Skip to main content

Harry Potter Film lokacije v Londonu

Obstaja veliko Harry Potter filmske lokacije za raziskovanje v Londonu in to galerija vam lahko pomagajo določiti nekatere od njih. Morda boste prav tako želeli obiskati Warner Bros Studio Tour: The Making of Harry Potter.

Pušča Kotel

To je vhod v “zamenjaj kotlu”, ki je dejansko v Leadenhall trgu . Stavba je na Bull Head Passage, majhno Ozka ulica off Gracechurch ulici na strani Leadenhall Market.

Diagon Alley


Leadenhall Market je bil uporabljen kot Diagon Alley in vhod v utor kotla v prvem Harry Potter film.

Leadenhall Market je obnovljena viktorijanska pokriti trg Sir Horace Jones izdelana leta 1881 (tudi arhitekt za starega Billingsgate in Smithfield Market). To je bil prvotno trg mesa in še vedno lahko vidite mesne kljuke nad veliko trgovin danes pa je super kosilo destinacija z nekaj modnih in darilo trgovinah preveč.

To je kratek sprehod od spomenika , če bi radi plezanje po 311 korakov za odličen razgled na mesto. V bližini boste lahko našli ni zelo znan Pregled Terasa bližini Tower Bridge videti Tower Bridge in HMS Belfast . Te spletne strani tako funkcijo v Harry Potter in Feniksov red.

St Pancras Renaissance Hotel


St Pancras Renaissance Hotel je bil uporabljen kot vhodu v Cross postaje King je v Harry Potter filmov. Harry in Ron parkiral Ford Anglia, ki pluje pod avto gospoda Weasley je pred hotelom v Harry Potter in Dvorani skrivnosti, preden se vrne, ko niso mogli priti na platformi 9 3/4 .

Ta gothic mojstrovina je bila prvotno zasnovana George Gilbert Scott in odprli kot Midland Grand Hotel 5. maja 1873. ponovno odprli kot St Pancras Renaissance Hotel 5. maja 2011.

Tek postaja King

Za dostop do platforme 9 3/4 ujeti vlak za Bradavičarko, je imel mladi čarovniki teči na steno med platformami 9 in 10. Ko obiščete Železniška postaja King Cross boste videli, da imajo platforme 9 in 10 vlak Meja med njimi in ne na steno. Za snemanje so platforme 4 in 5 postane člen 9 in 10, in to je, kjer boste našli skrite dostop do platforme 9 3/4. Čeprav ne bo, kot ste verjetno na Muggle.

Ministrstvo za čaranje – Obiskovalci Vhod

Ministrstvo za Magic je vstopil preko rdeče telefonske škatle v Harry Potter in Feniksov red, ko Harry in gospod Weasley bili namenjeni za obravnavo Harry za uporabo čarovnije pred Bunkeljni. Ne boste našli škatlo telefonsko tukaj, saj je bilo le prop za snemanje.

Lokacija je tik ob Trafalgar Square . Sprehodite se Northumberland Avenue ali Whitehall in Velika Scotland Yard je cesta, ki poteka med njima. Bodite pozorni na križišču s Škotske Kraj in boste videli obokom nad Škotsko Kraj ampak kot je bilo to v cestnem prometu šteje prekratka, je snemanje poteka na Veliki Scotland Yard in dodali obokom nad cesto v skladu s prvim Bandera (ki zajema vrata, kjer so ljudje govorili na tej fotografiji) in telefonsko polje rdeče bil postavljen pred tem, tik pred prvo okno.

Metro postaja Westminster


Harry Potter in gospod Weasley uporablja Metro postaja Westminster v Harry Potter in Feniksov red na poti k obravnavi Harry je na Ministrstvu za Magic . Gospod Weasley imel težave s svojo vstopnico, ko je skušal zapustiti ovire vstopnic.

Westminster je postaja najbližje domov parlamenta , Westminster Abbey, in kratek sprehod čez Westminster Bridge (opaženi tudi pri Harry in člani reda Phoenix letijo vzdolž reke Temze v svojih Broomsticks) na London Eye .

AuGringott je čarovniški Bank

Notranjost Avstraliji Hiša je bila uporabljena kot Gringott je čarovniški banke. Na žalost, je stavba ni odprta za javnost, ampak vprašati varnostnikov lepo in lahko vam pokukate skozi vrata.

Avstralija Hiša je otvoril kralj George V. leta 1918 in je dom avstralske Visokega komisariata tako da lahko greš samo znotraj, če ste na obisku v službene kot se ukvarjajo z vizumi, migracij in državljanstva.

Medtem ko je na tem območju, ne obiščejo London rimskih kopeli  videti bizarno National Trust nepremičnine v središču Londona.

Če ste na območju, na vikend, menijo, Somerset House vodeno predstavitev ali obiščite galerijo Courtauld , ki je odprt vse dni v tednu.

Lambeth Bridge


To je most, kjer je imel Knight Bus stisniti med dvema londonskih avtobusov v Harry Potter in jetnik iz Azkabana . Prosim, upoštevajte, most je dejansko dvosmerni promet.

Lambeth Bridge je poleg Westminster Bridge, kjer boste našli domov parlamenta v in London Eye na South Bank.

Grimmauld Kraj


Obstaja nekaj negotovosti o lokaciji Grimmauld Place, prednikov dom družine Črnega in sedežu reda Phoenix med 1996-1997. Toda, kot je številka 12 ni mogoče videti s Bunkeljni moremo sprejeti, da je to najbolj verjetna lokacija na Claremont Square (kratek sprehod od Cross postaje King ).

Lincolnov Inn Fields je bila uporabljena kot zunaj na ulici št. 12 Grimmauld mesto v Harry Potter in Feniksov red (2007).

Grimmauld Kraj je Igra besed o “Grim Old Place” in gruzijske stavbe na trgu, medtem ko je dobro vzdrževana, v teh dneh, lahko pa bi bilo veliko grimier v preteklosti.

Utor Kotel 2


Lokacija Film za utor kotla preselil iz Leadenhall Market do mestnega trga v Harry Potter in jetnik iz Azkabana. To je bil zunaj na vratih te cvetličarni, da Knight Bus potegnil za Harry za vstop v Leaky Cauldron.

Lokacija je na voljo na št. 7 Stoney Street, pod železniškim mostom. Samo zunanjost je bila uporabljena za snemanje, saj je notranjost posnet v studiu.

Naslednja vrata, na 8 Stoney ulici je mesto tretjega Hand Bookshop, ki je v veliki meri uporablja knjigarni domnevno na Charing Cross Road, kjer je Harry srečal Gilroy Lockhart, svojo bodočo mentorja.

Borough Market je priljubljen film lokacijo in območje je mogoče videti v Bridget Jones Dnevnik , Guy Ritchie je Lock, Stock in dva kajenju sodčkov , francoskega poročnika v žensko , ujetosti in drugi.

Medtem ko je na tem območju, potem ko oprijemalne kaj jesti na Borough Market, zakaj ne hodi okoli vogala in si oglejte izvirno lokacijo Globe Theatre Shakespearovega na Park Street.

Reptile House v londonskem živalskem vrtu


Prizor iz “Harry Potter in kamen modrosti” (UK) / “Harry Potter in kamen modrosti je” (ZDA) je bil posnet v plazilcev House v londonskem živalskem vrtu med septembrom in novembrom 2001. V tej sceni, burmanski Python govoril Harry Potter.

Millennium Bridge

V filmu 2009 Harry Potter in Princ mešane krvi, londonskega Millennium Bridge se uporablja za zastopanje Brockdale Bridge, ki se podrla naslednje dramatičen napad na jedci smrti. K sreči je bila ta scena ustvarjena s posebnimi učinki in brv je še vedno nedotaknjena, ki povezuje mesto blizu katedrale svetega Pavla z South Bank v bližini  Tate Modern .

Pod severni strani je lahko zabavno mesto, da gredo Mudlarking, brezplačno dejavnost za vse družine.

Lincolnov Inn Fields

Lincolnov Inn Fields je bila uporabljena kot zunaj na ulici št. 12 Grimmauld mesto v Harry Potter in Feniksov red (2007).

V Lincoln Inn Fields boste našli Johna Soane je muzej in Hunterian muzej .

You may also like