GO-JEK, lahko na enem App za vse vaše Bali potrebe

Posted on

GO-JEK, lahko na enem App za vse vaše Bali potrebe

Bali čas gre hitro in ne vemo! Sprijaznimo se, stvari lahko traja dolgo časa, ko ste navigacijo prometa, ki se pojavi brez rime ali ritem skozi ves dan. Ste si kdaj želeli bi najeti nekoga teči opravil za vas, tako da boste lahko preživeli vsak trenutek, ki leži ob bazenu, ki uživajo sončni zahodi in kadila Bintangs med sporočila? Nekdo poslati off v kaotičnih, vročih ulicah Baliju, da poberem vrečko ledu, da bi zamrznjene margarite s, ali pa si samo želiš, da nekdo šel po cesti, da zgrabite vam eno najboljših burgerje v mestu. Če ne, ste verjetno vsaj zaželel za skuter ali s taksijem, ki ve, kje ste, nekdo, ki se lahko obrnete po telefonu, če je potrebno, in nekdo, ki ponuja vnaprej določena, pošteno fiksno ceno.

GO-JEK je rešitev. Zagotavljajo prevoza, kurirske, nakupovanje in dostavo hrane vsem dostopen na vas z nekaj kliki na telefonu. Izviren koncept exlusively v Indoneziji, GO-JEK je v zadnjem času na voljo na Baliju. Rodil se je v Džakarti (kjer je promet dejal, da je najhujše na svetu), storitev je nuja na Baliju. To je serioulsy igra changer! “Ojeks” ali klasične kolesa so bile približno za nekaj časa. Toda nekateri od vas morda že opazili pritok zelenih čelado in jakno-ed vozniki, križarjenje po ulicah na skuterje, pri čemer potniki, v restavracijah, ki kupujejo kardanske Prospekti za dostavo domov naročil, v pisarnah, ki izvajajo dokumente, ali v centrih delaš nakupovanje.

GO-JEK je socialno podjetje, ki rešuje brezposelnost v prometnem sektorju, ki ga v sodelovanju s skupino izkušenih in zanesljivih vozniki za zagotavljanje udobja v obliki prevoza, kurirju, in osebne nakupovalne storitve. GO-JEK je revolucionarno logistike in prometne industrije z zagotavljanjem teh voznikov z mobilnimi pametne telefone, da se jim omogoči, da kadar koli delo, kjerkoli. Vozniki so opremljeni s sistemom Android, ki se uporabljajo za iskanje najbližje vozniku, da se zmanjša čas dostave skozi geolokacijske algoritma.

Lahko jih najamete, da boste dobili od kraja do kraja samo s pametnim telefonom app, ki jih posreduje vozniku vašo natančno lokacijo. Si lahko ogledate stopnje in plačati brezgotovinsko preko GO-JEK kredita (ki ga je mogoče dopolnjevati z aplikacijo) ali plačati voznika z gotovino. Cene so boljši od ojeks na ulici in bistveno bolje kot taksi. Pristojbina od Kuta na Seminyak gre za poskočno drobne 10,000rp ($ 0.70USD). Ogledate si lahko vozniški sliko, se obrnite na svojega voznika po telefonu in jih prenašate rezervno čelado za potnika v vsakem trenutku.

Za vašo couriering in potrebe osebnih nakupovanje, lahko imate voznik prometne ničesar od A do B, ki se prilega na motornem kolesu. Vozniki nosijo plovec v višini 1 milijon rupija ves čas kar pomeni, da lahko pošljete voznike, da poberem vse iz primera Stars na DVD do neke suho čiščenje.

GO-JEK dostava hrane storitev GO-FOOD ima tudi mrežo 2700 živilskih trgovinah vse okoli Baliju, da ne boste nikoli ujeli spet lačen. Ko imajo ljudje, ki prihajajo znova in niste imeli časa, da bi skupaj razširila tako, da pošljete svojo novo zeleno-čelad prijatelja v supermarket. Ali pa ko se zbudiš z grdo Bali mačka, naročite Preklopi sendvič naravnost v vili, vse brez pridobivanje oblečen in da bi zapustili udobje vašega AC. Z GO-HRANA lahko dostopate takeaway, da bo plačal za jih je GO-JEK voznik na pick up, do vrednosti 1 milijon rupiahs in hrana se bo podal v 60minutes.

Poleg tega pa tudi na voljo na Baliju, GO-BOX je storitev na zahtevo za naročanje pickup tovornjakov in kombijev premakniti velike predmete. Ti lahko poberem svoje predmete kjerkoli v Džakarti, Bandung, Surabaya, ali Baliju in jih dostaviti do 15. drop off točke kjerkoli v Java in Bali. S prozornim cen, v realnem času sledenja, in zavarovanje za vsako pošiljko, GO-BOX je najbolj primerna rešitev za vaše večje potrebe dostave.

Ostale storitve, ki jih ponujajo GO-JEK vključujejo GO-Mart , ki je na zahtevo nakupovanje za storitev, ki vam omogoča, da shop vse vaše potrebe pri različnih vrstah prodajaln. Postavke se lahko izbere s pomočjo prijaznega GO-JEK za mobilne naprave. In ne pozabite, da vas bodo vaši predmeti dostavijo do vaših vrat do vrat v 60 minutah. GO-JEK načrtuje širitev v številnih drugih primernih storitvah, ki jih kmalu ne bodo mogli živeti brez. GO-GLAM ponuja najboljše na povpraševanje lepota storitev, ki omogoča uporabnikom, da izpolnijo svoje različne potrebe lepoto. GO-CLEAN zagotavlja najboljšo strokovno dnevno čiščenje na zahtevo, in nazadnje GO-MASAŽA zagotavlja najboljšo na zahtevo profesionalno masažo. Vse te storitve so trenutno na voljo le v Džakarti, a bo kmalu, ki svojo pot na Baliju.

Go-JEK storitve na Baliju

Go-Ride – Kako se je vse začelo. Motorcycle taxi po neverjetno nizkih cenah.

Go-Car – Ko potrebujete več prostora kot skuter bo omogočal.

Go-Mart – Get špecerijo dostavljena v vaš vrat, medtem ko delajo nakupovanje za vas.

Go-Food – Prehrana dobavljene iz vaših priljubljenih restavracij.

Go-Send – Instant kurirski službi za dokumente in paketov.

Go-masaža – kvalificirana in zaupanja vredne masaže strokovnjake na vašem domu ali v hotelu, 24/7.

Go-Clean – Na zahtevo služkinja storitev, ko in kjer jo potrebujete.

Go-Glam – Osebna stilistka na vašem domu ali hotel za ličila, styling las, tudi voskanje.

Go-JEK ima tudi vozovnice kupujejo storitev, mobilni telefon dolijte, vzdrževanje avtomobila in čiščenje ter pri plačilih aplikacija bill!

Torej, kdo, kaj, kako, kdaj in kje? Trenutno je več kot 11.000 GO-JEK voznikom krozijo na Baliju povsod na osnovi od Denpasar, Canggu, Seminyak, Oberoi, Petitenget, Kuta, Nusa Dua, Sanur, Uluwatu in Ubud. Obstaja več kot 690 voznikov, ki temeljijo samo v območju Ubud!

In zakaj? Ker je Bali čas dragocen in delegacija je ključ!

Sledite @ gojekindonesia v obeh Facebook , Twitter in sem nstagram za novice in posodobitve. Obiščite njihovo spletno stran 

GO-JEK Aplikacija je na voljo za prenos, ki jih obiščete na vaši iOS ali Android .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *