GO-JEK, uw one-stop-app voor al uw Bali Needs

Posted on

GO-JEK, uw one-stop-app voor al uw Bali Needs

Bali tijd gaat snel en we weten niet het! Laten we eerlijk zijn, kunnen de dingen een lange tijd in beslag nemen als je het navigeren verkeer dat zonder rijm of ritme gedurende de dag verschijnt. Ooit zou willen dat je iemand om klusjes te voeren voor u, zodat u elk moment liggen bij het zwembad, genieten van zonsondergangen en stiekem kunt besteden huren Bintangs in tussen de berichten? Iemand om af te sturen in de chaotische, warme straten van Bali te halen een zak met ijs op een bevroren margarita’s te maken met, of misschien wilt u gewoon iemand om te gaan op de weg naar pak je een van de beste hamburgers in de stad. Zo niet, dan hebt u waarschijnlijk minstens wilden voor een scooter of taxi die precies weet waar je bent, iemand die u kunt contact opnemen via de telefoon als u en iemand die een vooraf bepaalde, eerlijke vaste prijs biedt.

GO-JEK is de oplossing. Zij zorgen voor vervoer, koerier, winkelen en eten aflevering zijn alle toegankelijk voor u via een paar klikken op je telefoon. Een origineel concept exlusively in Indonesië, GO-JEK is sinds kort beschikbaar in Bali. Geboren in Jakarta (waar het verkeer wordt gezegd dat de ergste in de wereld), de service is een absolute noodzaak in Bali. Dit is serioulsy een game changer! ‘Ojeks’ of klassieke motoren zijn rond voor een tijdje. Maar sommigen van jullie misschien al de instroom van groene helm en jas-ed drivers hebben gemerkt, cruisen door de straten op scooters, die passagiers, in restaurants kopen take-aways voor levering aan huis bestellingen, in kantoren leveren van documenten, of in winkelcentra doen winkelen.

GO-JEK is een sociale onderneming dat de werkloosheid oplost in de vervoersector door samen te werken met een groep van ervaren en betrouwbare chauffeurs om het gemak te leveren in de vorm van vervoer, koerier, en personal shopping services. GO-JEK is een revolutie in de logistiek en transport door het verstrekken van deze drivers met mobiele smartphones om hen in staat om op elk moment te werken, overal. De chauffeurs zijn uitgerust met Android-apparaten die worden gebruikt om de dichtstbijzijnde bestuurder te vinden om de levering te minimaliseren door middel van een geolocatie-algoritme.

U kunt ze huren om u van plaats naar plaats alleen met behulp van een smartphone app die communiceert met de bestuurder uw exacte locatie. U kunt een voorbeeld van de snelheid en betaal cashless via GO-JEK credit (die kan worden bijgevuld via de app) of de chauffeur betalen met contant geld. De tarieven zijn beter dan ojeks op straat en significant beter dan een taxi. De vergoeding van Kuta naar Seminyak gaat om een heel klein 10,000rp ($ 0.70USD). U kunt het beeld van de bestuurder te zien, contact opnemen met uw bestuurder via de telefoon en zij voeren een reserve helm voor de passagier te allen tijde.

Voor uw couriering en personal shopping behoeften, kunt u uw transport chauffeur iets van A naar B die past op een motorfiets hebben. Drivers dragen een float van 1.000.000 Rupiah te allen tijde wat betekent dat u drivers sturen op te halen iets van een geval van Bintang om een ​​dvd om wat stomerij.

De GO-JEK maaltijdbezorgservice GO-FOOD heeft ook een netwerk van 2700 food outlets rondom Bali zodat je nooit meer de weg weer honger gepakt. Als je mensen boven komen en je hebt geen tijd om een spread in elkaar gezet had, stuur uw nieuwe groene-gehelmde vriend naar de supermarkt. Of als je wakker wordt met een vervelende Bali kater, bestel een Switch sandwich rechtstreeks naar uw villa, dit alles zonder aankleden en het verlaten van het comfort van uw AC. Met GO-FOOD jij hebt toegang tot afhaalmaaltijd als neergelegd in het zal worden betaald GO-JEK bestuurder op te halen, tot de waarde van 1.000.000 roepia en zal uw eten binnen 60 minuten worden geleverd.

In aanvulling op deze en ook beschikbaar in Bali, GO-BOX is een on-demand service voor het bestellen van pick-up trucks en bestelwagens om uw grote voorwerpen te verplaatsen. Ze kunnen overal pick-up van je items in Jakarta, Bandung, Surabaya, of Bali en leveren ze aan tot 15 drop off punten overal binnen Java en Bali. Met transparante prijzen, real-time tracking en verzekering voor iedere zending, GO-BOX is de meest geschikte oplossing voor uw grote levering behoeften.

Andere diensten die worden aangeboden door GO-JEK omvatten GO-Mart , die is een on-demand shopping delivery service die u toelaat om al uw behoeften van verschillende soorten winkels winkelen. Items kunnen worden geselecteerd via een gebruiksvriendelijke GO-JEK mobiele app. En vergeet niet dat je krijgt uw items recht binnen 60 minuten geleverd aan uw deur. GO-JEK is van plan om uit te breiden naar een aantal andere handige diensten die je niet snel zal kunnen leven zonder. GO-GLAM biedt de beste on-demand schoonheid dienst, waarmee gebruikers hun verschillende schoonheid behoeften te vervullen. GO-CLEAN biedt de beste on-demand professionele dagelijkse schoonmaak service, en ten slotte GO-MASSAGE biedt de beste on-demand professionele massage. Al deze diensten zijn momenteel alleen beschikbaar in Jakarta, maar zal het maken van hun weg naar Bali binnenkort.

Go-Jek Services in Bali

Go-Ride – Wat begon het allemaal. Motortaxi tegen waanzinnig lage prijzen.

Go-Car – Als u meer ruimte dan een scooter zal toestaan nodig.

Go-Mart – Get boodschappen geleverd aan uw deur, terwijl ze de boodschappen voor u.

Go-Food – Maaltijden geleverd vanuit uw favoriete restaurants.

Go-Send – Instant koeriersdienst voor documenten en pakketten.

Go-Massage – Gekwalificeerde en vertrouwde massage professionals om uw huis of hotel, 24/7.

Go-Clean – On demand schoonmaakservice, waar en wanneer je het nodig hebt.

Go-Glam – Persoonlijke stylist bij u thuis of hotel voor make-up, haar styling, zelfs waxen.

Go-Jek heeft zelfs een ticket kopen diensten, mobiele telefoon top-up, auto-onderhoud en reiniging, en in app factuur betalingen!

Dus wie, wat, hoe, wanneer en waar? Er zijn momenteel meer dan 11.000 GO-JEK drivers de ronde doen in Bali overal op basis van Denpasar, Canggu, Seminyak, Oberoi, Seminyak, Kuta, Nusa Dua, Sanur, Uluwatu en Ubud. Er zijn meer dan 690 chauffeurs gevestigd in het Ubud gebied alleen!

En waarom? Omdat Bali tijd is kostbaar en delegatie is de sleutel!

Volg @ gojekindonesia in beide Facebook , Twitter en ik nstagram voor nieuws en updates. Bezoek hun website 

De GO-JEK app is beschikbaar om te downloaden door een bezoek op je iOS of Android-apparaat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *