Skip to main content

Gids voor Changi Airport, Singapore

Gateway to Singapore, Flight Hub naar de rest van Zuidoost-Azië

Gids voor Changi Airport, Singapore

Singapore Changi Airport (IATA code: SIN, ICAO code: WSSS) is een van de drukste luchthavens van de regio: de bruisende drie-terminal complex in Singapore noordoosten verwerkt meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen die vliegen in en uit het eiland staat.

In de ruimte van een week, ongeveer 6.000 vluchten vliegen in en uit Changi Airport, de verwerking van meer dan 46 miljoen passagiers vliegen naar (of van) meer dan 60 landen en gebieden wereldwijd.

  • Plaats van Changi Airport: 1 ° 21’45.8496 “N, 103 ° 59’27.9254” E ( Google Maps )

Dit artikel is de eerste van twee delen:

  • In het eerste deel bespreken we wat te verwachten wanneer je vliegt bent in Singapore door middel van Changi Airport, en hoe de rest van Singapore te krijgen als je eenmaal vertrekhal van de luchthaven hebt verlaten.
  • In het tweede deel zullen we bespreken wat te doen als je een tussenstop in Changi Airport – uw accommodatie keuzes, de faciliteiten van de luchthaven voor wachtende passagiers (inclusief premium lounges, zoals de Green Market), en hoe u uw tussenstop te besteden het verkennen van de compacte island-state.

Het vliegen in Changi Airport

Changi Airport is gemakkelijk te bereiken met vluchten van Los Angeles (vergelijk prijzen), San Francisco (vergelijk de prijzen) en New York (vergelijk de prijzen). Vanaf hier kunnen bezoekers vrijwel overal in Zuidoost-Azië vliegen toen de regio grote maatschappijen en budget luchtvaartmaatschappijen regelmatig vluchten van Changi bedienen.

Amerikaanse paspoorthouders zijn niet verplicht om een visum naar Singapore te bezoeken te verkrijgen; de Entry Pass maakt een verblijf van maximaal 30 dagen. Voor andere informatie over het reizen naar het eiland door de staat, lees dan dit: Singapore Travel Essentials – Informatie voor eerst bezoekers naar Singapore .

Singapore is voorzichtiger dan de meeste andere landen waar de verboden voorwerpen betreft: de passagiers zijn gearresteerd voor onbewust brengen in een paar kogels in hun bagage. (Zie meer: Aussie gewaarschuwd nadat een persoon levend munitie gevonden op haar op Changi Airport – ChannelNewsAsia.com ) Sommige items vereisen schriftelijke toestemming van Singapore Police Licensing & Regulatory Department; geldige documenten kunnen bij aankomst worden verlangd.

Uw Changi Airport Flight Status

Volg de onderstaande links om de huidige vluchtinformatie van de luchthaven Changi, met inbegrip van aankomst en vertrek:

Reizen van en naar de luchthaven Changi

Changi Airport locatie in Singapore noordoosten zorgt ervoor dat u binnen 40 minuten van uitstappen van hun vlucht aankomen in het centrum van de stad.

Vanaf Changi Airport, kunnen reizigers reizen naar de rest van Singapore door een van de volgende transportmogelijkheden:

Bus: bus terminals in de kelders van elke terminal bieden directe toegang tot Singapore. U kunt het beste Bus # 36, die lussen van het vliegveld naar het centrum en terug, langs Suntec City, het Ritz-Carlton Millenia in de wijk Marina Bay en Orchard Road (met winkels en hotels in overvloed) langs de weg. De bussen aanvaarden gepast geld, maar het is veel handiger om een EZ-Link kaart van het MRT-terminal te gebruiken op Changi Terminal 2, als u op zoek bent om verder vooruit te reizen rond Singapore in de dagen.

De andere buslijnen vertrek Changi – SBS 24, 27, 34 en 53, en SMRT Trunk Dienst 858 – dienst van Singapore in de voorsteden “kernlanden”, de thuishaven van de overheid in handen hoogbouw en van weinig belang zijn voor toeristen.

MRT: De MRT terminal in de kelder van Terminal 2 biedt een directe trein toegang tot de rest van Singapore. Wees gewaarschuwd: u kan nodig zijn om te dragen treinen als je gaat. Ik telde niet minder dan drie trein transfers tijdens het rijden van de luchthaven Changi naar Marina Bay Sands.

Taxi: taxi stands kan onmiddellijk worden bereikt buiten Changi aankomst van terminals. Tarieven zijn gemeten, met extra toeslagen toegevoegd voor de toegang naar de luchthaven en laat ‘s nachts rijdt.

Autoverhuur: SIXT en AVIS opereren efficiënte huren van een auto voor reizigers die hun eigen ritten te rijden het hele eiland. Vergelijk prijzen op huren van een auto in Singapore.

Marina Bay Sands Shuttle: Gasten van Marina Bay Sands krijgen een speciale pendeldienst naar zichzelf. De bus vertrekt Terminals 1, 2 en 3 elk half uur per dag. Presenteren slechts een afdruk van uw bevestigings e-mail naar de shuttle bus operator bij het invoeren van de bus. Meer info hier: Luchthaven shuttle bus – MarinaBaySands.com .

  • Blijf een tijdje: lees onze review van de Marina Bay Sands ervaring. Of weten komen over de openbare kunst in Marina Bay Sands: Het lopen onderaan de Marina Bay Sands’ Art Pad in Singapore .

Het verlaten van Changi Airport

Bezoekers van Changi Airport zijn perfect gepositioneerd om vrijwel overal vliegen in de regio – honderden non-stop vluchten, bediend door grote luchtvaartmaatschappijen in de regio en budget luchtvaartmaatschappijen vliegen van Singapore naar elke hoek van Zuidoost-Azië.

  • Non-stop, in de naam van de liefde: voor een lijst van toeristische bestemmingen in de regio die u non-stop kunt bereiken vanuit Singapore, lees: Directe vluchten van Singapore naar de rest van Zuidoost-Azië.

Bij het verlaten via Changi Airport, kunt u inwisselen 7% goederen en diensten Tax (GST) geheven op uw winkelen in Singapore voordat u gaat vliegen; de Electronic Tourist Refund Scheme (ETR) vereenvoudigt het hele proces.

ETR zelfhulp kiosken op Changi laat u toe uw aankopen en het berekenen van de restitutie u verschuldigd; kunt u de terugbetaling van belastingen te kopen tegen een aantal restitutie tellers in de vertrekhal.

  • Aanbrengen van de “Fun” in Terugbetaling: Voor de procedure te volgen bij het inwisselen van uw GST op Changi Airport, lees dan dit: Tax-Free Shopping in Singapore .

Ga verder met deel twee van onze Changi Airport introductie – tussenstop in Changi Airport, Singapore .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *