Skip to main content

Het gebruik van GSM Tourist Prepaid Card in Singapore

Telefoontjes, teksten, en gegevens op uw GSM Cellphone in Singapore

Het gebruik van GSM Tourist Prepaid Card in Singapore

Wie kan wonen en reizen zonder data SIM-kaart? Ik kan het niet. SIM-kaart is mijn tweede prioriteit bij aankomst in een nieuw land, na de lokale valuta. Het hebben van een lokale SIM-kaart met data geeft me vertrouwen en de zekerheid dat ik kan overleven in een nieuw land, zelfs als ik de taal niet spreken.

Toen mijn familie en vrienden mij op bezoek in Singapore, zijn ze altijd vragen me om hen te helpen SIM-kaarten te kopen. Het kiezen van de beste Singapore SIM-kaart is zowel eenvoudig en hard! Eenvoudig omdat er slechts 3 grote telefoon operators in Singapore, namelijk Singtel, M1 en StarHub. Het is moeilijk omdat elke operator biedt zoveel verschillende SIM-kaarten met verschillende functies en de geldigheid, het is zo moeilijk om te kiezen wat is de meest geschikte kaart voor u.

Ik ben er geweest, ik heb mijn deel van hoofdpijn had bij het kiezen van een SIM-kaart. In deze post zal ik de vergelijking en de afbraak van elke SIM-kaart te doen, dan u met mijn aanbevelingen! Laten we duiken in!

1. SingTel

SingTel normale prepaid SIM-kaart heet hi! SIM-kaart , terwijl SingTel toeristische SIM-kaart wordt genoemd hi! Tourist SIM-kaart .

Ik zou zeggen dat een aantal geweldige functies van Singtel Toeristische SIM-kaarten zijn:

 • Gratis Singtel WiFi bij winkelcentra en bepaalde openbare plaatsen
 • Generous gegevens ophalen die is erg handig als u een reis naar Australië, Maleisië, Indonesië en Thailand
 • De mogelijkheid om de SIM-kaart te delen meer dan 2 apparaten met $ 50 Toeristische SIM (ze geven 2 SIM-kaarten)
 • Ook is het mogelijk om Singtel hi! Toeristische SIM-kaarten uit te breiden gewoon bijvullen $ 3 / dag.

De nadelen van Singtel Tourist SIM:

 • De goedkoopste SIM kost 15, dat is $ 3 duurder dan Starhub en M1’s Tourist SIM. Dit zou een deal breaker voor hardcore budget reizigers zijn.

In december 2018 Singtel gestart met een nieuwe  $ 18 hi! Tourist EZ-Link SIM-kaart die is een 2-in-1 Toeristische SIM en EZ-Link travel card. Het betekent, dat je niet eens hebben om een aparte EZ-Link kopen om het openbaar vervoer te gebruiken. U krijgt ook:

 • $ 3 gratis krediet in de EZ-Link-kaart. Maar, aangezien de minimum saldo je nodig hebt om te handhaven in EZ-Link kaart is $ 3 (minder dan $ 3, kunt u geen MRT of bus mee te nemen), je nog steeds een top-up van minimaal $ 10 uit te voeren om de EZ-Link om het te gebruiken voor het openbaar vervoer. Het is beter dan niets!
 • Gratis heen en terug met Singapore Cable Car – Sentosa Line. Voordat je te enthousiast, Sentosa Line is verschillend van Mount Faber Line. Sentosa Line werkt alleen binnen Sentosa en het heeft 3 haltes: Merlion station, Imbiah Lookout station en Siloso Point. Het is een goede ervaring als je nog nooit op een kabelbaan zijn geweest.
 • Geprijsde maaltijden en attracties

Mijn aanbeveling voor Singtel kaarten:

Budget reizigers: Kies $ 8 hi SIM, koop dan 7 dagen 1,5 GB data-abonnement of 30-daagse 1 GB data plan!.

Zwaar gebruik reizigers: Kies $ 15 hi Tourist SIM, $ 18 hi Tourist EZ-Link SIM-kaart of $ 30 hi VVV SIM!.

Lange-termijn reizigers: Kies $ 50 hi SIM!

Waar Singtel SIM-kaarten kopen?

Normaal Prepaid SIM (hi SIM-kaarten!):

 • Singapore Changi Airport (Terminal 1, 2 en 3): Travelex Currency Exchange Tellers, Changi beveelt Tellers. ($ 38, $ 50)
 • Singtel winkels ($ 8, $ 15, $ 38, $ 20)
 • Singtel Exclusive Retailers ($ 8, $ 15)
 • Geselecteerde Geautoriseerde Singtel Prepaid Retailers ($ 8, $ 15, $ 38, $ 20)
 • Geselecteerde Proost ($ 38)

Toeristische SIM-kaart (! Hi Toeristische SIM-kaarten):

 • Singapore Changi Airport (Terminal 1, 2 en 3): Travelex Currency Exchange Tellers, Changi beveelt Tellers.
 • Singtel winkels
 • Singtel Exclusive Retailers
 • Geselecteerde Geautoriseerde Singtel Prepaid Retailers met inbegrip van Tanah Merah Ferry Terminal, HarbourFront Ferry Terminal, Causeway Points, Sentosa leuke winkels
 • Geselecteerde 7-Eleven en Proost

2. Starhub

StarHub normale prepaid SIM-kaart heet Gelukkig Prepaid , terwijl StarHub toeristische SIM-kaart heet Gelukkig Travel Prepaid .

De voordelen van het kopen van StarHub prepaid kaarten zijn:

 • Het is vrij betaalbaar naar het buitenland te bellen, in het bijzonder aan die in IDD 018 bestemmingen genoemde landen.
 • Gelukkig Roam functie geeft Toeristische SIM-gebruikers gratis dataroaming die kunnen worden gebruikt in meer dan 15 landen.
 • Gelukkig Roam geeft ook normaal prepaid gebruikers een kans om gegevens te gebruiken in meer dan 15 landen met Singapore datasnelheden. Om dit te doen, hebben gebruikers het bijvullen van de data-abonnement bepaald in hun Gelukkig Roam pagina.

Het nadeel is dat ze te veel promoties, bonussen en andere top-up prijzen. Sommige promoties laatste voor een lange tijd, anderen verdwijnen na een tijdje. Het is moeilijk om de juiste beslissing wanneer het proberen om de beste StarHub kaart of de beste StarHub plannen op een gegeven moment kiezen als de variabelen blijven veranderen te maken. Om het eenvoudig te maken, raad ik je aan alle bonussen te negeren wanneer het proberen om te beslissen welke kaart / plan is de beste.

Mijn aanbeveling voor StarHub kaarten:

Budget reizigers: Kies $ 8 Gelukkig Prepaid, dan is de aanschaf van een 3-daagse 1GB data-abonnement of 30-daagse 1GB data-abonnement.

Zwaar gebruik reizigers: Kies $ 12 Gelukkig Travel Prepaid of $ 32 Gelukkig Travel Prepaid.

Lange-termijn reizigers: Kies $ 15 of $ 50 Gelukkig Prepaid.

Waar te StarHub Cards kopen?

 • Pre-order Starhub $ 12 Gelukkig Travel Prepaid, en het verzamelen van op Singapore Changi Airport.
 • StarHub Shops
 • StarHub’s Exclusive Partner outlets
 • StarHub Authorized Retailers
 • 7-Eleven winkels
 • Proost gemakswinkels
 • SingPost
 • luchthaven Changi
  • StarHub tellers (terminal 1, 2, 3 en 4)
  • UOB Valutawissel tellers (terminal 1, 2, 3 en 4)
  • Reizigers Tellers (Terminal 2 en 3, aankomsthallen)

3. M1

M1 normale prepaid SIM-kaart heet M Card , terwijl de toeristische SIM gewoon heet M1 Tourist SIM-kaart .

De beoogde gebruikers van M1’s Tourist SIM is heel duidelijk: $ 12 voor een korter verblijf (7 dagen), $ 30 en $ 50 voor een langer verblijf (12 dagen en 14 dagen) met bezoek aan andere landen.

Kortom, de basiskenmerken van M1 Tourist SIM zijn vergelijkbaar met die van SingTel. Echter, M1 Toeristische SIM biedt data roaming tot 5 landen voor $ 30 en $ 50 card, namelijk Hong Kong, Indonesië, Macau, Maleisië, Taiwan (terwijl Singtel biedt data roaming tot 4 verschillende landen). Het nadeel van M1 Tourist SIM: top-up niet beschikbaar.

Voor normale prepaid M Card gebruikers M1, kunt u uw bestaande lokale gegevens packs gebruiken voor roaming in 5 landen. StarHub heeft een soortgelijke functie (Happy Roam) en Singtel deze functie niet voor haar normale prepaid gebruikers.

Mijn aanbeveling voor M1 kaarten:

Budget reizigers: Kies $ 5 M Card Prepaid SIM.

Zwaar gebruik reizigers: Kies een van M1 Tourist SIM.

Lange-termijn reizigers: Kies $ 15 M Card Prepaid SIM.

Waar te M1 kaarten kopen?

M1 Toeristische SIM-kaart:

 • Pre-order $ 12 M1 Toeristische SIM-kaart en het verzamelen van de luchthaven Changi of stedelijke gebieden.
 • M1 Shops ($ 12 / $ 30 Toeristische SIM)
 • Changi Meet & Greet ($ 30 / $ 50 Toeristische SIM) op Changi Airport Terminal 1, 2, 3 & 4 aankomsthallen (Openbare Ruimte)
 • Changi beveelt ($ 30 / $ 50 Toeristische SIM) op Changi Airport Terminal 4 Arrival Hall (Openbare Ruimte)
 • Geselecteerde 7-Eleven en Proost ($ 12 Toeristische SIM)

M Card:

Wat is er nodig om de SIM-kaart te kopen in Singapore?

Je moet paspoorten tijdens de registratie van de SIM-kaart te brengen.

Conclusie

Verschillende mensen hebben verschillende lengte van het verblijf, gebruiksgegevens en andere voorkeuren. Om te vereenvoudigen, hier zijn mijn aanbevelingen voor verschillende scenario’s.

Een ding om kennis te nemen over Tourist SIM: ze niet geven gratis het buitenland SMS.

Korte termijn reizigers:

Beste kaart voor maximaal 7 dagen van het bezoek: Starhub $ 12 Gelukkig Travel of M1 $ 12 Toeristische SIM

Beste kaart voor maximaal 12 dagen van het bezoek: M1 $ 30 Tourist SIM, Singtel $ 30 hi Toeristische SIM-kaarten, Starhub $ 32 Gelukkig Travel Prepaid (afhankelijk van of je nodig hebt gegevens ophalen, en in welk land je nodig hebt om data roaming te gebruiken)

Beste kaart voor maximaal 15 dagen van het bezoek: M1 $ 50 Tourist SIM, Singtel $ 50 hi Toeristische SIM-kaarten (de laatste als je wilt om het gebruik onder de 2 gebruikers delen)!

Internet SIM-kaart (voor WiFi-apparaat of tablet):

Beste internet SIM gedurende 5 dagen: StarHub $ 18 Internet SIM

Beste internet SIM gedurende 7 dagen: Singtel $ 20 hi! datasimkaart

Beste internet SIM voor 15 dagen: StarHub $ 32 Internet SIM

Lange-termijn reizigers of ingezetenen:

Budget / niet-frequente gebruikers: M1 $ 5 M Card

Normal-frequente gebruikers: StarHub $ 15 Gelukkig Prepaid of M1 $ 15 M Card

High-frequente gebruikers: Singtel $ 50 hi! SIM of StarHub $ 50 Gelukkig Prepaid

Coverage

Ten aanzien van de dekking, persoonlijk heb ik de dienst van de drie operators, en wat ik kan zeggen is, elke operator presteert goed op bepaalde locaties en slecht op andere locaties gebruikt. Geen operator is echt beter dan andere operators. Dit is slechts mijn mening 🙂

Aankoop ter plaatse of op voorhand?

Allereerst, niet alle SIM-kaarten kunnen worden gekocht op voorhand. Voor degenen kaarten die online geboekt kunnen worden, ik beveel dat je dat doet, omdat je nooit weet hoe lang de wachtrij kan zijn. In drukke stad / toeristische gebieden zoals Bugis of Orchard, wachtrijen bij telecommunicatie winkels kan worden gek (ten minste 30 minuten wachten). Op de luchthaven, niet elke SIM-kaart is beschikbaar voor verkoop (#truestory: ze verkopen alleen de duurdere, maar ze houden het veranderen van strategie, zodat u nooit weet).

Als de SIM-kaart die u wilt niet online kunnen worden gekocht, ik denk dat uw beste inzet is om naar niet-zo-drukke 7-Eleven of Proost handige winkels, of ga naar telecommunicatie winkels in de ochtend (tussen 10 tot 11u) of ‘s avonds laat (9:00 ev).

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *