Het kopen van tickets voor het Colosseum in Rome

Posted on

 Het kopen van tickets voor het Colosseum in Rome
Het Colosseum (Colosseo) blijft de grootste amfitheater ooit gebouwd en is een van de meest herkenbare en iconische symbolen van Rome. De 5-verhaal, elliptische structuur meet 617-voet lang, 512-voet breed, en 187-voet hoog en is gemaakt van travertijn en baksteen. In de hoogtijdagen, hij hield menigte van meer dan 65.000-bloed begeren toeschouwers. Beschouwd als een architectonisch wonder van de oude wereld, is het niet verwonderlijk dat het Colosseum staat bovenaan de lijst van de must-see attracties van het oude Rome.

Maar als het gaat om het kopen van kaarten voor de meest populaire attractie van Rome, kan lijnen vrij lang, vooral in de piek toeristische seizoen. Als u niet wilt uitgeven uw vakantie wachten in een rij, hier zijn enkele nuttige tips voor het vermijden van lange rijen bij het Romeinse Colosseum van de tickets kantoor.

Koop Combinatie kaarten in Advance

We raden het kopen van een combinatie ticket op een van beide het nabijgelegen ingang van de Palatijn – het loket heeft zelden een lijn – of via de officiële website . De combinatie ticket is inclusief toegang tot het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn en Museum. Een ander voordeel van het kopen van deze combi-ticket is dat het is goed voor 2 dagen, dus er is geen behoefte te haasten om alle drie de locaties te zien in één dag. Dit is de eenvoudigste ticket optie beschikbaar – je kunt een kaartje niet alleen voor het Colosseum.

Als u uw ticket online of bij een niet-Colosseum loket te kopen, hoeft u niet te wachten op de lange ticket lijn in het amfitheater. Maar je moet nog steeds om te gaan door de veiligheidslijn (er is geen manier om dit), die heel langzaam kan bewegen.

Sla de wachtrij

Wil je de lijn over te slaan? Meld je aan voor een rondleiding te nemen! Een aantal van de tour bedrijven bieden aan de lijn tours te slaan met een gids, waarbij elk lid van de tour een headset wordt gegeven en luistert naar verhaal van de gids. Sommige tochten zijn inclusief het Forum Romanum en Palatijn, of de ondergrondse kamers van het Colosseum normaal gesloten voor het publiek.

Met een rondleiding, hoe meer geld je bereid bent te besteden, hoe meer exclusiviteit je krijgt. We hebben een aantal rondleidingen waar de rondleiding groep was vrij groot gemaakt en we voelden gedreven rond, en andere (duurdere) tochten met kleinere groepen die meer interessant en leerzaam waren.

Net als bij vooraf aangekochte tickets, zult u nog moeten gaan door de beveiliging in te voeren, al is uw gids zou in staat zijn om uw groep te krijgen door middel sneller.

Neem een ​​audiotour

Een andere manier om het ticket lijn te voorkomen is om de Guided Audio Tour raam te gaan en de aankoop van een audiotour. Je moet een origineel ID die zal worden gehouden als borg te brengen totdat u het apparaat terug te keren op het einde. De self-rondleiding duurt 1 uur en 10 minuten en is beschikbaar in meerdere talen. De audio-gids kost € 5,50, plus de kosten van toegang tot het Colosseum.

Aankoop Tourist Passes en kortingskaarten

Als u van plan bent om een aantal van de andere sites van het oude Rome te bezoeken, wilt u misschien een pasje of kortingskaart, zoals de Roma Pass of het Vaticaan en Rome Card te kopen. Niet alleen doen ze allemaal bespaart u tijd, maar ze zijn ook een kosteneffectieve oplossing, vooral als u van plan bent om een aantal meer Romeinse attracties te bezoeken. Opmerking: Je moet om vooruit te plannen, omdat passes en kaarten moeten worden gekocht voordat u naar het Colosseum.

  • 48 uur Roma Pass . Deze 2-daagse pas is voorzien van gratis toegang tot de 1e museum of archeologische vindplaats (raden wij u aan het Colosseum uw eerste stop), onbeperkt en gratis toegang tot Rome openbaar vervoer, verlaagde tarieven voor alle andere bezienswaardigheden daarna (binnen 48 uur), en kortingen aan evenementen, tentoonstellingen en toeristische diensten. Prijs: € 28. Een 72-uur pas (€ 38,50) voegt gratis toegang tot de eerste 2 bezienswaardigheden.
  • Vatican & Rome Card. Deze gecombineerde kaart omvat de Roma Pass en al zijn voordelen, plus 3 dagen gratis toegang tot Vaticaanstad bezienswaardigheden en attracties, waaronder de Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en St Peter’s Basilica. Het komt ook met een gratis Rome bus tour en fast-track of prioriteit ingang. Prijs: € 113 volwassenen. € 80 kinderen.

Locatie, Tickets en Uren

  • Locatie: Piazza del Colosseo, 1, 00184 Roma
  • Openingstijden: Dagelijks 8.30 tot 1 uur voor zonsondergang. Gesloten op 1 januari, 1 mei en 25 december Ticket kantoor sluit 1 uur voor de site sluit.
  • Hoe komt u er: Metro Lijn B – Colosseo stop – of neem bus 75, 81, 673, 175, of 204, of Tram 3.
  • Entree: ticket prijs is € 12. Audio rondleidingen kosten € 17,50 (inclusief audiogids huur en entree). Er is een € 2 servicekosten voor online tickets gekocht. Merk op dat deze prijzen waren stroom in oktober 2018.
  • Gratis entree: Kinderen jonger dan 18 jaar zijn gratis, net als iedereen die een bezoek op de 1ste zondag van de maand (hoewel entree op deze zondag niet kunnen worden gereserveerd, dus bereid je voor drukte en lange lijnen). Personen met een handicap en een metgezel zijn gratis met een geldige medische documentatie, maar geen reserveringen nodig zijn.
  • Gereduceerde prijs tickets : burgers van de Europese Unie, de jeugd in de leeftijd tussen 18 en 25, en de school groepen komen in aanmerking voor een korting op de toegangsprijs van € 7,50.
  • Een bezoek aan Tip: De bovenstaande tips kan verminderen of te elimineren wachttijden, echter, omdat het Colosseum is een beschermde en gevoelige structuur, het is onderworpen aan veiligheidscontroles bij de ingang. Let erop dat het wachten in de rij bij de metaaldetector die om veiligheidsredenen nodig zou kunnen zijn. Opmerking: Rugzakken, grote tassen, en bagage zijn niet toegestaan in het Colosseum.