Skip to main content

Guide til Champs-Elysées Neighborhood

 Guide til Champs-Elysées Neighborhood

Champs-Elysées er en af de ikoniske Paris boulevarder. Hvem har ikke drømt om at slentre glamourøs langs dens træ-foret gader mod tårnhøje Triumfbuen? Mens den berømte færdselsåre er kendt for sine Belles promenader (smukke færdselsåre / ture), det har også meget at tilbyde i form af shopping, spise og underholdning.

I nabolaget omkring den berømte gade, vil du finde et kort pusterum fra de intense skarer, en mindre touristy føler og en tilbagevenden til det gamle Paris.

Champs-Elysées og dens omegn absolut fortjener et besøg, især på en første besøg i den franske hovedstad.

At finde Champs-Elysées Neighborhood

Champs Elysées kvarter ligger på højre bred af Seinen, i den vestlige 8. arrondissement, med Avenue, der løber gennem området på en diagonal. Byen Paris er inddelt i tyve arrondissementer municipaux , administrative distrikter, mere enkelt benævnt arrondissementer.

De elegante Tuileries-haven og tilstødende Louvre-museet sidde mod øst, lige forbi det store Concorde plaza og Obelisque kolonne. Den militære monument kaldet Triumfbuen markerer den vestlige kant af nabolaget. Den Seinen ligger syd, med St. Lazare togstationen og travle Madeleine forretningskvarteret ligger nord.

De vigtigste gader omkring Champs Elysées er Avenue des Champs Elysées, Avenue George V, og Avenue Franklin D. Roosevelt.

Er på vej

For at få adgang til området, er den nemmeste løsning er at tage metrolinje 1 til en af ​​følgende stop: Champs-Elysées-Clemenceau, Franklin D. Roosevelt, George V eller Charles-de-Gaulle Etoile. Alternativt til en lang tur op ad alléen fra sin begyndelse punkt, tage linje 12 til Concorde og gå fra den travle, dramatiske torv i nabolaget derfra.

historisk betydning

De formelt plantet træer foring Avenue des Champs Elysées, som er blevet synonym med den berømte gade, blev først plantet i 1724. Indtil denne dato, den nu berømte avenue var en lille smule af marker og gartnerier.

Champs Elysées har været vært for en lang række militære parader gennem årene, såsom Fri franske marts af 2. pansrede division den 26. august, 1944 og den amerikanske 28. infanteridivision den 29. august 1944 både markerer befrielsen af ​​Paris fra den nazistiske besættelse under Anden Verdenskrig. Den største militære parade i Europa passerer ned ad gaden hvert år den Bastilledagen, mærkning Frankrigs nationaldag.

Interessante steder i nabolaget

Mens besøgende strømmer til Champs Elysées, kan de kun støder på en eller to af de vigtige seværdigheder. Must-see steder i kvarteret omfatter monumenter og teatre.

Triumfbuen
I centrum af Place de l’Etoile ligger denne mest berømte af buer, bestilt af kejser Napoleon og inspireret af gamle romerske buer. Imponerende i skala, en tur til toppen byder på enestående udsigt over den brede, elegante Avenue des Champs Elysées.

Grand Palais / Petit Palais
Stigende op fra Champs Elysées er den pragtfulde geometriske glas hustagene i Grand og Petit Palais, bygget til verdensudstillingen i 1900.

Petit Palais huser et fine arts museum, mens Grand Palais har en videnskab museum og jævnligt vært for arrangementer og udstillinger, herunder den store internationale kunstmesse kendt som FIAC.

Théâtre des Champs Elysées
Denne berømte teater, som ligger på 15 Avenue Montaigne, blev bygget i 1913 i art deco-stil, og straks blev berygtet for sin hosting af Igor Stravinskys daværende skandaløse Rite of Spring . Det er en overdådig ramme om en aften ud i Paris.

Lido Cabaret
Lido er en af byens berømte kabareter, der tilbyder et grænsetilfælde kitschy men altid underholdende revy som rivaler Moulin Rouge.

Spise og drikke

Der er spisesteder lige fra nabolaget bistroer til fine restauranter. Vi har valgt et par af de mere populære tilholdssteder.

Fouquet ‘s
Avenue George V og Avenue des Champs Elysées
Efter timers spadseretur og vindue shopping langs Grand Avenue, synke ned i en af Fouquet’ s læder lænestole og forkæl dig selv med en kop kaffe eller cocktail, det er måske det eneste, du vil være i stand til at give her .

Dele er små og priserne er stejle, men Fouquet ‘s er frekventeres af folk som post-César filmpris festdeltagere og den franske præsident. Den berømte brasserie er endda blevet udnævnt til Historisk monument i Frankrig.

La Maison de l’Aubrac
37 rue Marbeuf
Indtast denne afslappede, ranch-lignende spisested, og du vil næsten glemmer du er i en af de smarteste områder i Paris. Temaet her er oksekød, og du bør kun komme her, hvis du er villig til at gøre et måltid ud af det. Alt kød er økologisk og kommer fra køer rejst i Midi-Pyrénées regionen. Par din bøf med en af deres 800 vin markeringer fra sydvest Frankrig.

Al Ajami
58 Rue François 1er
Hvis du begynder at blive træt af franske køkken, chef for denne smarte libanesiske restaurant lige ved Avenue des Champs Elysées. Her finder du sjældne mellemøstlige retter som hakket lammekød, løg, og revnede hvede kroketter, plus lækre vegetariske klassikere som hummus og tabbouleh. I modsætning til de fleste restauranter i Paris, Al Ajami serverer mad indtil midnat.

Ladurée
Leder du efter nogle af de bedste macaroons i byen? Stop i Ladurée og du kan bare finde Utopia. Bortset fra makroner-, som kommer i lækre varianter såsom pistacie, citron og kaffe, der sælges i varemærkerettigheder lysegrønne kasser, Ladurée tilbyder nogle af de mest lækre kager og sukkerholdige lækkerier til rådighed i byen.

Handle ind

En af Paris’ store shopping distrikter, Champs-Elysées kvarter er vært for både globale kæder og eksklusive couture designere. Der er lidt i mellemklassen her, dog.

På Avenue des Champs-Elysées, finder du på verdensplan, overkommelige kædebutikker som Zara, Gap, Sephora (flagskibet Paris butik) og Virgin Megastore, i tillæg til opskalere navne, herunder Louis Vuitton, Cartier, Hugo Boss og Louis Pion

Ud af Grand Avenue, mange flere shopping hotspots venter. Den ultra-chic Avenue Montaigne prale butikker for couture designere Chanel, Christian Dior, Emmanuel Ungaro, Versace, og andre. Den lige så prestigefyldte Rue Saint-Honoré er ikke langt, enten, der tilbyder en samling af butikker.

Natteliv

Den eksklusive Champs-Elysees, kaldet “Champs” er nok ikke hvor du kommer til at finde natteliv, hvor de lokale hænge ud. Dens berømte klubscene ofte tiltrækker turister, der ikke har gjort det forbi Eiffeltårnet og lige-ud-af-skole suburbanites i jagten på den store by oplevelse.

Dedikerede diskoteksgæster vil finde nogle gode valg for dans og helaftens feste i området, selv om. Hvis du ønsker at gå til de mindre klubber, dress parisisk chic komme forbi dørmænd-og forventer nogle nøgterne dække omkostninger.

Nogle muligheder for en sjov aften i byen bortset fra den turistede Lido omfatter:

Le dronning  (102 Avenue des Champs-Elysees): En homoseksuel klub, og en af de bedre steder for en dans.

Le Baron  (6, avenue Marceau): Denne lille og eksklusiv lounge, med en kapacitet til 150 personer, fungerer som “det” sted for det internationale jetset publikum. Beliggende i det tidligere en umærket bordel, det har indretningen til at bevise det. Befriending en regelmæssig stadig fungerer som den bedste måde at komme i.