Skip to main content

Harry Potter Film Locatii din Londra

Există mai multe locații de film Harry Potter pentru a explora în Londra și această galerie ar trebui să ajute la identificarea unora dintre ele. S-ar putea dori, de asemenea, să vizitați Warner Bros Studio Tour: Making of Harry Potter.

Leaky Cauldron

Aceasta este intrarea în „Leaky Cauldron“ , care este , de fapt , în Leadenhall Market . Clădirea se află pe Pasajul Cap de Bour, un gang mic off Gracechurch Street în partea de Leadenhall Market.

Aleea Diagon


Leadenhall piață a fost folosit ca pe Aleea Diagon și intrarea în Leaky Cauldron în primul film Harry Potter.

Leadenhall Market este o piață acoperită victoriană restaurată proiectat de Sir Horace Jones în 1881 (de asemenea, arhitectul din spatele vechi Billingsgate și piața Smithfield). A fost inițial o piață de carne și puteți vedea în continuare cârlige de carne de mai sus multe dintre magazine, dar în zilele noastre este o destinație de prânz mare, cu unele magazine de moda si cadou.

Aceasta este o scurtă plimbare de la Monumentul , dacă vă place urca 311 pași pentru o vedere excelenta din oraș. În apropiere puteți găsi o nu foarte bine – cunoscut Vizualizare Terasa de lângă Tower Bridge pentru a vedea Tower Bridge și HMS Belfast . Aceste site – uri atât în caracteristica Harry Potter și Ordinul Phoenix.

St Pancras Renaissance Hotel


St Pancras Renaissance Hotel a fost utilizat ca intrarea în stația King Cross în filmele Harry Potter. Harry și Ron parcat masina care zboară Ford Anglia domnului Weasley în fața hotelului în Harry Potter și Camera Secretelor înainte de a reveni în cazul în care nu a putut ajunge pe platforma de 9 3/4 .

Aceasta capodopera gotic a fost proiectat inițial de George Gilbert Scott și deschis ca Midland Grand Hotel, la 5 mai 1873. redeschis ca St Pancras Renaissance Hotel din 5 mai 2011.

Stația King Cross

Pentru a obține acces la platforma 9 3/4 pentru a prinde trenul spre Hogwarts, tinerii vrajitori au trebuit să ruleze la un perete între platforme 9 și 10. Când vizitați Cross Gara King veți vedea că platformele 9 și 10 au un tren linie între ele și nu un zid. Pentru filmare, platforme 4 și 5 au fost renumerotate 9 și 10 și acest lucru este în cazul în care veți găsi acces la platforma ascuns 9 3/4. Deși nu va fi, așa cum ești , probabil , un Incuiat.

Ministerul Magic – vizitatori intrare

Ministerul Magic a fost introdus printr-o cutie de telefon roșu în Harry Potter și Ordinul Phoenix când Harry și domnul Weasley urmau să audierea lui Harry pentru utilizarea magiei în fața Încuiați. Nu veți găsi caseta de telefon aici a fost doar un element de recuzită pentru filmare.

Locatia este situat chiar lângă Trafalgar Square . Mergeți pe Northumberland Avenue sau Whitehall și Great Scotland Yard este un drum care circulă între cele două. Uita – te pentru joncțiunea cu Scoția Locul și veți vedea arcadei peste Scoția loc , dar ca acest drum a fost considerat prea scurt, filmarea a fost făcută pe Great Scotland Yard și s – a adăugat arcada peste drum , în conformitate cu primul stâlp de iluminat ( care acoperă ușă în cazul în care oamenii vorbesc în această fotografie) și caseta de telefon roșu a fost plasat în fața că, chiar înainte de prima fereastră.

Stația de metrou Westminster


Harry Potter și domnul Weasley folosit stația de metrou Westminster din Harry Potter și Ordinul Phoenix în drum spre audierea lui Harry la Ministerul Magiei . Dl Weasley a avut probleme cu biletul său când a încercat să iasă barierele de bilete.

Westminster este stația cea mai apropiată de Casa Parlamentului , Westminster Abbey, și la o scurtă plimbare pe Podul Westminster (văzut , de asemenea , atunci când Harry și membrii Ordinului Phoenix zbura de-a lungul râului Tamisa pe catalige lor) la London Eye .

Vrajitoreasca Bank AuGringott lui

Interiorul Australia Casa a fost folosit ca Gringott lui vrajitoreasca Bank. Din păcate, clădirea nu este deschis pentru public , dar cere gărzile de securitate frumos și pot să vă peep prin ușă.

Australia House a fost deschis de regele George al V în 1918 și este de origine al Comisiei de mare australian, astfel încât să puteți merge doar în interiorul dacă vizitați pentru afaceri oficiale, cum ar fi care se ocupă cu vize, migrație și cetățenie.

În timp ce în zona, nu vizita la Londra Baile Romane  pentru a vedea o proprietate bizară National Trust în centrul Londrei.

Dacă vă aflați în zona în week – end, ia în considerare un tur însoțiți de ghid Somerset House sau pot vizita Galeria Courtauld care este deschis toată săptămâna.

Podul Lambeth


Acesta este podul unde Bus Knight a trebuit să se strecoare între două autobuze la Londra din Harry Potter și prizonierul din Azkaban . Vă rugăm, nu rețineți podul are de fapt două sensuri de trafic.

Lambeth Podul se află lângă Podul Westminster , unde veți găsi Casa Parlamentului în și London Eye pe malul sudic.

Locul Grimmauld


Există o anumită incertitudine cu privire la locația de Grimmauld Place, casa ancestrală a familiei Negre si sediul Ordinului Phoenix între 1996-1997. Dar , ca și numărul 12 nu pot fi văzute de Încuiați putem accepta acest lucru este locul cel mai probabil la Claremont Square ( la o scurtă plimbare de la stația King Cross ).

Lincoln Inn Fields a fost folosit ca strada în afara nr. 12 Grimmauld loc în Harry Potter și Ordinul Phoenix (2007).

Grimmauld Place este un joc de cuvinte pe „Old Place Grim“ și clădirile georgiene din piață, în timp ce bine întreținute aceste zile, ar fi fost mult mai bine grimier în trecut.

Leaky Cauldron 2


Locația de film pentru Leaky Cauldron mutat de la Leadenhall Market la Borough Market din Harry Potter și prizonierul din Azkaban. A fost în afara ușii acestui magazin de flori pe care Bus Knight tras pentru Harry pentru a intra în Leaky Cauldron.

Locația poate fi găsită la nr. 7 Stoney Street, sub podul de cale ferată. Numai exteriorul a fost folosit pentru a filma ca interiorul a fost filmat intr-un studio.

Pe lângă ușă, la 8 Stoney Street este locația treia mână Bookshop, o librarie folosit in mare parte se presupune că pe Charing Cross Road, în cazul în care Harry sa întâlnit Gilroy Lockhart, tutorele său viitor.

Borough Market este o locație populară film și zona poate fi văzut în Jurnalul lui Bridget Jones , Guy Ritchie Lock, Stock și două butoaie nefumători , Iubita locotenentului francez , Antrenarea , și altele.

În timp ce în zonă, după hapsân ceva de mâncare la Borough Market, de ce nu a mers pe jos în jurul valorii de colț și a vedea locația originală a Teatrului Globe lui Shakespeare pe Park Street.

Reptile Casa de la London Zoo


O scenă din „Harry Potter și Piatra Filozofală“ (Marea Britanie) / „Harry Potter si Piatra Filosofala“ (SUA) a fost filmat in Casa Reptile la Grădina Zoologică din Londra în perioada septembrie și noiembrie 2001. În această scenă, un birmanez Python a vorbit Harry Potter.

Millennium Podul

În 2009 filmul Harry Potter si Printul Semipur, Millennium Podul din Londra este folosit pentru a reprezenta Podul Brockdale care să se plieze în urma unui atac dramatic de Devoratorii Mortii. Din fericire , această scenă a fost creat cu efecte speciale și pasarelei este încă intactă, conectarea orașului , lângă Catedrala Sf . Paul cu Banca de Sud aproape  de Tate Modern .

Sub partea de nord poate fi un loc distractiv pentru a merge Mudlarking, o activitate gratuit pentru întreaga familie.

Inn Fields Lincoln

Lincoln Inn Fields a fost folosit ca strada în afara nr. 12 Grimmauld loc în Harry Potter și Ordinul Phoenix (2007).

La Lincoln Inn Fields veți găsi Muzeul de Sir John Soane și Muzeul Hunterian .

You may also like