în 1768 de grădinar celebrul „Capability“ Brown și încă produce o recoltă anuală de struguri negri, care sunt vândute în palat magazine la începutul lunii septembrie.

Labirint, atracția cel mai vizitat în grădini, are o medie de 20 de minute pentru a ajunge la centru. De asemenea, uita – te afară pentru Royal Teren de tenis , cel mai vechi teren de tenis în Anglia, care este încă folosit zilnic.

Distracție pentru toate vârstele: Activități de familie

Palatul Hampton Court este un punct de atracție de familie, care întreține mii de turiști în fiecare an și oferă activități axate pe copii de toate vârstele. Pentru familiile cu copii mici, sau care transportă buggy deja, cărucioarele sau buggies pot fi luate în jurul palatului și poate fi, de asemenea, lăsat la facilitatea de bagaje din stânga pe ceas Court, care dispune de un parc Buggy. Vorbiți cu un Warder dacă doriți să utilizați ascensoarele care sunt disponibile pentru oricine în imposibilitatea de a gestiona pe scări.

Există o cameră de familie off Curtea de bază pentru cei mici să se joace în mod liber în limitele palatului. Există o zonă similară de joacă pentru copii în Tiltyard Café, care nu este disponibil în timpul vacanțelor școlare, și există, de asemenea, o varietate de trasee de familie disponibile de la Centrul de informare pentru copiii mici să facă așa cum se duc în jurul palatului.

Cu toate acestea, nu toate Trails de familie sunt cei mici. Există, de asemenea, unele dintre copiii mai mari, care vor spori cunoștințele lor din perioada Tudor, și patru tururi audio de familie sunt disponibile pentru a ghida copiii de peste 6 prin palat. În timpul vacanțelor școlare, palatul oferă, de asemenea, costum de evenimente ghidate și activități meșteșugărești, care sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5-11.

Pansament hainele sunt disponibile în Centrul de informare, în cazul în care vă colecta ghidul audio gratuit. Sunt costume pentru întreaga familie și se poate face mai ușor la fața locului reciproc, atunci când este ocupat Palatul dacă toate rochii de petrecere sus. Cu toate acestea, oaspeții nu pot veni în costum ca sunt actori costumați în Palatul în fiecare zi, iar personalul nu vrea alții să te confunde cu ei.

Labirint este, de asemenea, recomandat pentru toate vârstele, și accesul la Labirintul este inclus în biletul palat. Nu uita grădinile sunt frumoase și un loc minunat pentru a avea un picnic-vă de familie poate aduce propria masă sau cumpăra sandvișuri și gustări de la Tiltyard Cafe!

Informații Hampton Court Palace Acces pentru persoane cu handicap

Palatul Hampton Court este foarte mare, astfel încât să fie conștienți de vizitatori care doresc să vadă toate interioarele palatului și grădinile vor călători peste două mile. De la Hampton Court Palace este o clădire istorică, cu suprafețe denivelate, poate fi dificil să traverseze. Cu toate acestea, multe dintre scările sunt largi și puțin adânci din cauza lui William III, care a fost astmatic, le-a construit astfel încât acestea ar fi mai ușor pentru el să urce!

Cele mai multe dintre rutele din cadrul palatului sunt accesibile vizitatorilor în imposibilitatea de a urca scari, deoarece există un lift pentru a lua vizitatori la starea de apartamente la primul etaj. Vorbiți cu orice Warder pentru asistență. scaune cu rotile manuale sunt disponibile pentru a fi utilizate în cadrul palat și o singură persoană scutere sunt disponibile pentru a fi utilizate doar în grădini, dar nici nu poate fi rezervat în avans.

Vizitatorii cu handicap sunt admise la cota standard, ci un îngrijitor de însoțire, asistentul personal, sau un însoțitor este dat gratuit personalului de intrare-vă rugăm să anunțați admiterile la achiziționarea biletele în cazul în care persoana care însoțește este o persoană de serviciu. Câinii însoțitori sunt de asemenea binevenite.

Există facilități accesibile de toaletă în Court Base, Fountain Court, la primul etaj, în Wilderness Garden, iar Cafe Tiltyard. Nouă persoane cu handicap locuri de parcare sunt disponibile pe site-ul pe primul venit, primul servit. Două dintre cele patru magazine sunt accesibile pentru utilizatorii de scaune cu rotile: Block Shop Barrack și Shop Garden.

Cei care nu pot ajunge la expoziția Young Henry VIII în Wolsey Camerele pot vedea un tur virtual de fi sigur pentru a verifica detaliile complete de acces pe expoziției site – ul oficial .